Bugün günlerden Türkiye.. Edit: Elendik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 25 Mart 2022; 7:13:36 > |
Bildirim
Bugün günlerden Türkiye.. Edit: Elendik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 25 Mart 2022; 7:13:36 > |
Berkan denilen kişi kendi takımında hangi başarıyı göstermiş de milli takım ilk 11 kardosuna konuluyor?
|
Ben hep altayı milli takımda istitorum çünkü hırslı, sahiplenici, lider özellikleri var. Uğurcan soğuk, donuk. |
Başkaları da yazmışta arkadaş o penaltıyı sen neyine güvenerek en tepeye vuruyorsun ben anlamıyorum. Dümdüz koselerden birini seç standart vur işte neyin şovu bu arkadaş.
|
Burak paşa manşetlere çıkmak için kral ronaldoya dur dedi diye egosundan attırır mı penaltıyı başkasına aldı enesin elinden 2 gol attı olacaktı. Allah belasını versin 80 milyona sövdürüyor arkasından geceyi zehir etti
|
Hayırdır uğurcan kardeş, kendi takımında hayvan gibi kalecilik yapıyorsun, uçanı kaçanı kurtarıyorsun.. milli maçlarda niye mala bağlıyorsun çözemedim??
|
Takımın penalticisi burak, kabul edelim penaltı olduğunda hepimiz onun atmasını istedik ama atamadı başkası kacirsaydi takımda burak var niye başkası kullanıyor diyecektik
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beşiktaşlı oynatmama yemini yüzünden sol bekte Berkan oynuyormuş. |
Portekiz berbat oynamazsa bizim bu kadro ile fark yiyeceğimiz garanti. Orta alanımızı çok rahat geçecekleri garanti. 3 savunma ile çıkmak gibi saçmalık yapmışız. Kendi taraftarının bile yerden yere vurduğu Berkan ile maça çıkması ayrı rezalet zaten. Orta göbek aşırı zayıf. Orkun ve Hakan'ı çok rahat geçerler. Hakan'ın savunma tarafı zaten zayıf < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu 11 ne cidden, hiç umudum kalmadı. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
birazdan yeriz |
adamları hiç zorluyamıyoruz bile, illa öyle böyle atarlar sürekli geliyorlar. |