Bildirim
Portfolyo sitesine müzik...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dingin, kafa yormayan, genelde restorantlarda akşam yemeklerinde çalan müzikler uygun olur. İnsanın siteyi gezerken hem sıkılmaması hem de kafasının yorulmaması gerekir. -
Internet sitelerindeki muziklerden nefret ederim. Muzik dinlemek istersem kendim acabilirim WinAMP var, Media Player var, var da var. Fotograflara bakarken de ayni sey. Begenen varsa ayri tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozturert
Internet sitelerindeki muziklerden nefret ederim. Muzik dinlemek istersem kendim acabilirim WinAMP var, Media Player var, var da var. Fotograflara bakarken de ayni sey. Begenen varsa ayri tabi.
aynen, hatta hoparlör genelde sonuna kadar açık duruyor bende. winamp tan kısıyorum. site müziğiyle hoplamak direk terketmeme sebep oluyor orayı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X