Şimdi Ara

portfolyom için yaptığım çalışmalar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • portfolyom için iki tane site yaptım şimdilik. Nasıl olmuş arkadaşlar , eksiklerim nelerdir? Öneri ve eleştirilerinize acığım...

www.bayramguldali.com
    www.ahtapotakvaryum.net

• Bayram Güldalı web sitesi gayet güzel olmuş bence. Fakat Ahtapot Akvaryumda yani nasıl desem bilemedim , yazıların yerleştirilmesi biraz kötü olmuş ayrıca bir planda yok çok karmaşık görünüyor. Biraz daha düzenli yaparsan güzel olacaktır.
  • Sanırım tasarım eğitimi almadınız. Tasarım olmadan web sitesi yapmak biraz garip geliyor bana.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Bayram Güldalı web sitesi gayet güzel olmuş bence. Fakat Ahtapot Akvaryumda yani nasıl desem bilemedim , yazıların yerleştirilmesi biraz kötü olmuş ayrıca bir planda yok çok karmaşık görünüyor. Biraz daha düzenli yaparsan güzel olacaktır.

Teşekkürler dediklerinizi gözönüne alarak tekrardan bir güncelleme yapacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: feylosoft

Sanırım tasarım eğitimi almadınız. Tasarım olmadan web sitesi yapmak biraz garip geliyor bana.

Kolay gelsin.

Aldım yeni bitti kursum yavaş yavaş düzelir herhalde tecrübe kazandıkça.Teşekkürler yorumunuz için.

• Nasıl bir kurs bu acaba hiç tasarım kursu duymamıştım Türkiyede. Bilgilendirirseniz sevinirim
  • Tahmin ettiğim cevap bahsettikleriniz masaüstü yayıncılık kurslarıdır içlerinde pratik bir kaç ders olması sizi yanıltmasın o kurslarda program öğretilir benim kastım tasarım idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizde haklısınız .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.