Bayram Güldalı web sitesi gayet güzel olmuş bence. Fakat Ahtapot Akvaryumda yani nasıl desem bilemedim , yazıların yerleştirilmesi biraz kötü olmuş ayrıca bir planda yok çok karmaşık görünüyor. Biraz daha düzenli yaparsan güzel olacaktır.
Sanırım tasarım eğitimi almadınız. Tasarım olmadan web sitesi yapmak biraz garip geliyor bana.
Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: berkxxxx
Bayram Güldalı web sitesi gayet güzel olmuş bence. Fakat Ahtapot Akvaryumda yani nasıl desem bilemedim , yazıların yerleştirilmesi biraz kötü olmuş ayrıca bir planda yok çok karmaşık görünüyor. Biraz daha düzenli yaparsan güzel olacaktır.
Teşekkürler dediklerinizi gözönüne alarak tekrardan bir güncelleme yapacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: feylosoft
Sanırım tasarım eğitimi almadınız. Tasarım olmadan web sitesi yapmak biraz garip geliyor bana.
Kolay gelsin.
Aldım yeni bitti kursum yavaş yavaş düzelir herhalde tecrübe kazandıkça.Teşekkürler yorumunuz için.
Nasıl bir kurs bu acaba hiç tasarım kursu duymamıştım Türkiyede. Bilgilendirirseniz sevinirim
Tahmin ettiğim cevap bahsettikleriniz masaüstü yayıncılık kurslarıdır içlerinde pratik bir kaç ders olması sizi yanıltmasın o kurslarda program öğretilir benim kastım tasarım idi.