Şimdi Ara

POS MALAYSİA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Bir Alışveriş Yaptım Ve POS MALAYSİA diye Bİr Kargoya verildi. 1 aydan fazla olmasına rağmen benim kargom hala ulaşmadı. Alışveriş Yapanlar Yada konu hakkında bilgi sahibi olan varsa bi el atsın. şimdiden teşekkürler

• kargo takip numarası iste.Eğer takip numarası yoksa işin zor.Satıcı ile iletişime geç.
  • kardeşim seninle tamamen ayni durumdayim
  • Beyler kargo zaten Takipli kargo takipi yapabiliyorum ama satıcı 20 31 gün aralığında gelir demesine rağmen 35. Gün oldu kasımın 16 sından beri yurt dışına sevk edildi yazıyor bu arada siparişi kasımın 3 un de verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcn99 -- 8 Aralık 2016; 17:26:07 >
  • takip kodunu yazabilirmisin?
  •  POS MALAYSİA
  • Ptt deki ise bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CHİNA AİR POST MAİL..
    10 yıl önce açıldı
    AliExpress Sevkiyat Ücreti
    4 yıl önce açıldı
    YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  POS MALAYSİA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylcn99

POS MALAYSİA

Hangi siteden aldın? Aliexpress ise vakit kaybetmeden dispute aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim aliexpress ten aldım da bi arkadaş koruma suresinin bitmesine 5 gün kala dispute aç dediyoksa haksız sayılırsın dedi
    Bu arada neden dispute açmak için acele edeyim ki yoksa aliexpresste sıkıntımı var

• quote:

Orijinalden alıntı: ylcn99

Kardeşim aliexpress ten aldım da bi arkadaş koruma suresinin bitmesine 5 gün kala dispute aç dediyoksa haksız sayılırsın dedi
    Bu arada neden dispute açmak için acele edeyim ki yoksa aliexpresste sıkıntımı var

Disputenin belli bir süresi var 45 gün mü ne. O geçerse kalırsın ortada. Aç şimdiden, sana bi zararı olmaz. Yaz işte gelmedi falan ama takip edince hala yurtdışında gözüktüğünü üstüne basa basa söyle. Sanırım yolda kayboldu kargo falan de.

• Arkadaslar ayni durum bende de var sipariş vereli 1 ay oldu hala transit ülkeden ayrildi diyor ne yapmam Lazım yardimci olur musunuz ?

Cainaio takip no :

LP00066072880477

PTT takip no (pttden baktığım da bisi çıkmıyor sadece pos maleysia sitesinden bakınca çıkıyor)

RQ062065372MY
     POS MALAYSİA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askn04 -- 25 Ocak 2017; 6:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askn04

Arkadaslar ayni durum bende de var sipariş vereli 1 ay oldu hala transit ülkeden ayrildi diyor ne yapmam Lazım yardimci olur musunuz ?

Cainaio takip no :

LP00066072880477

PTT takip no (pttden baktığım da bisi çıkmıyor sadece pos maleysia sitesinden bakınca çıkıyor)

RQ062065372MY
     POS MALAYSİA

PTT de çıkıyor.
    Kargon tekrar yurtdışına gönderilmiş. Heralde yasaklı ürün. Ne almıştın?

• HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Hocam bisi degil ya dikmeli direksiyon kılıfı ben göremiyorum PTT de nasıl baktın
     POS MALAYSİA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askn04 -- 25 Ocak 2017; 11:35:51 >
  • RQ062065372MY

bunu sorgula. Diğer PTT de çıkmaz.

@askn04
  • Hocam neyse sen yanlis biliyorsun sanırım urun daha gelmemiş PTT sistemin de ama Taşıma durumunda sagol yardımcı olmaya çalıştığın icin

• quote:

Orijinalden alıntı: askn04

Hocam neyse sen yanlis biliyorsun sanırım urun daha gelmemiş PTT sistemin de ama Taşıma durumunda sagol yardımcı olmaya çalıştığın icin

Doğrudur bende yanılmış olabilirm ama şuda var. Kargo Türkiye'ye girmeden PTT sitesinde görünmüyor. Ayrıcahttp://www.17track.net/en/track?nums=RQ062065372MY linkinden baktığında ve Türkçeye çevirdiğinde "Aktarım sırasında madde sayaç üzerinde yayınlanmıştır." gibi bir ibare var. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum. O kadar siparişim geldi hiçbirinde bu ibare yoktu. Dispute süresinin sonuna kadar bekle ama ulaşmazsa dispute aç mutlaka.

• Bu normal de PTT de çıkmıyordu sen söyleyince farkettim. Belkide bunların Arasında elektronik bir haberleşme vardır önceden girdi yapıyorlardır sisteme . Bekleyelim Görelim sagoalsin hocam .

• 68 günde elime ulaştı malesia sıkıntı
  • Benim kargom geldi arkadaşlar ama tam 50 gün sürdü ve gelene kadar bittim pos malaysia sıkıntı çıkartıyor. aliexpress standart shipping sanırım istediği kargoya veriyor demek yani satıcının belli bi kargo şirketi var onunla gönderiyor yani Aliexpress standart shipping yazıyorsa satıcıya hangi kargo şirketi olduğunu sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.