Bildirim
CHİNA AİR POST MAİL..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seninle aynı gün Dispatch edilen paketim var. Bir paketim geldi. Paketler CZ679 uçuş numarası ile geliyorlar. Her gün seferi var, büyük ihtimalle sırada beklemedeler. Hareket olursa bilgi veririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: kanomen
Seninle aynı gün Dispatch edilen paketim var. Bir paketim geldi. Paketler CZ679 uçuş numarası ile geliyorlar. Her gün seferi var, büyük ihtimalle sırada beklemedeler. Hareket olursa bilgi veririm.
Cook saol bilgi verirsen sevinirim. . Tahmini ne zaman gelirler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
China Southern'in 29 Ocak'ta uçuşu var İstanbul'a büyük ihtimalle yarın akşam İstanbul'da olacak diye planlıyorum. -
Ağzından bal damliyor kardeşim. . Allah razi olsun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RI294160401CN takip kodlu siparişin İstanbul'da... -
quote:
RI294160401CN takip kodlu siparişin İstanbul'da...
allah razı olsun.. TRİSTE ne demek.. İZMİRE ne zaman gelir birde fikriniz varmı .. -
Track-China'da Trieste olarak hatalı gözüküyor. TR kısaltmasını Trieste olarak değiştiriyor sistem.
Yani aslında TURKEY orada yazan.
İzmir'e salı veya çarşamba günü gelir. Postacının senin bulunduğun bölgeye dağıtımına göre teslimat günü değişebilir. İzmir Dağıtım bölgesine geldikten sonra 2 iş günü içerisinde teslim etmesi gerekiyor. İzmir'in hangi bölgesindeysen mesela Bornova diyelim.
Şu şekilde arama yaparak "https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=Bornova+Posta+Da%C4%9F%C4%B1t%C4%B1m " sana postayı getirecek postacının telefon numarasına ulaşıp, kargo takip numaranı belirtip ne zaman dağıtım yapacağını öğrenebilirsin.
Hiç uğraşmak istemezsen perşembe veya cuma günü adresine teslim edilir.
-
quote:
Track-China'da Trieste olarak hatalı gözüküyor. TR kısaltmasını Trieste olarak değiştiriyor sistem.
Yani aslında TURKEY orada yazan.
İzmir'e salı veya çarşamba günü gelir. Postacının senin bulunduğun bölgeye dağıtımına göre teslimat günü değişebilir. İzmir Dağıtım bölgesine geldikten sonra 2 iş günü içerisinde teslim etmesi gerekiyor. İzmir'in hangi bölgesindeysen mesela Bornova diyelim.
Şu şekilde arama yaparak "https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=Bornova+Posta+Da%C4%9F%C4%B1t%C4%B1m " sana postayı getirecek postacının telefon numarasına ulaşıp, kargo takip numaranı belirtip ne zaman dağıtım yapacağını öğrenebilirsin.
Hiç uğraşmak istemezsen perşembe veya cuma günü adresine teslim edilir.
Valla Bornovadanim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
FANLARIM GELDİ SIFIR !! TEŞEKKÜRLER KANOMENN :)) -
Rica ederim dostum, güle güle kullan :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nurofen aldıktan kaç saat sonra alkol alınabilir
- saç derisinde bir şey yürüyor hissi neden olur
- adana en tehlikeli ilçesi
- emniyet kemeri ikaz sesi çalışmıyor
- acele kapıcı aranıyor kapıcı is ilanları
- bim para sayma makinesi
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- walmart dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X