< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heart06 -- 26 Mayıs 2017; 6:33:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heart06 -- 26 Mayıs 2017; 6:33:0 > |
Turkey Post ile telefon gönderip gümrükten geçirebilen satıcı var mı acaba? Olaya bak kendi çalıştığım bakanlığın açığını arıyorum :) Şu Kargo gümrüğüne tayinim çıksa hepinizin eşyalarını göndericem söz :)
|
chrome eklentisini kullanabilirsiniz direk
"Arkadaşlar Oberlo eklentisi için unofficial bir düzenleme yaptım. Resmi yapımcısı Turkey Post özelliği ekleyene kadar şimdilik bu sürümü kullanabiliriz. Bu sürümde Turkey Post eklendi ve eklenti Türkçe diline çevirildi. Yüklemek için; 1)https://drive.google.com/open?id=0B6ztFUaA6ef0TnF5aXpkU3NBMmM&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber eklentiyi indirin (Virus Total) 2) Indirdiğiniz zip dosyasını çıkarın. Çıkardığımız yerde extension_3_9_0 adında bir klasör oluşmalı. 3) Google Chrome > Ayarlar > Uzantılar yolunu izleyin. Açılan pencerede Geliştirici Modunu aktifleştirin. 4) Paketi açılmış uzantı yükle butonuna basın ve çıkarttığınız extension_3_9_0 klasörünü seçin. NOT: Bu uzantı yüklenmeye çalışılırken uyarılar oluştu: Unrecognized manifest key 'root_url'. mesajı alırsanız önemsemeyin. Elin oğlunun uzantısını izinsiz düzenlediğimizden oluyor." |
Bir ürün ararken bir mağazaya denk geldim. Birkaç ürününe de baktım hepsinde Turkey Post seçeneği vardı. Listede de göremeyince paylaşmak istedim. Umarım birilerinin işine yarar.
https://tr.aliexpress.com/store/1243552?spm=2114.12010608.0.0.lJtryM |
dünya dursa Türkiye de vergi kalkmaz nerden çıkardın
|
Aliexpress kargo filtrelemek için bir uzantı yazdım arkadaşlar dileyen buradan ulaşabilir. Ayrıca başka kargo firması eklememi isterseniz belirtmeniz kafi.
Yardımı dokunursa yıldız vermeyi unutmayın* |
Ne kadar güzel beleş ürün getirdim
O adamların yerinde sen olsan etmediğin küfür kalmazdı. Bir kısım iade belki neyse de beleşe getirmek nedir. Sizin gibiler yüzünden adamlar ürün yollamıyor. |
Burasıda kargo forumuna dönmeye başladı yavaştan.
|
Turkey post işaretledik bakalım hayırlısı.. Bütün kargo seçenekleri Standart Aliexpress dahil tahmini teslimat kasım ayını gösteriyor.. Bu kargo gümrük olayları bu kadar mı yavaşladı yahu. AKP bitirdi ülkeyi. Millet parasıyla rezil oluyor. Muafiyet kaldırıldı, 1 kuruşluk üründen bile vergi alan devletin, karşılığında vatandaşa hizmet için hiçbir şey yapmamasını kınıyorum. Emeği geçenlere, Allah'ın adil gazabı üzerlerinde olsun.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordgnr -- 17 Nisan 2017; 4:13:26 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|