Şimdi Ara

Posede SP li CHar cok Takas 56+ CHarla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [font="Times New Roman"]ARkadaslar poseıdon serverında Prelı 290 sılk Charım bulunmaktadır oyun olmadıgı ıcın gıremıyorum su anda ısım cıktı ayrıldım bulundugum yerden premıumu actım fakat bosu bosuna gıttı hep Su anda 19 Gunu FELan kalmıs olması Gerek 50 K yakın sp sı var 14 LVL ınt Gerısı Full str verıp Force Blader ANa skıl cold kullanıcaktım hybrıt olucaktı Anlıycagınız en basta 14 lvl ınt gerısı full str olucaktı herneyse kasamadım charda sp Plus da mevcut onunda 17 gunu felan kalmıs olması lazım + Su anda ztn toplanmıs bosu bosuna gıttıgı ıcın 15 SAAt PReplus 9 saat SP Plus Var ılgılenenler Lınk atabılır SS koyamıyorum dedıgım gıbı bulundugum pc sroyu ztn kaldırmıyor Su anda da kendı mevkımde deılım olsam ztn kasarsım Char 29 LVLdır Full str veya full ınt olsa Alırdım dıyen arkadas Ztn bısı yazmasın CHara gırme IZnı Verrırım soymak ıcınde gelmeyın ztn charda BISı Yok :S bu ramazan ayında da pk edıcek bır ınsafsızda olmaz sanırım dedıgım gıbı Ztn msnde konusurken cıttı olan arkadas Bana Msn sını versın konusalım TAKas olucak charıda Lınkını katsanız sevınırım Kesınlıkle ama KEsınlıkle ( EU ) Istemıyorum Wınzart Harıcınde ODa 60 Soyuk OLAbılır II gECELer Cvp Beklıyorum... chınesede BLader veya GLavıe ForceLI Olması Tercıhımdır ;)

• bu ne ya arkadaşım biraz anlaşılır yazsan baya hayra geçersin
  • tamma söyle solıyeyım posede 29 LVL PRe plusu 290 Lık olandan 19 gun ve sp plus 17 gune saHIPTIR 50 K sp sı vardır 29 LVLdır takas etmek ıstıyorum soyuk 56+ bır chaarla oldumu :S Chara gırme ıznı verılır guvenıldıgı taktırde ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.