Şimdi Ara

PosedioN 90 Lv Glavier İTEMLİ 150TL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Server : Posedion
    Weapon : Glavie
    Fiyat : 150TL veya (Herada 1Billion Gold)
    İletişim : Özel Mesaj Yolu veya 0538 490 19 19

Rev6: http://www.rev6.com/player.asp?id=279855

PosedioN 90 Lv Glavier İTEMLİ 150TL...

• bu çar çalınmıştı sende çalan kişisin herhalde hiç uraşma satamassın buralarda fazla dolanma
  • Utanmıyosun Deme Serefsiz Herif Hem Carı Cal Hemde Aynı Forumda Satmaya Kalk...Modlar Ban Ve Kilit Lutfen....
  • ben Mert cocugun charını foruma koydum rıca ettı sorun varsa msn sını vereyım konusun banane raper088@hotmail.com alın konusun
  • isteyen alır isteyen almaz izmirden elden verebilirim... diger iller akbank veya ptt
  • Venice 90 nuker var takas düşünürsen
  • bu char çalınmıştır almak isteyen varsa hala söyleyecek lafım yok

Edit:Katılım zamanında (Katılım zamanı: 25 Ocak 2009) char çalındıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 27 Ocak 2009; 16:50:30 >
  • uLan Utanmaz arlanmaz herif utanmadan bi de çaldığınız çucuğun takıldığı siteye koyuyosunuz bu şerefsizlik deilde ne lan allah topunuzun belasını vere
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

uLan Utanmaz arlanmaz herif utanmadan bi de çaldığınız çucuğun takıldığı siteye koyuyosunuz bu şerefsizlik deilde ne lan allah topunuzun belasını vere

bide fake üyelik alıp konu açmıyorlar mıkendini baska biri gibi gösterip hiç bişeyden haberi yokmus gibi numara yapıyor

• Mr_NooBlar :D
  • tamam afferın sıze ya satılsada satılmasada bana zararı yok cocugun char alan alır almayan almaz 150 TL gayetde ucuz ızmır ıcı elden kendım calmadım ama calıntı malıntı 90 Lv char 150TL alan alır almayan almaz! bu arada sadece bu forumda degıl char 11 tane sıteye koydum arayanlar oluyor gıdıcek yanı fazla kasmayın.
  • Benim Yegenimin Charıydı Bu Emre İle 65 lvl Bowla Takas etmiştim Demek Calınmış

Ayıp kardeş Birinin Emegine Göz Koymak Calmak Allah Belasını verir İnsanın
  • ya benmı caldım banane calıntı malıntı 90 Lv Wolfude var.. 150TL izmir ici elden disi ptt veya akbank

www.charoffline.com araciligi ile 160 Ytl ye alabılırsınız.. 10 ytl komisyon aliyor site.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.