Şimdi Ara

Poseidonda 75 Level 7/1 Hybrid Char Satılık Acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar charı acil satıorum bir takıp sebeplerden ötürü zaten servera başladımda son serverım olucaktı kararım buydu fakat yakın arkadaslarımın oyunu bırakma kararı almasından ötürü benimde charı satmam gerekti 2 hafta içerisinde satmam lazım....Fiyatı 200-250 arası düşünüyorum...

Char 10-69 level arası sp ticket ile kasıldı
    sürekli premium vardı ve görevleri yapıldı
    charın questlerinin büyük bölümü yapıldı expand görevleri eksiksiz
    73 level wolf
    10 günlük pet (maymun)
    kasasında 3 tane +5 sword ve shield var (68+5 , 68+5 , 72+5 sword)
    tüm itemleri +3 civarı
    para durumu iyi
    elementler suana kadar petin topladı herşey mevcut yedek charda birçok ayrılmamış materyel mevcut
    id üzerindeki iki charda birinde full 8dg tablet
    diğerindede full elixer mevcut

Char Satışı Nasıl Olucak: İzmir İstanbul Ankara Yada Aksaraydan elden satılacak (ben izmirde oturuyorum diğer yerlerde ise güvendiğim arkadaslarım var bana kefaleten satıcaklar sorun çıkmayacaktır...)

Eğer farklı şehirdeyim ama satın almak istiyorum diyorsanız 3 farklı seçenek

1)ptt havalesi ile
    2)kredi kartı hesabıma para yatırılması
    3)banka hesabıma yatırılması
    bu durum yalnızca güven çerçevesi içerisinde olur yani önce alıcı benim tarafımdan sorun çıkmaz ama siz hayır derseniz saygı ile karşılarım...

not: lütfen ciddi alıcılar msn adresimi eklesin dediğim gibi acilen satılık ve vakit kaybetmek istemiyorum... herkese iyi forumlar...

msn adresim: unknowndarking@hotmail.com

KESİNLİKLE CHAR TAKASI OLMAYACAKTIR
    ADRESİMİ EKLEYİM ''BANA VEREBİLECEĞİN CHAR VARMI'' ŞEKLİNDE SORU SORMAYIN CEVAP VERMEM
    200-250 YTL Para birimi arasında satılacaktır ve ilk ciddi alıcıyada indirip yapıp vereceğim...

charın balance durumu bu 5 level daha str basılacak 7/1 hybrid olucak

diğer ssleri msnden char ile ilgili tüm ssler mevcut 15-20 ss var suan vaktim yok upload etmek uzun sürecek:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXtremeWays -- 17 Temmuz 2007; 0:54:03 >

• ss koyarsan konun silinmez ve kolay alıcı bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.