Şimdi Ara

POSEİDONDA TAXİ (SAATİ 500 K) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10-20 lvl haricindekiler aslinda uygun fiyatta 750k dusur 1 saatte 10dan 20 lvl olursun 1 saatede 750k kimse vermez hele poseidonda hic vermezler
  • VALLAHA ARKADAŞALR SİZİN DEDİYİNİZ SERVERLER 1 YIL FİLAN OLDU AÇILALI POSİEDON İSE AÇILALI 3-4 AY OLDU SİZ HESAPLARYI
  • sen uucyon yaw taksicilik bu ......... deil
  • ozaman git başkası seni kassın ..... bilirsin işte diyer arkadaşlar
  • valla ben 10lv li 1m ye atlatıom posidonda bide sen bölesen walla işin zor
  • arkadas iyi hos buraya yazmıssın da bence sallıon sen.2 3 gün önce o kadar yazdım oyunda sana cvp bile vermedin.müşteri hizmetleri 0 yani

ben taxilere hiç güvenmem hele bi d parayı pesinisteyenlere cok gülüorum.veriosun parayı adam 2 3 lvl atlatıo sonra sıkıldım yallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRDeaTH

10-20 arası 750k indirim yapmassanız hiç kazanamassınız 100k ya felan indirin sayıdan kazanın 750 yı bana versinler ben 3 4 saat kasarım yau

bencede biraz indirim yapp...
  • valla ben lv atlattım da parayı aldımparayı alıp kaçmadımhem ortağıma denk gelmiş olabilr
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordyigit

valla ben lv atlattım da parayı aldımparayı alıp kaçmadımhem ortağıma denk gelmiş olabilr

yok sana demedim onu ztn.öle yapanlar var dedim
  • ohh rahatladımm
  • arkadaşlar geçen oyunda isu bekliyodum müşteri hizmetlerine baglayamadım ayrıca ne açıdann rahatladın ...?
  • bana demediği için ortağım biraz çılgındır
  • bosanda semerini ye

edüt:ayıpmı oldu ne
  • kazık
  • VIP taxi olmuş bununki
  • quote:

Orjinalden alıntı: K1LL3RPL4UZ3

bosanda semerini ye

edüt:ayıpmı oldu ne

Silkroad aleminin tek doğru insanları sensin ya, evet nede olsa hayatında bikere bile olsa hata yapmadın ve hayatında bikere bile olsa bu oyunda doğru yoldan şaşmadında ondan sonra gelip burda normal bir şekilde konu açmış birine karşı bukadar ağır laflar kullanabiliyorsunuz,

Ayıp , adam ister 500 ister 1500K yazar kime ne,,, işine gelmiyosa yok kardeşim dersin küçüktende olsa karşındakini kırmayıp doğru yolu gösterecek şekilde bir tepki verirsin olur biter,,

Birde utanmadan sonunda ayıpmı oldu demişsin ,,

Şu poliyikayı hiç hazzetmem biri öyle yada böyle düşer,,, biri çıkar onun yaptığı hatayı vurgular ve ondan sonra ipler kopar, artık birilerinin yalakalık oldun diyemi yoksa bekın bende sizinle aynı fikirleri paylaşıyorum, görün beni sevin beni iç güdüsümü bilmem konuyu açan adam yerden yere vurulur,

Altı üstü saçma sapan bi konu ya,,, bırakın eskisin forumun en arka sayfalarındaki yerini alıp kaybolup gitsin,, hortlatmanın ne anlamı var anlamıyorum ki,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoxomaster -- 8 Ekim 2007; 18:17:12 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.