Şimdi Ara

POSEİDONDA TAXİ (SAATİ 500 K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lwl li
    10-20:750k
    30-50:3 m
    50-60:9 m
    den nyapılmaktadır yapmak isteyen arkadaşlarım bana oyundayken pm atsın

ıd:sealofblood
    server:posiedon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxosoxxxx -- 6 Ekim 2007; 23:18:40 >

• oha bea bende lvl 77 yim şimdi ben spartada bi adama gidip
    Ben:s.a
    O:a.s
    Ben: adam kasılır saati 500 k 1 lvl kasması 10-20 arası 750 k 30-50 arası 3 m 50-60 arası 9 m desem desem adam ağzını bırakır g...... güler ya
    ama nese sen inşallah böle adam bulursun
  • 10-20 arası 750k indirim yapmassanız hiç kazanamassınız 100k ya felan indirin sayıdan kazanın 750 yı bana versinler ben 3 4 saat kasarım yau
  • ona bakarsan the power lvl de gerçek parayla çalışıyo
    ona bakarsan the power lvl de 100 m gold 33 $ ken bizim sitelerde 100 m gold=100 ytl diyolar
    ona bakarsan ........................ diye gider durur ama işte bu böle
    yinede diyorum inşallah bu paraları vericek adam bulursun ki ben olsam vermem çünkü 50-60 arası 10 lvl buda 90 m demek ben sana lvl 20 de gelsem
    20-30 arası 1 m olsa 10 m 30-50 arası 3 m den 60 m 50-60 arası 9 m den 90 m buda = 10+60+90=160 m
    bu paraya sahip olan adamın zaten guildi arkadaşları vardır.olmasa bile sağlam charı vardır kendi charını kendi kasar.
    ben şimdi bu 160 m oyun parası yerine gerçek parayla alınıp güzelce lvl atlatan bişeyden bahsederdimde kurallar açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tregedor -- 6 Ekim 2007; 23:16:35 >
  • sen taxımı yapıon ucakmı anlamdm
  • la 500kya 1 ay geçeninen aileler parodn charlar var
  • arkadaşımız sonunda istediği paraların uçuk miktarlar olduğunu anladı ve vazgeçti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şaka gibi 10-20 lvl arasındaki adamdan 750k talep etmek ilginç bi durum
  • Uçmuşsun sen
  • vallaha arkadaşlar size adres verdim haa ona girin fiyatlar abakın
  • ya arkadaşlar kastırcaksanız saati 500 k dan kastırın isterseniz istemesseniz yorum yapmayın boşuna siz site verdik
  • kardeş msn verde konuşalım
  • beni 1 level atlat sana 100m verem a

ma atlatabilirsen
  • ya kop git 1 sate 64+ nasıl lvl atlatcan dalgamı gecıon powerlvl lvl demş ii bakarsan 9 gunde 64 yaparım demiş sen saat bası dion LoL LoL LoL
  • ben 500k ya 3 aylık potumu ödüyorum yaw

tabi biz fakırık ondandır galiba
  • löl fiyatlara bak arkadas biraz ucmus kanimca
  • siz nediyosun arkadaşlar

siz hiç taxi fiyatlarına bakmadınız herhalde bu ne ya lan siz bi 70 -80 lwl olmuşsunuz bana artislik taslıyosunuz sözüm herkeze deyil ;(o kendini bilir...)
  • ok gir atense bak bakalim taxi fiyatlarina o senindedigin parayla ben atenste 80 lvl car kastirirm
  • babelde 200k ama zar zor doluo partyler :D 500k haha dicek bise bulamıom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.