Şimdi Ara

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
30.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hizmet sektöründeyim. Bana bugün müşteri bunu dedi, hrm para veriyoruz hem reklam yapıyoruz dedi. Bende dedim poşeti ters çevirip verelim dedim, kabul etti aldı.

Yaygaraya gerek yok firmalar çalışma yapıyor bununla ilgili zaten, Nisan ayında reklamsız poşetlere geçiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giyim firmaları da poşete 40 kuruş 50 kuruş yazmaya başlamışlar.
    Kanunda sadece market poşeti ücretli olması lazım diye biliyorum.
    Fırsatçılar başladı milleti soymaya..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

BİM, A101 değil de Lacoste yazsa taşırdınız ama di mi?
    Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Ateşleri şimdiden bol olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Giyim firmaları da poşete 40 kuruş 50 kuruş yazmaya başlamışlar.
    Kanunda sadece market poşeti ücretli olması lazım diye biliyorum.
    Fırsatçılar başladı milleti soymaya..
    Kanunu iyi okuyun isterseniz. Giyim firmaları da bu işin içerisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Kanunu iyi okuyun isterseniz. Giyim firmaları da bu işin içerisinde.

Kesin yazmamışım gördüğün üzere kesin ise artık don atletle gideriz oradan üstümüzü giyer çıkarız....
    Ağır ironi içerir atlayacaklara duyurulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 6 Ocak 2019; 21:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Ülkemizde ciddi bir poşet israfı var. Katılıyorum. Ancak önce senin halkı buna çeşitli yollarla teşvik etmen gerekiyor.
    Ülkede çöp poşetlerinin fiyatlarına bir bakın. Üşenmeyin. Marketlere girin ve büyük boy mutfak çöp poşetinin tanesinin kaç kuruşa geldiğine bakın.
    Tanesi 50-60 kuruş.
    10'lu halde satılıyor.Hadi 50 kuruştan hesaplayalım.
    Millet yeri geliyor ekmek alacak 1.50 liraya muhtaç oluyor. Kimsenin şuan 5 lirayı çöpe atacak hali yok. Şaka sanıyorlar.
    Gariban ne yapsın market poşetine çöpünü koyuyor. Ekmeğe 1.50 lira zor bulan adamın çöp poşetine 10 günde 5 lira vereceğine inanıyor musunuz?
    Ortalık çöpten geçilmeyecek. Göreceğiz.
    Önce bunlara bir düzenleme getirir, sonra böyle bir adım atarsın.
    bu forumdaki herkes çok zengin olduğu için "yaa 25 kuruş için ortalığı yıkıyorlar" şeklinde çok mesaj görüyoruz

aslında zenginlikten falan değil ,çoğu öğrenci ve evin alışverişinden haberi bile yok :)
    zannediyor ki sadece 1 poşet ile alışveriş bitecek

asıl vahim olanları ise ,çöp poşeti ne olacak diye sorduğumuzda "yaa o zaman çöp poşeti al" diyen süper zekalar :)
    sanki çöp poşeti olunca poşetlikten çıkıyor :)

bir aile bir ayda asgari 40 poşet kullanıyordur ve günde en az bir poşeti çöp için kullandığına göre ,geriye 10 poşet kalıyor
    tabi çoğu poşet delindiği için çöp için kullanamıyorsun ve bu durumda alınan her poşet aynı zamanda çöp için kullanılmış oluyor

diğer bir mevzu ise "her yer poşet pisliği kaynıyor" sözü ?
    yahu kaç defadır sordum ,nerede bu kaynayan poşet pislikleri ,biz niye görmüyoruz diyorum ,cevap yok
    üstelik bu çöpe atılan poşetler doğaya atılmıyor ,geri dönüşüme gönderiliyor ,bu nedenle çöp ihalelerinde millet birbirini yiyor

ama gelde anlat :)

• işin bir diğer ilginç yönü ise ,yaa 25 kuruş ne olacak sanki diyenlerin bir kısmının sıcak fırsatlarda bedava yada ucuza ,hatta fiyatlandırma hatası peşinde koştuklarını görmekte ayrı bir ironi oluyor :)
  • TESK’ten “ücretli poşetler reklam içermesin” talebi gelmiş.

tahmin ettiklerinden çok daha fazla tepki var ,belki komple iptal edebilirler :)
    hadi cam filmi ,akaryakıt zammı bir yere kadar ama bu durum herkesi ilgilendiriyor
    bu ülkede evine zar zor ekmek götüren insanlar varken ,sen birde poşet parası dersen ip kopabilir :)
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    Sen yapma lan.....
  • Yıllardır yurt dışında poşete biz para verdik birazda siz verin okadar büyütülecek bir şey degil zamanla alışıyorsunuz markete giderken yanınızda poşet götürmeye :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alesta1818 kullanıcısına yanıt
    yurt dışında güzel olan her şeyi buraya getirsinler ,ben poşete 1 tl. vermeye bile razıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

Yıllardır yurt dışında poşete biz para verdik birazda siz verin okadar büyütülecek bir şey degil zamanla alışıyorsunuz markete giderken yanınızda poşet götürmeye :))

Sen 10 birim verirken biz 25 birim vereceğiz poşete ayrıca senin 1 birime aldığın ve içine koyduğun ürünlere biz 10 birim veriyoruz.

• Bugün kozmetik mağazası olan Gratis'e gittim ancak poşete para aldılar.Gratis gibi yerlerin poşete para istemesi yasal mı?Ben Migros gibi yerler için geçerli diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Bugün kozmetik mağazası olan Gratis'e gittim ancak poşete para aldılar.Gratis gibi yerlerin poşete para istemesi yasal mı?Ben Migros gibi yerler için geçerli diye biliyorum.

Bunu ben de anlamadım petrol içindeki küçük büfe gibi yerler bile para kesiyor.

• O değil de 1 sene geçmiş ne güzel alıştırdılar bizi hem para veriyoruz hem reklam yapıyoruz. Kimsenin gıkı çıkmıyor.

Neyin reklamını yapıyorsunuz?
    O zaman para verip aldığımız hiç bir şey üzerinde reklam,işaret, amblem olmasın
    Mesela cep telefonu,mesela gözlük, mesela ayakkabı 😊
    10 bin lira ver telefon al ortasında kocamannn Apple logosu koysunlar,millet mecburmu bu logoyu görmeye 😊😊👍👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Neyin reklamını yapıyorsunuz?
    O zaman para verip aldığımız hiç bir şey üzerinde reklam,işaret, amblem olmasın
    Mesela cep telefonu,mesela gözlük, mesela ayakkabı 😊
    10 bin lira ver telefon al ortasında kocamannn Apple logosu koysunlar,millet mecburmu bu logoyu görmeye 😊😊👍👍
    Marka almak onu taşımak senin bileceğin iş.
    Ama ben poşete isteyerek para vermiyorum.
    Ben o reklamı taşımak zorunda değilim.
    Ayrıca daha önemlisi o market logolarını basarken kullanılan kimyasal boyalar kullanılmasın ve doğaya daha az kimyasal madde gitsin istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.