Şimdi Ara

POST CAMBAZLIKLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ViicTiim</i>
    <br />+2..+3...+4.. daha var isterseniz. haksızmıyım Mevlüt usta.Hiç bişey demeden sadece +1 koyarak post arttıran dolu forumda..Bu arada benim de 2 postum oldu .. ama ben yani değilim.. Magic biliyo beni.. özel bi durum.aynen nick im gibi..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

artık ben de biliyom seni. :)
  • Osmanlıcadan esintiler yapacam,eski dili günlük hayata aktaracağım,yazar eserlerinde toplum hayatını işleyecek gibi Öss paragraf sorusu tarzında post yazmak için kasanlarda yanlış yapıyor değil mi...?
  • Merak etmeyin arkadaşlar elbet bir gün artar siz sadece gereksiz bilgilerle buraları doldurmayın.
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: je_taime_moi_non_plus

"Er" geç,"er"likten çıkabileceğini tahayyül edemeyenlerin,"öyle bir başlık atayım ki,şu er başlığından kurtulayım" mantığıyla,olur olmadık saçmalıkları,saçma bir uslupla siteye aktarmaları...Çok yanlış..!!!
  • güzel hort taffy
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

Bu topicten bir bok anlamadım.

bende
  • üst konu yapılası bi konu sen deli manyak adam görmemişsin

quote:

Orjinalden alıntı: DeliManyakAdam

güzel hort taffy
  • bu nasıl topic abi anlamadım açan arkadaş nickini post cambazı olarak değiştirmeli (cevap vererek bende post cambazı oldum galba(o nasıl terim bu arada post cambazı))
  • yaw bu kadar eski topikleri nasıl buluyorsunuz?? konularda en fazla 7 sayfa topik var??
  • je_taime_moi_non_plus gibi bi isim kafalara kazınınca dağları dele deşe buluyon kardeş

aramadan isme göre aratman lasıım ;)

quote:

Orjinalden alıntı: stuka

yaw bu kadar eski topikleri nasıl buluyorsunuz?? konularda en fazla 7 sayfa topik var??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 21 Temmuz 2006; 13:45:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.