ducati yüzbaşıya:erdemle ne alakası var konunun Allah aşkına? bir konuya dikkat çekmek istedim ve fakat dikkatler diğer boş şeyler üzerine çekildi.şunu söyleyim,erdem bireysel bir meseledir bana göre.toplumsal olan kötülüktür.toplumsalı da bu siteye indirgersek eğer,dikkat çekmediğim olgunun kötülüğü gayet aşikar bir hal alır.bunu böyle değerlendirmenizi rica ediyorum.postmuş,falanmış,filanmış...vs bunlar köküne kıran abukluklardır.
erdemm ne demektir? Ben yinede ne olduğunu söyliyim dayanamam, Erdem: Ruhsal olgunluktur, alçak gönüllü davranmaktır...
+1
Saldır Kafasına vur
SEN KOSKOCA
+31'i hak ettin zauaeasjhkwargyas
[evlol][evlol][evlol]
bu lanet olası topici yazdıktan...ve de gelen cevapları irdeledikten sonra,,,def-i hacet mesajların popüler olduğunu öğrendim.
ve fakat!!!
yüzbaşı,binbaşı vs. üst düzey(!) üyelere hitaben populist kaytaklıklar yapmama tavrımı sürdüreceğim.
bu TOP topic için harcadığınız atp'ler için teşekkür eder,en kısa zamanda fazlasıyla feedback yapmanızı tavsiye ederim..!
hadi eyvallah
ha bir de şu var:BİR haftadan beri "rütbem düşükse insan değil miyim?", "rütbe demek herşey mi demek?" temaları üzerinde dönen siddin tane yarı ağlak yarı mastürbatif başlık açılmasına ve biz fani üyelerin yine sidik yarışlarının ortasında kalmasına sebebiyet veren bu topic artık mesajlara kapansın.
önerim şudur,en erdemli 20 kişi derhal ilan edilsin ve bu sıralamanın on yıl boyunca değişmeyeceği ısrarla ifade edilsin.en fazla bir müddet ağlanılır,sızlanılır,kanıksanıldıktan sonra hayat normale döner.
binbaşılığa 1 post daha yaklaştım bunu yazarak:)
beyler rütbe artınca pek bişey kazandıgımızı zannetmiyorum
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pew</i> <br />binbaşılığa 1 post daha yaklaştım bunu yazarak:) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
KOPTUM bende Pew [frndsp]
dur lan hazır gelmisken biraz post arttırım
ben de :))
Bence burada def'i hacet sözler sadece "Konu Dışı" ve "Gereksiz Mesajlar" bölümünde geçiyor bence bu da gayet normal çünkü temalarda bunu niteliyor. Ben sane sadece burda sidik yarışı yapanları niye kafana takıyorsun bunu anlamadım burası sanal dünya burda yaptığın sidik yarışı sadece sanal olarak kalır hiç bir şekilde tarihede işlenmez çünkü sanal. Bence bu forumda 20 den fazla belki yüzlerce senin bilmediğin erdemli insan var hatta sana bana her zaman sorularımızı ciddi, doğru sonuçlara yönlendiriyorlar.
bizde eksik kalmıyalım.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by rezilvezir</i> <br />Bu topicten bir bok anlamadım. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>