Yama Çalışmalarımız Devam Etmekte. Ne yazık ki Çevirmenleriminiz Çoğu Hem Okula Gidiyor Hem de Bir İşte Çalışıyor. Bu yüzden Kimse Yazın Ayırdığı Kadar Zaman Ayıramıyor. Mass Effect Serisi Ve Diğer DEVAM EDEN TÜRKÇE YAMA PROJELERİ BİTTİKTEN SONRA Uzun Bir Süre Türkçe Yama İşlerine Girmemeyi Düşünüyoruz. Ne Yazık ki Giderler Geliri Karşılamıyor. AnadoluStudios Olarak Resmi Çeviri Ve Türkçe Seslendirme Hizmetleri Vererek Yolumuza Devam Edeceğiz. Bu Yolda Bize Maddi/Manevi Destek Veren Herkese Teşekkür Ederiz.. İyi Oyunlar... Post Mortem için Türkçe Yama çalışmalarına başladık. Yama ile ilgili anlık gelişmeleri Discord sunucumuza gelerek takip edebilirsiniz! Not: Oyunun yaması Discord'daki oyuncular ile daha önce paylaşılacak. Bu sayede yamayı test etmiş olacağız. Destek İçin Bağış Adresi: İBAN: TR38 0004 6004 2388 8000 1801 63 Muhammed Emir Tanrıseven İninal: 401152001810 Papara: 1244181522 Steam Trade: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=354614106&token=hr7AOTA7 Desteklerinizi bekliyoruz. Bağış atanlara şimdiden teşekkür ederiz.. Başlangıç Tarihi: 2 Ağustos 2021 Yama Durumu: %30 Proje Yöneticisi AnadoluStudios.com Teknik Destek AnadoluStudios.com Ekibi Çevirmenler AnadoluStudios.com Ekibi Göktuğ G. Tester Emir T. Tester olmak isteyenler Discord sunucumuza gelip Emir.#8511 'e yazabilir. Yama Ücreti Ücretsiz Olması Planlanıyor Web Site Discord Sunucumuz https://discord.com/invite/kE7XKF3sE9 Çeviri Durumu: Devam Ediyor Çevirmen Mi Olmak İstiyorsun? Oyun İçi Görüntüler: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Datebase -- 4 Aralık 2021; 14:32:26 > |
Post Mortem Türkçe Yama | AnadoluStudios | %30
-
-
Çevirdiğinize çok sevindim, şu an ne durumda acaba?
-
%35 -
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Bu oyunu yıllar önce indirmiştim.Konusu güzeldi fakat ingilizceydi.Oyunda konuşmaları seçebiliyorduk.İngilizce olduğu için oynamadımdı.Ama bu sefer oynayacağım.Kolay gelsin :)
-
Yamanın son durumu hakkında bilgi alabilir miyim?
-
Projedeki çevirmen Mass Effect yamasına alındı. Anlık güncellemeleri Discord sunucumuza gelerek alabilirsiniz. -
Yama Çalışmalarımız Devam Etmekte. Ne yazık ki Çevirmenleriminiz Çoğu Hem Okula Gidiyor Hem de Bir İşte Çalışıyor. Bu yüzden Kimse Yazın Ayırdığı Kadar Zaman Ayıramıyor.
Mass Effect Serisi Ve Diğer DEVAM EDEN TÜRKÇE YAMA PROJELERİ BİTTİKTEN SONRA Uzun Bir Süre Türkçe Yama İşlerine Girmemeyi Düşünüyoruz. Ne Yazık ki Giderler Geliri Karşılamıyor.
AnadoluStudios Olarak Resmi Çeviri Ve Türkçe Seslendirme Hizmetleri Vererek Yolumuza Devam Edeceğiz.
Bu Yolda Bize Maddi/Manevi Destek Veren Herkese Teşekkür Ederiz..
İyi Oyunlar...
discordJoin the AnadoluStudios.com | AnadoluGame.com Discord Server!https://discord.com/invite/kE7XKF3sE9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Datebase -- 4 Aralık 2021; 14:35:19 >
-
Yama hakkında bilgi almak için Discord'da mesaj yazdım ama herhangi bir bilgi alamadım.Yama hakkında bilgi alabilir miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X