Şimdi Ara

Postal oynuyanınız varmı??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten postal ın ilk çıkan versiyonunu indirdim.oyunda birini vurduğum zaman herkesi alev sarıyor ve herkes ölüyor acaba oyunda mı bi hatamı var yoksa öldürmeden başka bir şeymi yapmamız gerekiyor.

• valla öle bi konuyu açmışsınki postal ge force 2 im varken oynadığım oyunlardandı böle kediyi falan susturucu niyetine kullana biliyodunSonrasında ha bide loding vardı oralarda yemeğe giderdim geldiğimde anca bitmiş olurdu ne günlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flywer

valla öle bi konuyu açmışsınki postal ge force 2 im varken oynadığım oyunlardandı böle kediyi falan susturucu niyetine kullana biliyodunSonrasında ha bide loding vardı oralarda yemeğe giderdim geldiğimde anca bitmiş olurdu ne günlerdi
    hata yoktur oyun zaten piskopatlar için tasarlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

hata yoktur oyun zaten piskopatlar için tasarlanmış

Alıntıları Göster
    ya zaten öyle oyunun amcı katliam yapmak ama ben daha birisine ateş ediyorum herkes yanıyor ben dahil.ilk bölümdeyim yok geçemiyom farklı bir yolumu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swardest

ya zaten öyle oyunun amcı katliam yapmak ama ben daha birisine ateş ediyorum herkes yanıyor ben dahil.ilk bölümdeyim yok geçemiyom farklı bir yolumu var.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: swardest

herkes nasıl yanıyo ya benzin filan mı döküyosun?

• quote:

quote:

herkes nasıl yanıyo ya benzin filan mı döküyosun?

Alıntıları Göster
    hayır benzin dökmüyorum birine ateş ediyorum herkes yanıyor.ilk bölümde daha behçeden çıkarken polisler geliyor ateş ediyorum herkes yanıyor.polisleri öldürmeden çıkıyorum sivil vuruyorum yine herkes alev alıyor ben dahil.hileyle diğer bölümlere geçiyorum hep aynı birini vurdummu ben dahil herkes alev alıyor

• quote:

hayır benzin dökmüyorum birine ateş ediyorum herkes yanıyor.ilk bölümde daha behçeden çıkarken polisler geliyor ateş ediyorum herkes yanıyor.polisleri öldürmeden çıkıyorum sivil vuruyorum yine herkes alev alıyor ben dahil.hileyle diğer bölümlere geçiyorum hep aynı birini vurdummu ben dahil herkes alev alıyor

Alıntıları Göster
    İlk Postal dan bahsediyorsun heralde. Kuşbakışı oynanışı olan... Hile programı filan kullanıyorsan herşeyi eski haline getir öyle dene.
  • quote:

Alıntıları Göster
    zamanında ben de oynamıştım... ama öyle bir sorun hatırlamıyorum, muhtemelen bir bug olabilir, oyunun çıkmış olan yaması varsa onu kurmayı dene...

• quote:

Orijinalden alıntı: Demus

İlk Postal dan bahsediyorsun heralde. Kuşbakışı oynanışı olan... Hile programı filan kullanıyorsan herşeyi eski haline getir öyle dene.

Alıntıları Göster
    aynen ilk postal ama hile yazmadan öncede böyleydi internetten indirdim acaba eksik olan birşey olamazmı
  • quote:

aynen ilk postal ama hile yazmadan öncede böyleydi internetten indirdim acaba eksik olan birşey olamazmı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sağolun halletim internetten inen setupu kurdum zipli bir dosya vardı onun içinde POSTCRK die bi exe vardı ona tıkladım oldu şu an herkesi öldürebiliyorum
  • quote:

arkadaşlar sağolun halletim internetten inen setupu kurdum zipli bir dosya vardı onun içinde POSTCRK die bi exe vardı ona tıkladım oldu şu an herkesi öldürebiliyorum

Alıntıları Göster
    quote:

iyi cinayetler

• quote:

quote:

iyi cinayetler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bendede postal 2 var ama dandik ya saçma bi oyun çoook loadlar var sıkıcı o loadlar. şu an rafa kaldırdım oyunu tam piskopat ve manyak işi ama yanlıs anlamayın burda oynayanlara demiyom...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

arkadaşlar bendede postal 2 var ama dandik ya saçma bi oyun çoook loadlar var sıkıcı o loadlar. şu an rafa kaldırdım oyunu tam piskopat ve manyak işi ama yanlıs anlamayın burda oynayanlara demiyom...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

ewet piskopat işi o doğru ama milletin üstüne işemekte çok güzel oluyo

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

ewet piskopat işi o doğru ama milletin üstüne işemekte çok güzel oluyo

Alıntıları Göster
    OwwOOwww oyun benim gibiler için kedileri susturucu olarak silahların ucuna takıyordun..

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

OwwOOwww oyun benim gibiler için kedileri susturucu olarak silahların ucuna takıyordun..

Alıntıları Göster
    Sevdiğim oyunlardandır,neşeyle oynarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

avatardan karakterin belli oluyor zaten

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

avatardan karakterin belli oluyor zaten

Alıntıları Göster
    eski versiyonunu oynayın ondan loading falan yok baya zevkli hele bando takımına saldırmalı bir bölüm var koptum.görüntü 2 boyutlu ama zevki bambaşka

• quote:

eski versiyonunu oynayın ondan loading falan yok baya zevkli hele bando takımına saldırmalı bir bölüm var koptum.görüntü 2 boyutlu ama zevki bambaşka

Alıntıları Göster
    ilk oyununu oynamıştım dehşet bişeydi mahalledeki kadınları kusturmak hoşuma gidiyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

ilk oyununu oynamıştım dehşet bişeydi mahalledeki kadınları kusturmak hoşuma gidiyodu

Alıntıları Göster
    yaw canım çekti benimdeşimdi kurcam pc ye

• quote:

yaw canım çekti benimdeşimdi kurcam pc ye

Alıntıları Göster
    Bence sakın kurmayın çok dandik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.