internetten postal ın ilk çıkan versiyonunu indirdim.oyunda birini vurduğum zaman herkesi alev sarıyor ve herkes ölüyor acaba oyunda mı bi hatamı var yoksa öldürmeden başka bir şeymi yapmamız gerekiyor.
valla öle bi konuyu açmışsınki postal ge force 2 im varken oynadığım oyunlardandı böle kediyi falan susturucu niyetine kullana biliyodunSonrasında ha bide loding vardı oralarda yemeğe giderdim geldiğimde anca bitmiş olurdu ne günlerdi
quote:
Orijinalden alıntı: Flywer
valla öle bi konuyu açmışsınki postal ge force 2 im varken oynadığım oyunlardandı böle kediyi falan susturucu niyetine kullana biliyodunSonrasında ha bide loding vardı oralarda yemeğe giderdim geldiğimde anca bitmiş olurdu ne günlerdi
hata yoktur oyun zaten piskopatlar için tasarlanmış
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
hata yoktur oyun zaten piskopatlar için tasarlanmış
Alıntıları Göster
ya zaten öyle oyunun amcı katliam yapmak ama ben daha birisine ateş ediyorum herkes yanıyor ben dahil.ilk bölümdeyim yok geçemiyom farklı bir yolumu var.
quote:
Orijinalden alıntı: swardest
ya zaten öyle oyunun amcı katliam yapmak ama ben daha birisine ateş ediyorum herkes yanıyor ben dahil.ilk bölümdeyim yok geçemiyom farklı bir yolumu var.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: swardest
herkes nasıl yanıyo ya benzin filan mı döküyosun?
quote:
quote:
herkes nasıl yanıyo ya benzin filan mı döküyosun?
Alıntıları Göster
hayır benzin dökmüyorum birine ateş ediyorum herkes yanıyor.ilk bölümde daha behçeden çıkarken polisler geliyor ateş ediyorum herkes yanıyor.polisleri öldürmeden çıkıyorum sivil vuruyorum yine herkes alev alıyor ben dahil.hileyle diğer bölümlere geçiyorum hep aynı birini vurdummu ben dahil herkes alev alıyor
quote:
hayır benzin dökmüyorum birine ateş ediyorum herkes yanıyor.ilk bölümde daha behçeden çıkarken polisler geliyor ateş ediyorum herkes yanıyor.polisleri öldürmeden çıkıyorum sivil vuruyorum yine herkes alev alıyor ben dahil.hileyle diğer bölümlere geçiyorum hep aynı birini vurdummu ben dahil herkes alev alıyor
Alıntıları Göster
İlk Postal dan bahsediyorsun heralde. Kuşbakışı oynanışı olan... Hile programı filan kullanıyorsan herşeyi eski haline getir öyle dene.
quote:
Alıntıları Göster
zamanında ben de oynamıştım... ama öyle bir sorun hatırlamıyorum, muhtemelen bir bug olabilir, oyunun çıkmış olan yaması varsa onu kurmayı dene...
quote:
Orijinalden alıntı: Demus
İlk Postal dan bahsediyorsun heralde. Kuşbakışı oynanışı olan... Hile programı filan kullanıyorsan herşeyi eski haline getir öyle dene.
Alıntıları Göster
aynen ilk postal ama hile yazmadan öncede böyleydi internetten indirdim acaba eksik olan birşey olamazmı
quote:
aynen ilk postal ama hile yazmadan öncede böyleydi internetten indirdim acaba eksik olan birşey olamazmı
Alıntıları Göster
arkadaşlar sağolun halletim internetten inen setupu kurdum zipli bir dosya vardı onun içinde POSTCRK die bi exe vardı ona tıkladım oldu şu an herkesi öldürebiliyorum
quote:
arkadaşlar sağolun halletim internetten inen setupu kurdum zipli bir dosya vardı onun içinde POSTCRK die bi exe vardı ona tıkladım oldu şu an herkesi öldürebiliyorum
Alıntıları Göster
quote:
iyi cinayetler
quote:
quote:
iyi cinayetler
Alıntıları Göster
arkadaşlar bendede postal 2 var ama dandik ya saçma bi oyun çoook loadlar var sıkıcı o loadlar. şu an rafa kaldırdım oyunu tam piskopat ve manyak işi ama yanlıs anlamayın burda oynayanlara demiyom...
quote:
Orijinalden alıntı: Kamikaze57
arkadaşlar bendede postal 2 var ama dandik ya saçma bi oyun çoook loadlar var sıkıcı o loadlar. şu an rafa kaldırdım oyunu tam piskopat ve manyak işi ama yanlıs anlamayın burda oynayanlara demiyom...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kovboy0095
ewet piskopat işi o doğru ama milletin üstüne işemekte çok güzel oluyo
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kovboy0095
ewet piskopat işi o doğru ama milletin üstüne işemekte çok güzel oluyo
Alıntıları Göster
OwwOOwww oyun benim gibiler için kedileri susturucu olarak silahların ucuna takıyordun..
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLgaTe
OwwOOwww oyun benim gibiler için kedileri susturucu olarak silahların ucuna takıyordun..
Alıntıları Göster
Sevdiğim oyunlardandır,neşeyle oynarım
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
avatardan karakterin belli oluyor zaten
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
avatardan karakterin belli oluyor zaten
Alıntıları Göster
eski versiyonunu oynayın ondan loading falan yok baya zevkli hele bando takımına saldırmalı bir bölüm var koptum.görüntü 2 boyutlu ama zevki bambaşka
quote:
eski versiyonunu oynayın ondan loading falan yok baya zevkli hele bando takımına saldırmalı bir bölüm var koptum.görüntü 2 boyutlu ama zevki bambaşka
Alıntıları Göster
ilk oyununu oynamıştım dehşet bişeydi mahalledeki kadınları kusturmak hoşuma gidiyodu
quote:
Orijinalden alıntı: ErrayN
ilk oyununu oynamıştım dehşet bişeydi mahalledeki kadınları kusturmak hoşuma gidiyodu