Ben günah işlemedim Sadece seni sevdim Ben günah işlemedim Kadere boyun eğdim Hiç sevmedim bu kadar sevgilim Ne gecem var ne gündüzüm Şarkılarda matemi var Yarım kalan öykümüzün Gurur aşkı ziyan eder Sözümü tutacağım seni unutacağım Aşk romandı eskiden Seven kızın romanı, şimdi veda zamanı... anladın sen anladın :)
quote:Orjinalden alıntı: RaPç!GiRl Ben günah işlemedim Sadece seni sevdim Ben günah işlemedim Kadere boyun eğdim Hiç sevmedim bu kadar sevgilim Ne gecem var ne gündüzüm Şarkılarda matemi var Yarım kalan öykümüzün Gurur aşkı ziyan eder Sözümü tutacağım seni unutacağım Aşk romandı eskiden Seven kızın romanı, şimdi veda zamanı... anladın sen anladın :) Bu kadar yürekten çağırma beni! Bir gece ansızın gelebilirim Beni bekliyorsan uyumamışsan Sevinçten kapında ölebilirim Belki de hayata yeni başlarım İçimde küllenen kor alevlenir Bakarsın hiç gitmem kölen olurum Belki de seversin beni kim bilir… Kal dersen dağlarca severim seni Bir deniz olurum ayaklarında Aşk bu özleyiş bu belli olmaz Kalbim duruverir dudaklarında Belki de her şeyi unuturum Hatırlamam adımı bile Sevinçten çıldırır deli olurum Sana kavuşmanın heyecanı ile Aşk bu bilinir mi nereye varır Ne özlemini bekler ne seveni Bakarsın ansızın gelebilirim Bu kadar yürekten çağırma beni!
quote:Orjinalden alıntı: rapstradamus güzel lyricama sonu kötü bitmiş dostum o benım yanlıs olmasın :)