Şimdi Ara

power! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Sana göre batıyorum sen forum adına batıyorsun.
    madem modlara birşey iletceksin forumdestek diye birşey var artislk yapıp topic acmanın manası yok.
    oraya mail attıysan belli sürede işlenir.Kayırma dediğin ne senin sanki 1 kişi hakaret etmiş gibi konuşuyo istlee nin yazdıkları hakaret değilse ben her gece söylerim onu ona... neyse hadi ben dışarı cıkıyorum coluk cocukla uğraşcak halim yok

bunu yazıp tartışmadan çekiliyorum ,siz de uzatmayın artık

2 taraf da ceza aldı işte,hakaret vardı tahrik vardı ve ceza aldılar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

kelepce :

quote:

Sana göre batıyorum sen forum adına batıyorsun.
    madem modlara birşey iletceksin forumdestek diye birşey var artislk yapıp topic acmanın manası yok.
    oraya mail attıysan belli sürede işlenir.Kayırma dediğin ne senin sanki 1 kişi hakaret etmiş gibi konuşuyo istlee nin yazdıkları hakaret değilse ben her gece söylerim onu ona... neyse hadi ben dışarı cıkıyorum coluk cocukla uğraşcak halim yok

bunu yazıp tartışmadan çekiliyorum ,siz de uzatmayın artık

2 taraf da ceza aldı işte,hakaret vardı tahrik vardı ve ceza aldılar .

Beckhir teşekkürler.Böyle atışmak bile bana saçma gelen.Burda konu açmamın sebebi kelepçe'nin tavırlarına insanların bakış açıları.Bir arkadaş daha ondan şikayet etti.Bir özür dileyeceğine hala artislikten bahseden bir birey nezaman düzelebilirki.İstlee sana gereken cevabı vermiştir bunu gayet iyi biliyorum ama kurallar çercevesinde tabi basitlik özgüyse sana küfürle cevap kolay olandır.

Son olarak beckhir arkadaşım geçenlerde senin de topicini gördüm biriyle atışıyordun haklı olduğunu iddaa ediyordun.Konu uzakdıkça uzadı neden?Çünkü hakkını arıyordun dimi?Bence hala hak yerini bulmuş değil.

Mod arkadaşlar gereken ilgiyi alakayı göstermiş değil.Daha da bir şey yazmayı düşünmüyorum herkese kolay gelsin.

• Birincisi en başından hata içindesin. Başkasının nicki ile foruma girip bu böyle olmaz adam kyır ma vs gibi mesajlar çok saçma. forumdestek@donanimhaber.com u niye açtık sanıyorsunuz. Sürekli bas bas bağırıyoruz forum ile ilgili şikayetleriniz için forumdesteği kullanın diye. Ama senin amacın başka sanırım.

Tekrar tekrar söylüyorum bu forumda kimse kimseyi kayırmıyor bunu artık aklınıza sokun. Yapılan hata varsa telafisi olur ama adam kayırma diye birşey yok.

bu arada max2sel nickide süresiz engellenmiştir. istlee nin arkadaşınında olsa forumda üyelerin nicklerinin sorumlulukları kendilerine aittir ama görüyorumki cezalı üyemiz başka bir hesap ile foruma giriyor. Bu konuyu daha fazla uzatmayın. Bildiğiniz gibi fake nickleri hiç mi hiç sevmem. fake nick alan kişinin gerçek nickinide tespit edersem ozaman kötü olur.

Konuyu burada kapatın. Herkesten rica ediyorum. İyi forumlar.

• Fake nick mibu nedirya ne fake'i ben başka o başka yanımdaydı yazmak istedi hakkını aradı.İşine gelmedi dimi power suçlusun engelle kaldır beni.Ben mutluyum neden mi haklıyım uraşamadın benimle.Suçunu ört bas etmek için engellemiş benim nickimi hiç durma.Id lerime bak ıd lerine bak.Ortak noktayı bul sonra fake de ama işine gelmedimi süresiz engelle.Komiksin komikler.

Görün dh'nin modlarını
  • ve nokta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Aralık 2005, 17:30:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

ve nokta .

Dogru soze ne denirse iste ondan....
  • Bu yukardakilerde tartışma yaratan biçare üyeler.Bende bunlara cevap verdiğim için engelle beni power utanmalısın sevgili mod.Verecek cevabın yok engelle sustur.Nickmi yok her gün alırım önemli olan kabullenmek hatayı modda olsan dokunulmaz değilsin özür dilemen gerekirdi.Bak nası olsa pohpohlayınların var onlar sana gülsün sende onları engelleme.Koyun misali.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaX2SeL

Fake nick mibu nedirya ne fake'i ben başka o başka yanımdaydı yazmak istedi hakkını aradı.İşine gelmedi dimi power suçlusun engelle kaldır beni.Ben mutluyum neden mi haklıyım uraşamadın benimle.Suçunu ört bas etmek için engellemiş benim nickimi hiç durma.Id lerime bak ıd lerine bak.Ortak noktayı bul sonra fake de ama işine gelmedimi süresiz engelle.Komiksin komikler.

Görün dh'nin modlarını

yanında olması beni ilgilendirmez nickin sorumluluğu kişiye aittir. ozaman bende birine vereyim nickimi birine yazsın heryere olurmu öyle birşey. Hakkını aramak istiyorsa bunun yollarını yazdım. 4 yıldır burada yöneticilik yapıyorum. Çok hikaye duydum fake muhabetti ile ilgili yada şimdiki durum ile ilgili. Konuyu kapatıyorum bu konu hakkında bir daha mesaj görmek istemiyorum. Bu konuyla ilgili hala şikayeti olanlar lütfen mail atsınlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.