|
POWER COLOR HD5870 BİOS MODLAMA
-
-
gereksiz bir uğraşı kardeş. atiflash ile dos komutu ile yapılıyordu ms dos da özel parametre giriliyordu "ingilizce manula help dosyası okunmalı. ekran kartın yanma ihtimali de var. bilgin olsun. şu aralar elindekinin nimetini bil bence. ati 2600xt ile denemiştim böyle birşeyi , kaç sene önce..
-
Modlanmış bios istemenizin sebebi nedir ? voltaj vermeden sadece çekirdek ve ram hızlarını yükseltmek istiyorsan msi afterburner kullanarak yükseltebilirsin. Onun harici vbios ile uğraşmak yerine bios chipsetini bulup karalayarak direnci düşürüp voltajı artırarak dahada yüksek değerlere ulaşabilirsin. HD 5570 vardı bende yazılımsal olarak voltajını yükseltmek istedim şuan sistem kartı okumuyor driver vs yüklenmiyor eski biosa dönmek istediğimdede adapter not found hatası alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARDE39 -- 25 Şubat 2021; 11:24:56 > -
''bios chipsetini bulup karalayarak direnci düşürüp voltajı artırarak dahada yüksek değerlere ulaşabilirsin'' burada demek istediğinizi anlamadım açıklık getirir misin hocam
-
Ben de modlama ile ilgili bilgi almak istiyorum ama benimki tam tersi düşürmek icin hizlari. Driver yukleyince mavi ekran veren 7570 kart var. Bunun hızını düşürüp çalıştırmayı umuyorum
Benzer içerikler
- palit ekran kartı alınır mı
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- paylaşılan gpu belleği nedir
- düşey senkronizasyon nedir
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- gpu ekran kartı mıdır
- radeon 780m
- ekran kartı öğrenme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X