Şimdi Ara

power led

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam geçenlerde bilgisayarımın içini temizlemek için parçaları söktüm panel bölümünde kabloları yeniden taktığımda power len ışığı yanmamaya başladı hdd led resetle değiştirince power len yanıyor bu seferde reset çalışmıyor tabii hdd ledde yanmıyor nedendir yardımcı olursanız sevinirim (kabloları doğru taktığıman eminim) şimdiden teşekkür

• + - kısmını yanlış takmışsındır PWRLED'in ters çevirde dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skelop -- 27 Ağustos 2010; 1:07:53 >
  • bu kadar çabuk beklemiyordum çook sağol arkadaşım
  • onbaşım birde bana asus anakartın herhangi bir modelinin devre şeması lazım bulabileceğim bir yer veya site biliyormusun benim için çok önemli nette çok aradım ya yok yada ben bulabilecek yeri bilmiyorum tekrar teşekkür
  • bu işini görür mü?

power led
  • sağol yüzbaşım ama benim istediğim baskı devre şeması elektronik malzemelerin(entegre mosfet transistor kon. vs) adreslerinin olduğu devre şeması biliyorum zor bir iş ama hani yardım eden olursa diye
  • SLM BİLGİSAYARIM DA ŞU ŞEKİLDE BİR SORUN VAR: BİLGİSAYAR POWER DÜĞMESİNE BASTKTAN SONRA ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR AMA KISA BİR SÜRE SONRA KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR ACABA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Power Led'li Lamba Yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.