Şimdi Ara

Power Levelling

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar level kasmak icin en hizli yontem nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HC season'da "boost community" var. SC'da benzer oluşum olabilir.
    "Old ruins" bounty"i buluyorsun T6'da, bulduğunda community'e ccor T6 lvl x (x kendi level'ın) +1 B +2 L yazıyorsun. (B= booster, L= leecher; B= level atlatıcak gelişmiş char'ı olan bir kişi, L=level isteyenler)
    Öyle gidiyor, level 64 olduktan sonra arama işlemini T4 olarak devam ettirmelisin ki kastırıcak kişiler bounty'i tamamlayabilsin.
    Bana birkaç parça maurader düşünce wizard ile, 1 tane DH yapayım dedim, bu boost yöntemiyle 1 saat bile sürmeden 70 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 14 Eylül 2014; 4:20:11 >
  • He anladim ama season kasmiyorum.ben yeni oyuncu oldugum icin simdi sadece 70 lvel monk var birde barbar var 67 level. Wd dh ve wizard oynamak istiyorum ama 70 e kadar kasmaya acayip useniyorum. Okul falanda var malum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, SC için de Season-power levelling community var, yazınca yardımcı oluyorlar; yoksa yerli clan falan biraz "hikaye" yardım bulmak zor zanaat...
    T6 adventure modda oyun açıp durumu belirtirseniz gelip sizi 1 saatte 70 yapıyorlar.
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    anladım çok teşekkür ederim
  • Daha bugün ben birini Monk'la o da beni DH ile kastı 70'e kadar. 30-45 dakika arası sürüyor 1-70 level arası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.