Arkadaşlar power pointte hazırladığım slaytlara müzik nasıl ekleyebilirim? Normal menüden yani ekle > film ve sesler den bir müzik eklediğimde sadece kendi bilgisarımda slayt ı sesli bir şekilde izleyebiliyorum. Eklediğim müziğin dosyasının bulunmadığı bir pc de de sesli izlemek istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım yardım lütfen...
Eklediğin medya dosyasının formatı *.wav olmalı. Eğer mp3 eklediysen o sunuyla birlikte derlenmez. Sadece wav dosyaları derlenir..
SES DOSYASI WAW OLMALI AMA SESİ EKLE MENÜSÜNDEN DEĞİL DE F1 E BAS SAĞ YANDA AÇILAN YARDIM MENÜSÜNDEN SLAYT GEÇİŞ İ SEÇ ORADA ALTTA SES BÖLÜMÜ VAR WAV DOSYASINI ORAYA EKLE. O ZAMAN DOSYA NEREYE GİDERSE GİTSİN MÜZİK ÇALIYO.
quote:
Orjinalden alıntı: feryat
SES DOSYASI WAW OLMALI AMA SESİ EKLE MENÜSÜNDEN DEĞİL DE F1 E BAS SAĞ YANDA AÇILAN YARDIM MENÜSÜNDEN SLAYT GEÇİŞ İ SEÇ ORADA ALTTA SES BÖLÜMÜ VAR WAV DOSYASINI ORAYA EKLE. O ZAMAN DOSYA NEREYE GİDERSE GİTSİN MÜZİK ÇALIYO.
veya mp3 dosyasını da aynı klasörde tutup onuda başka bilgisayara taşıman gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: feryat
Dediğiniz yerden müzik eklendiğinde bu müziğin slayt geçişleri arasında kesintisiz devamını nasıl sağlarız?
Slayt geçişinde wave dosyasını seçtikten sonra "sonraki sese kadar dön" kutucuğunu işaretle. Kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: Coğrafyacı
Slayt geçişinde wave dosyasını seçtikten sonra "sonraki sese kadar dön" kutucuğunu işaretle. Kolay gelsin
Teşekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: LuCas Kane
quote:
Orjinalden alıntı: Coğrafyacı
Teşekkurler
Rica ederim
güzelmiş ii valla
slm arkadaslar 1 aydır bu sorunla ugrasıyorım slaytı yaptım bıttı ama bende ses var karsı tarafta yok bunun nedenı wow dosyası dıyosunuz pekı o sorunu nasıl halaledecem benım ıcın cok onemlı tes ederım
quote:
Orjinalden alıntı: nazo33
slm arkadaslar 1 aydır bu sorunla ugrasıyorım slaytı yaptım bıttı ama bende ses var karsı tarafta yok bunun nedenı wow dosyası dıyosunuz pekı o sorunu nasıl halaledecem benım ıcın cok onemlı tes ederım
yaptığını bi tek kendi pc den dinleyebilirsin. yaptığın sunu başka yerde çalmaz.