Şimdi Ara

Power & Revolution

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Power & Revolution isimli oyunu Türkçe'ye çevirmeye çalışıyorum fakat hangi şifreleme türüyle dosyaların şifrelendiğini bulamamaktayım.Hex Editor,Notepad++ gibi programları kullandım.Oyunun dosyalarının hangi şifreleme türüyle şifrelendiğini ve bu şifre için hangi programları kullanabileceğimi söylerseniz müteşşekir olurum.Eğer dosyaları okunabilir hale getirirsem tamamladıktan sonra sizler ile çeviriyi paylaşacağım.

• Programlama konusunda bilgisi olan arkadaşlar özelden iletişime geçerse memnun olurum.
  • 1984Zeus 1 kullanıcısına yanıt
    Selamlar. ben de bu oyunun yamasını bekliyorum. diğer mesajlarınızda yapımcılarla iletişime geçtiğinizden bahsetmişsiniz. bu sorunuza cevap vermiyorlar mı? bilsem ben sorardım ama derdimi anlatabileceğimi zannetmem.
  • Doğrudur cevap olarak kendilerinin çeviriyi yapmayacaklarını, Portekizce ve Çince için gönüllü ekiplerin çalışıp çevirdiğini söylediler.500 bin satırdan fazla yazı olduğundan dolayı yapmayı düşünmüyorlar ancak bir çeviri ekibi kurulursa oyunun dosyalarını gönderebileceklerini söylediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.