Şimdi Ara

Power Supply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel i5 11400f ile h510m h anakart alıcağım içinde kingston fury beast 16 gb ddr4 3200 mhz olucak ve eski bir anakartım var amd readon 6570 bunlar için nasıl bir power supply önerirsiniz (ekran kartını ileriki zamanda ortalama bir seviyeye çıkarıcağım 1650ti veya az daha yüksek bir ekran kartı gibi)

• 500w civarı PSU kaliteli markalar yeterli gelir. 1650ti çok güç kullanan bir kart değil, yerine Rx 6600 öneririm. 1080p için her oyunu ultra olmasa dahi high ayarlarda kaldıracak bir kart.

Atacağım PSU çok kaliteli bir marka değil ancak çöp dediğimiz everest frisby foem Rush zart zurt gibi bir marka da değil, 600w diyor ancak siz onu kaliteli markaların 550 500 w i gibi düşünün.

Dediğiniz ekran kartları ve rx 6600/6700 e kadar tüm kartları besleeyecektir

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt

rx 6600 ün biraz fiyatı uçuk daha ucuza fiyat performans ekran kartı bildiğiniz var mı

power supply tavsiyesi için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitozg -- 12 Nisan 2023; 14:16:26 >
  • fitozg F kullanıcısına yanıt
    İkinci el olarak bakın olmadı. 1650 gibi bir kartı şu an alirsnaiz son sahibi olabilirsiniz, en iyi ihtimalle lol pes CS go oynayan birine satabilirsiniz.

Bariz bir segment farkı var dediğimiz kartlar arasında. 1660super bakın bütçe uyarsa bir de.

Peki ya ikinci el için hangi siteleri önerirsiniz?

• fitozg F kullanıcısına yanıt
    Forum DH bence güzel bir yer, çok sayıda satış yapmış 20+ referanslı kişilerden kart alinabilir. 1650 bile alacaksan forumdan almakta fayda var bence.
    His hd 5770 (ikinci el forum) GTX 660(ikinci el forum) evga GTX 970(2. El forum İZBAN duragindan almıştım) Rx 5700xt(sıfır)(hiç iyi anlaşamadık kartta arıza yoktu ama çok sıcak ve gürültülü idi) Sapphire rx6800 (ikinci el) ikinci el yazanların hepsi forum DH den aldım. Şükür sorun çıkmadı. İkinci el forumunda dolaş bütçeme göre kart bak PSU da dediğimi al geç bak keyfine. Rx 5700xt ler bile 3000 TL ye satılıyor ki kart ile 4 k orta yüksek ayarda RDR2 oynadım ben (ama gürültülü vs ve mining çıkması genelde)

Bu konu dursun burada bence. Siz PSU yu alın, sonrasında da yeni konu açın ekran kartı bölümüne hangi ikinci el kartı almalıyım diye gözünüze ilisenlerden linklerini koyun oraya bütçeyi belirtin belki satan bile denk gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWER SUPPLY ARIZASI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Tamamdır saolasın seni de biraz yordum kusura bakma hocam

hocam kusura bakma tekrardan rahatsız ediyorum seni fakat bu psu nun yorumlarını okudum da anakartla uyumlu olamıyo gibi şeyler gördüm 4to8 dönüştürücü falan almışlar sence bir sıkıntı olur mu benim anakart ile beraber?

ona göre bir dönüştürücü alıcağım

• Dönüştürücü filan lazım değil kullanılabilir.

1300 TL ye bugün için indirimde muhtemelen şu linkteki ürünü alın.

Ömür boyu kullanırsınız muhtemelen. Çok çok daha kaliteli bir ürün

amazon
    Corsair CX Serisi CX650F RGB, 650 Watt, 80+ Bronze, Tam Modüler RGB Beyaz ATX Güç Kaynağı, Beyaz (CP-9020226-EU)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08H5VNQTH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_TE7103Z0RMJYZJSZHGJD

Hatta siyahi 1250 TL yapıştır geç. Yorum Bile okuma. 550 ligi 1800 to yazmışlar 650 like 1250 ye güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 14 Nisan 2023; 17:35:17 >

• tamamdır hocam saolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.