Şimdi Ara

power supply dan 12v almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bir oto amplisini evde kullanmak için geçici bir süre bilgisayarımın power supply ından 12v elektrik almak istiyorum bunun için hangi renkleri kullanmam gerekiyor? fanlar için kullanılan sarı(+) siyah(-) ancak bunlara bağlandığımda cızırtıdan başka birşey duymuyorum zorlanıyor sanki:S yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

saygılar...[font="Courier New"]

• psu yu çalıştırmak için yeşil ile siyahı birleştir .!
    PSU dan 12 volt almak için sarı ile siyahı kullan sarı olan + siyah olan- dir ..!
  • AYNEN ARKADAŞIN AYAZDIĞI GİBİ UYGULA AMA YANLIŞ BAĞLAMA
  • tmm denedim oldu çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  • Bir şey değil görevimiz!
  • PC ZARAR GÖRMEZ mi acaba?
  • pc deki psu dan almayın ! Ayrı bir power alın ona bir fiş alın ve onu amfiye takın pc den asla 12 volt çekmeyin!
    Asla!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb den 12 volt güç almak
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk başta pc den çekmeyi denedim aşırı distorsiyon oluyor zaten neden olduğunu anlamadım ama olyor işte. asla 12v alma diyosun ama forumda bi arkadaş kasanın üstüne 12v ekolayzır bağlamış ve distorsiyondan falana da bahsetmemiş onu da anlayamadım...

bu da linki bir göz atın;)

http://forum.donanimhaber.com/m_8403495/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withhonour -- 5 Ağustos 2007; 9:58:42 >
  • pc den alma , git parana kıy 20-30 lira psu al!
  • ya arkadaşlar cok sorun oldum biliyorum ama sizinle de paylaşmadan gecmek istemedim psu dan 12v aldım cok güzel kaliteli bir ses alıyorum ancak laptop ta elektriğe bağlı calışırken müthiş bir cızırtı duyuyorum ve bu başıma geldiğinde cok şaşırdım sebebi ne olabilir acaba????
  • işin doğrusu ucuza gtrmk istyrm adaptör alamam grk benm sistem için 40 amperlik 120 ytl felan diorlar bende POWER SUPPLY ile elektrik vermek istyrm da bu sistemin genişliğine göre power supplynin watt ı farkeder mi * mesela bende 380 w power supply var. yardımlarınızı bekliyorum
  • ben pc den paylaşmıcam ayriyetten PSU alıcam 380 400 w civarı
  • Arkadaşlar bu sisyah yeşil çok işime yaradı... Teşekkürler.
  • merhaba arkadalsar bırsey kafamı karıştırdı pws de bır sürü siyah kablo var yeşil kabloyu gordum amam hangı siyah kabloyu bırlestırcez acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.