Şimdi Ara

power supply gücü yetmezse pc de ne gibi bir durum olur.? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mc1989

quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Turkiyede pek bilinmez ama hem hesaplı hemde kaliteli olsun diosan Hİ POWER var. Ben kullanıyorum 550 olanı.
    On numara memnunum. +80 ne demek bilmiyorum. Ama yurt dısında baya bi tutuluyor bu marka.

80+ verimlilik ve kalite olark geçiyor 80+ 80+plus 80+bronze 80+gold en iyisi ve pahalısı 80+ gold ben 80+bronze alacam

Baska bi pazarlama teknigi daha. Bu firmaların milletini cebindeki parayı almak icin
    yapmadıkları maymunluk kalmadı. Eskiden sokaklarda ayı oynatıp para toplarlardı.
    O oynatıcılar simdiki milyon dolarlık sirketlerden daha durusttuler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 6 Nisan 2013; 23:14:58 >
  • quote:

quote:

Turkiyede pek bilinmez ama hem hesaplı hemde kaliteli olsun diosan Hİ POWER var. Ben kullanıyorum 550 olanı.
    On numara memnunum. +80 ne demek bilmiyorum. Ama yurt dısında baya bi tutuluyor bu marka.

80+ verimlilik ve kalite olark geçiyor 80+ 80+plus 80+bronze 80+gold en iyisi ve pahalısı 80+ gold ben 80+bronze alacam

kardeş şuan inventusta kampanya var ve senin tercih ettiğin psu şuan face book indirimi ile 300 tl ye satılıyor buyur link bu
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4520

senin alacağın sitede ise aynı ürün 325 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/corsair-cp-9020040-eu-enthusiast-serisi-tx750m-750w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64528

onu bunu bilmem ama şu vatan bilgisayar nasıl bi fiyat politikası içinde bilmiyorum ayrıca tekrar yazıyorum inventusa güvenebilirsin ben 3 kez alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım

• quote:

quote:

Yanlış biliyorsun corsair ax serisi platinumdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güzel marka ve modeller önermişler ama her şeyden önce şayet internetten yapıcaksan alışverişi iyice araştır referans al öyle sipariş et
  • Beyler aldım psu TX750M ama fan çalışmadı normalmıdır ısıda yok
  •  power supply gücü yetmezse pc de ne gibi bir durum olur.?

power supply gücü yetmezse pc de ne gibi bir durum olur.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strelok

Arkadaşlar güzel marka ve modeller önermişler ama her şeyden önce şayet internetten yapıcaksan alışverişi iyice araştır referans al öyle sipariş et

Vatan Pcden aldım %25 indirimle 320 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR

quote:

quote:

kardeş şuan inventusta kampanya var ve senin tercih ettiğin psu şuan face book indirimi ile 300 tl ye satılıyor buyur link bu
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4520

senin alacağın sitede ise aynı ürün 325 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/corsair-cp-9020040-eu-enthusiast-serisi-tx750m-750w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64528

onu bunu bilmem ama şu vatan bilgisayar nasıl bi fiyat politikası içinde bilmiyorum ayrıca tekrar yazıyorum inventusa güvenebilirsin ben 3 kez alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım

İlgin için çok teşekkürler baktım almadan önce ama internete güvenemiyorum internetten hiç alış veriş yapmadıgım için Vatan PC magazası bize yakındı ordan 320 TL ye aldım %25 indirimle

• biraz zorladım pcyi fan çalıştı demekki ısınmayınca çalışmıyormuş sizide meşgül ettim kusra bakamyın bu ilk psu arızam ve satın alışım
  • quote:

biraz zorladım pcyi fan çalıştı demekki ısınmayınca çalışmıyormuş sizide meşgül ettim kusra bakamyın bu ilk psu arızam ve satın alışım

benim bildiğim pc nin powerına bastığın gibi direk psu nun fanı çalışması lazım herhangi bi araştırma yaptınmı yada mağazada çalışan yetkili kişilerle görüştünmü?
  • quote:

quote:

biraz zorladım pcyi fan çalıştı demekki ısınmayınca çalışmıyormuş sizide meşgül ettim kusra bakamyın bu ilk psu arızam ve satın alışım

benim bildiğim pc nin powerına bastığın gibi direk psu nun fanı çalışması lazım herhangi bi araştırma yaptınmı yada mağazada çalışan yetkili kişilerle görüştünmü?

şuan çalıştı ısnınca çalışıyormus crysis3 oynadım çalıştı fan :D
  • quote:

quote:

quote:

şuan çalıştı ısnınca çalışıyormus crysis3 oynadım çalıştı fan :D

vay be ne tuhaf bi psu muş o öle :) +80 in enerji tasarufu yaptığını biliyodum ama bukadarda değil

• sürekli öyle her pc başlattıgımda fan çalışmıyor pcyi biraz zorluyorum psu ısnınca çalışıyor :D
  • Beyler sitesinde özelliklerde ısı kontrolü var yazıyor internette gezerkene yada pc boştaykene 14cm fan çalışmaz diyor sadece yüksek performanslarda çalışır yazıyor ürünü aldıgım yerde yazmıyordu bu bilgi sitesinde okudum ısı kontrolü var diyor için rahatladı :D
    bu linkten okuyabilirsiniz
    http://www.corsair.com/us/power-supply-units/tx-series-power-supply-units/tx-series-modular-tx750-80-plus-bronze-certified-750-watt-high-performance-modular-power-supply.html
    Serin ve sessiz

140mm çift bilyalı fan otomatik olarak hava akımı uygun miktarda sağlamak için hızı ayarlar, bu nedenle yüksek performanslı güç dağıtımı gürültü pahasına değil. Aslında, sadece ışık ofis uygulamaları yapıyor ya da az% 50 yük altında da Teksas Serisi Modüler PSU tutarak, internette sörf yaparken, fan bile dönmüyor.

Fan hatta düşük yüklerde dönmüyor, bu nedenle neredeyse sessiz çalışma elde edersiniz. Ve zor iterek yaparken, 140mm fan taşıyan çift bilyalı sıcaklığa göre hızı ayarlar, bu yüzden sadece ihtiyacı kadar zor çalışıyor.

• quote:

Beyler sitesinde özelliklerde ısı kontrolü var yazıyor internette gezerkene yada pc boştaykene 14cm fan çalışmaz diyor sadece yüksek performanslarda çalışır yazıyor ürünü aldıgım yerde yazmıyordu bu bilgi sitesinde okudum ısı kontrolü var diyor için rahatladı :D
    bu linkten okuyabilirsiniz
    http://www.corsair.com/us/power-supply-units/tx-series-power-supply-units/tx-series-modular-tx750-80-plus-bronze-certified-750-watt-high-performance-modular-power-supply.html
    Serin ve sessiz

140mm çift bilyalı fan otomatik olarak hava akımı uygun miktarda sağlamak için hızı ayarlar, bu nedenle yüksek performanslı güç dağıtımı gürültü pahasına değil. Aslında, sadece ışık ofis uygulamaları yapıyor ya da az% 50 yük altında da Teksas Serisi Modüler PSU tutarak, internette sörf yaparken, fan bile dönmüyor.

Fan hatta düşük yüklerde dönmüyor, bu nedenle neredeyse sessiz çalışma elde edersiniz. Ve zor iterek yaparken, 140mm fan taşıyan çift bilyalı sıcaklığa göre hızı ayarlar, bu yüzden sadece ihtiyacı kadar zor çalışıyor.

ben dedim ama iyi psu dur diye yalnız bişi diyeceğim psunun arka tarafındaki güç kablosu taktığımız yer varya söküp taktığında dikkat et çünki taktığında yada söktüğünde elle destek vermeden yapma oynama oluyor buda psu nun içindeki board a bağlı leyim i
    zamanla kopmasına neden oluyor benden sana söylemesi yoksa mazallah hem psu hemde anakart yanabilir bilirsinki psu yandımı yanına elbet bi arkadaş götürüyor :D

• teşekkürler kardeşim süper bir ürün çıkartırkene destek verebiliriz ama takarkene nasıl detekliyecegiz onu anlamadım
  • quote:

teşekkürler kardeşim süper bir ürün çıkartırkene destek verebiliriz ama takarkene nasıl detekliyecegiz onu anlamadım

bi elinle kabloyu diğer elinle giriş tarafını tutucaksın oynamasın diye. şaka yapıyorum gibi gelebilir ama bu tür basit şeylerden zaten bilgisayar arızası çıkıyor
  • quote:

quote:

teşekkürler kardeşim süper bir ürün çıkartırkene destek verebiliriz ama takarkene nasıl detekliyecegiz onu anlamadım

bi elinle kabloyu diğer elinle giriş tarafını tutucaksın oynamasın diye. şaka yapıyorum gibi gelebilir ama bu tür basit şeylerden zaten bilgisayar arızası çıkıyor

aslında ben şaka olarak yazmıştım ama haklısın zaten hep böyle küçük şeyler yüzünden genelde arıza çıkıyor
  • Millet konuyu hortlatayim ☺
    sorum şu:Bildiginiz bir program var mi psu nun yetip yetmedigini ölcebilicek yada baska bir yöntem var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpwale

Millet konuyu hortlatayim ☺
    sorum şu:Bildiginiz bir program var mi psu nun yetip yetmedigini ölcebilicek yada baska bir yöntem var mi

Güç kaynağının gerçek değerine bak, sonra sisteminin kullanacağı değeri hesapla her parçanın güç değeri üstünde yazar yada sitelerden. Sonra eşitlemek kalıyor geriye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.