Şimdi Ara

Power supply modifikasyon aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eklemiş olduğum resimdeki alet'i Türkiye'de satan bir yer var mıdır? Yoksa bu aleti nerden nasıl temin ederiz. Bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

Power supply modifikasyon aleti
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ne işe yaradığı hakkında bilgi verseydiniz ilgilenen olurdu açıkcası.
  • PC'deki Power Supply (Güç Ünitelerinin) kablolarını kablo kılıfı ile kaplamak için ATX pinleri ve molex pinleri çıkarmaya yarayan bir alet. Diğer türlü çok uğraştıran bir iş olduğundan dolayı bu ürünü bir şekilde tedarik etmem gerek.
  • dotum firebal da vardı bir ara.sanırım 6 tl idi.biraz farklıydı ama.almyı düşündüm ama almamıştım.açıkcası dantel tığı bile güzel iş görüyor
  • Teknobiyotikte bulabilirsin.
  • Ne teknobiyotik'de ne de fireball'da var bu üründen. Zaten bu ithalatçılarıda anlamak güç. Yani isteseler getirir satarlar.
  • bende arıyorum aynı ürünü.. ama güzelim türkiyemin ithalatcıları ne sıvı sogutma işine girerler nede böyle işlere.. sadece genel kitleyi memnun etmenin peşindeler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWER SUPPLY ARIZASI
    13 yıl önce açıldı
    Power supply tamiri yapılırmı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende arıyorum aynı ürünü.. ama güzelim türkiyemin ithalatcıları ne sıvı sogutma işine girerler nede böyle işlere.. sadece genel kitleyi memnun etmenin peşindeler..
  • Fireball de bende görmüştüm bi ara ama şimdi baktım yok.Gittigidiyorda da rastladım bi ara sanırım oraya bak istersen hocam ismini tam bilmediğim için bulamadım.
  • Ben fiberaldan şubatta almıştım 7 tl idi...
  • mnpctech (nokta) com da var. Bill'den almak lazım.
  • kalın elektronikçi cımbızıyla yapabilirsiniz ya da işi sadece soket satmak olan dükkanlar da var elektronikçilerin olduğu pasajlarda onlara direk bunu da sorabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.