Eklemiş olduğum resimdeki alet'i Türkiye'de satan bir yer var mıdır? Yoksa bu aleti nerden nasıl temin ederiz. Bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ne işe yaradığı hakkında bilgi verseydiniz ilgilenen olurdu açıkcası.
PC'deki Power Supply (Güç Ünitelerinin) kablolarını kablo kılıfı ile kaplamak için ATX pinleri ve molex pinleri çıkarmaya yarayan bir alet. Diğer türlü çok uğraştıran bir iş olduğundan dolayı bu ürünü bir şekilde tedarik etmem gerek.
dotum firebal da vardı bir ara.sanırım 6 tl idi.biraz farklıydı ama.almyı düşündüm ama almamıştım.açıkcası dantel tığı bile güzel iş görüyor
Teknobiyotikte bulabilirsin.
Ne teknobiyotik'de ne de fireball'da var bu üründen. Zaten bu ithalatçılarıda anlamak güç. Yani isteseler getirir satarlar.
bende arıyorum aynı ürünü.. ama güzelim türkiyemin ithalatcıları ne sıvı sogutma işine girerler nede böyle işlere.. sadece genel kitleyi memnun etmenin peşindeler..
bende arıyorum aynı ürünü.. ama güzelim türkiyemin ithalatcıları ne sıvı sogutma işine girerler nede böyle işlere.. sadece genel kitleyi memnun etmenin peşindeler..
Fireball de bende görmüştüm bi ara ama şimdi baktım yok.Gittigidiyorda da rastladım bi ara sanırım oraya bak istersen hocam ismini tam bilmediğim için bulamadım.
Ben fiberaldan şubatta almıştım 7 tl idi...
mnpctech (nokta) com da var. Bill'den almak lazım.
kalın elektronikçi cımbızıyla yapabilirsiniz ya da işi sadece soket satmak olan dükkanlar da var elektronikçilerin olduğu pasajlarda onlara direk bunu da sorabilirsiniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme