sistemim Zalman 600 W R1 Fanlı ATX Oyuncu Kasası anakart - Asus strıx b250g gaming işlemci- intel core i7 7700 ram- kington - ddr4-2400 -16GB ekran kartı - nvidia geforce rtx 3060 -12GB kasayla birlikte gelen 3 adet fan 1 önde 1 üstte 1 arka eğsoz fanı 3adet kendi fanı. yurtdışından aliexpress den aldığım 2 adet fan taktım toplam 5 fan oldu fanlar 12v 0.16a bilgisayar boşta kaldığı zaman mining yapıyor arada miningi kapatıp oyun oynuyorum sizde bunun zararı varmı miningi kapatmadan ekran kartı fanlarını kapatıp öyle miningi kapatıyorum ani hızlı soğukluluğa girmemesi zarar görmemesi için yapıyorum lütfen bilenler yardımcı olsun power supply öncelikle sistemimi kaldırıyormu yani kaldırmada zorlanıyormu psu bütün birleşenlere yetiyormu bazen psudan tizz sesleri geliyor mesela şuan gelmiyor ve yurtdışından tekrar daha hızlı fan sipariş etttim geldiğinde kendikasayla gelen kendi fanını sökücem yenisini takıcam cünkü cok yavaş dönüyor arkadaşlar Ramazan ayınızı kadir gecenizi içtenlikle kutlarım. sağlıcakla kalın. cevaplarınızı bekliyorum bu arada ilk defa foruma konu açıyorum umarım yanlış birşey yapmamışımdır sistem bilgilerini resimli paylaştım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykut507 -- 28 Nisan 2022; 15:22:38 > |
Bildirim