Şimdi Ara

Power Supply Yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba benim bi sıkıntım var. Pcde Oyun Oynarken Bazı Oyunlarda Çaprazlamasına be derinlemesine siyah çizgiler oluşuyor. Sebebini araştırdım. Ekran kartından kaynaklandığı konusuna vardım. İşin Kötü tarafı ekran kartında bi bozukluk yok.

Sonra biraz daha araştırdım power supply den çıkan bir besleme kablosunun aynı anda hem hddye hemde ekran kartına gitmesi sonucu güç sıkıntısından kaynaklandığını öğrendim. Power dan gelen tekli bir kabloyu hdd ye diğer tekliyide ekran kartına taktım. Merak ettiğim Şu :

İşlemci : AMD athlon II x2 260 Processor
    Bellek : 4 gb ddr3 1600 mghz
    Ekran kartı : Ati Radeon HD 4850 1gb 256 bit ekran kartı
    Hdd : 500 gb sata ııı
    Anakart : Gigabyte Ga-880dm-d2h rev 4.0

Sistem İçin 400 W Power Yeterli midir Yoksa Değiştirmeli miyim ?

Yardımcı Olursanız Sevinirim. Birde ekran kartıyla ilgili koyduğum tehşis yanlış die düşünenler varsa lütfen dile getirsin çünkü emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKSiderS2

Meraba benim bi sıkıntım var. Pcde Oyun Oynarken Bazı Oyunlarda Çaprazlamasına be derinlemesine siyah çizgiler oluşuyor. Sebebini araştırdım. Ekran kartından kaynaklandığı konusuna vardım. İşin Kötü tarafı ekran kartında bi bozukluk yok.

Sonra biraz daha araştırdım power supply den çıkan bir besleme kablosunun aynı anda hem hddye hemde ekran kartına gitmesi sonucu güç sıkıntısından kaynaklandığını öğrendim. Power dan gelen tekli bir kabloyu hdd ye diğer tekliyide ekran kartına taktım. Merak ettiğim Şu :

İşlemci : AMD athlon II x2 260 Processor
    Bellek : 4 gb ddr3 1600 mghz
    Ekran kartı : Ati Radeon HD 4850 1gb 256 bit ekran kartı
    Hdd : 500 gb sata ııı
    Anakart : Gigabyte Ga-880dm-d2h rev 4.0

Sistem İçin 400 W Power Yeterli midir Yoksa Değiştirmeli miyim ?

Yardımcı Olursanız Sevinirim. Birde ekran kartıyla ilgili koyduğum tehşis yanlış die düşünenler varsa lütfen dile getirsin çünkü emin değilim.

Güç kaynağınız yetersiz. Eklediğim resme bakın sizin sistem için en az 500 watt gerekli. Güç kaynağında önemli olan üzerinde yazmış olduğu watt değeri değil güç kaynağının o değerleri sağlayıp sağlayamadığıdır.

İstersen linkten kendin de hesaplayabilirsin. İyi akşamlar.

http://www.cizgi-rma.com/calculator.aspx

Power Supply Yeterli mi

Power Supply Yeterli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz*han -- 23 Şubat 2013; 21:49:57 >

• Teşekkür ederim Zaten bunu tahmin etmiştim O yüzden dvd yi bile bağlamadım pcye :) Peki ekran kartı sorunum ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKSiderS2 -- 23 Şubat 2013; 21:54:00 >
  • Sistem için 12v kanalında 300w veren bir psu yeterlidir. Güç kaynağınızın 12v kanalından verdiği akım veya güç ne kadardır. Resim ekleyebilir misiniz ya da psu'nun marka modelini belirtiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Sistem için 12v kanalında 300w veren bir psu yeterlidir. Güç kaynağınızın 12v kanalından verdiği akım veya güç ne kadardır. Resim ekleyebilir misiniz ya da psu'nun marka modelini belirtiniz.

resim ekleme şansım yok ama power a bi baktım moedli yazmıyor ama üstünde şöyle bir tablo var

Ac Input 220V/4A/50HZ

Model +3.3v +5v +12v

Atx-p400 +20v +18v + 21v

Model -5v -12v +5v

Atx-p400 0.5A 1.0A 2A

MAX OUTPUT : RATED 400W :MAX : 400 W
  • Amper olan yerleri sanırım volt yazdınız yani, 12v'den 21A veriyor max. Bu sizin sistemi idare eder ama tam yük durumlarında eski bir psu'da sorun yaşarsınız. Değiştirmeniz sağlıklı olur. Max. bütçenizi belirtip öneri isteyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Power supply'den ses geliyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.