Şimdi Ara

POWER SUPPY ALACAĞIM GTX 260 I DESTEKLERMİ YARDIM LÜTFEN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aalinuxx

quote:

Orijinalden alıntı: mksoft
    ...ayrıca ati sorunlu bir kart bence driver proplemi çok fazla zaten ekran kartı bu yüzden ucuz olduğunu düşünüyorum...

Şu ati sorunlu kart geyiği de sıktı artık...

neden sen menmunsun galiba ben sorun yaşadım bire bir ikitane ati aldım ikiside sorun verdi driver sorunu var oyunlarda problem veriyor nvidia da böle bir problem söz konusu bile olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mksoft -- 13 Mart 2011; 7:38:46 >
  • quote:

neden sen menmunsun galiba ben sorun yaşadım bire bir ikitane ati aldım ikiside sorun verdi driver sorunu var oyunlarda problem veriyor nvidia da böle bir problem söz konusu bile olamaz

Bu tür yorumlar size ve bu forumu okuyan kişlilere bir şey kazandırmaz.

Tamamen hurafedir bu yazdıklarınız.

Yıllarca ATI kullandım ne sürücü ne de performans sorunu yaşadım, yazılım kurup kaldırmasını bilmeyen kişiler ATI'yi yerden yere vuruyor ama bu tür ortamlarda söz edilen hiç bir ATI sorununu yazılımsal olarak yaşamadım.

Donanımsal olarak ise klasik arızalar meydana geldi (HD4830'da ram çipleri gümledi, gtx260'ta yandı mesela) bunun ATI yada NVIDIA olması ile hiç bir alakası yoktur.

Forumu iyice araştırın ve bu şekilde NVIDIA'da "hiç bir problem olamaz" gibi boş ve fanatik yorum yapmayın. Herkes her kullandığı üründe sorun yaşarsa işimiz var onu alma bunu alma vs. asıl böyle bir şey olamaz.

*

Konunuza tekrar gelirsek, bu saatten sonra GTX260 gibi bir kart alınmaz, paranız boşa gider.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aalinuxx

quote:

...ayrıca ati sorunlu bir kart bence driver proplemi çok fazla zaten ekran kartı bu yüzden ucuz olduğunu düşünüyorum...

Şu ati sorunlu kart geyiği de sıktı artık...

Nvidia'nın GTX 590'larının patlamış mısır misali patır patır patlamaya başladığını gördükten sonra nedense bu konu ve söyledikleriniz aklıma geliverdi..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.