Şimdi Ara

POWER SUPPY ALACAĞIM GTX 260 I DESTEKLERMİ YARDIM LÜTFEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ORDAMISINIZ ARKADAŞLAR
  • 50 liraya CM veya High power 460 watt PSU bulman imakn dahilinde....

Cm 460 watt (peak 460, sürekli 401 watt) ile:

2 hdd (7200 rpm, birisi sistem)
    3 gb ram
    AMD pheneom II x4 940 @3,3 ghz

Sparkle gts 250 (738/1100) + Msi 512 mb 8800 GTS (678/972) Physx için

+4 tane 5 voltta fan....

Hiç sıkıntısız çalıştırdı....

1 gb hd4870 sonic' i de çalıştırdı....

yani tutup ta 600-700 watt felan bakma...

High-end ekran kartı almayacaksın o belli 450 watt ve üzeri MARKALI al yeter

Coolermaster, Taga, FSB, Aopen, OCZ, Zalman, Asus, LCpower, Silverstone, high power.... (daha aklıma gelmedi) al bence.... alırken 12 cm lik olan modelleri tercih et.... ya da 14....

bu da senin kartının çektiği sistemle TOPLAM gücü
    http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/radeonx1950xtx/9.html

core 2 duo 6700 @3.0 ghz + 2 gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 10 Mart 2011; 10:41:27 >

• intel dual core 2.2 1 mb

g41 gıgabyte ddr3 anakart

2 gb 1333 mhz kingston ram

250 gb samsung 7200 rpm hdd

birde resimdeki power

BENİM SİSTEM BU
  • quote:

Orijinalden alıntı: mksoft

intel dual core 2.2 1 mb

g41 gıgabyte ddr3 anakart

2 gb 1333 mhz kingston ram

250 gb samsung 7200 rpm hdd

birde resimdeki power

BENİM SİSTEM BU

markalı PSU olsa alayını alır aşağıya da, bence güvenme ona...

Çalıştırır, çalıştırmaz diye bir şey yok.... ama bir gün kafası atar, sigortası atar.... anakart + ekran kartı + hdd yi birlikte alır götürür PSU öbür tarafa...

bence buradaki bu kadar kişinin sözünü dinle, kaliteli Power al 50-60 a....

elindekini de ederi neyse sat... bütçen den 30 lira eksilse 160-170 e yine gönlünce kart bulursun..... için rahat olur

• HIM ANLADIM SAĞOL AMA ARTIK İÇİM DE HİÇ HEVES KALMADI VALLA AV TÜFEĞİ ALACAM BUİ PARAYA AZ KALDI ÜMİDİM KALMADI HİÇ
  • ORDAMISINIZ ARKADAŞLAR
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-high-power-460w-psu-44445465/detay BU NASIL ARKADAŞLAR

tam model kodunu al... resimdekinin aynı ise, fiyat uygun
  • ORDA KİMSE ŞOKMU HOCAM YA CV EBBEKLİYORUM HALEN
  • bak kardeş öncelikle forum adabını öğren biraz neden bütün yazıların büyük büyük harflerle yazdığın zaman internet ortamında bağırarak konuşuyormuşsun olarak algılanır bu bir
    ikincisi arka arkaya flood yapmak yasak burası anlık ileti için uygun bir yer değil
    üçüncüsü forumda sadece sen ve senin konun yoksunuz, dünya sizin çevrenizde dönmüyor
    senin için psu baktım:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/high-power-element-500w-aktif-pfc-12cm-fanli-power-supply-hpc-500-h12s/ProductDetails.aspx?productId=bd847445&categoryId=1012
    burdakini al derim sonra para biriktir gtx260 al diyeceğim ama işlemcin için uygun olmaz intel sisteme ati olmaz diye birşey yok pci x16 slotun varsa her ekran kartı olur, o eskidendi
    bence his 4850 falan iyi olur senin için diye düşünüyorum
    yazdıklarıma kızabilirsin, ama doğrular bunlar forum kurallarına uyalım lütfen, bende imlaya dikkat etmiyorum aslında benimde bunu düzeltmem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

bak kardeş öncelikle forum adabını öğren biraz neden bütün yazıların büyük büyük harflerle yazdığın zaman internet ortamında bağırarak konuşuyormuşsun olarak algılanır bu bir
    ikincisi arka arkaya flood yapmak yasak burası anlık ileti için uygun bir yer değil
    üçüncüsü forumda sadece sen ve senin konun yoksunuz, dünya sizin çevrenizde dönmüyor
    senin için psu baktım:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/high-power-element-500w-aktif-pfc-12cm-fanli-power-supply-hpc-500-h12s/ProductDetails.aspx?productId=bd847445&categoryId=1012
    burdakini al derim sonra para biriktir gtx260 al diyeceğim ama işlemcin için uygun olmaz intel sisteme ati olmaz diye birşey yok pci x16 slotun varsa her ekran kartı olur, o eskidendi
    bence his 4850 falan iyi olur senin için diye düşünüyorum
    yazdıklarıma kızabilirsin, ama doğrular bunlar forum kurallarına uyalım lütfen, bende imlaya dikkat etmiyorum aslında benimde bunu düzeltmem lazım

tavsiyelerin için teşekkür ederim ama keşke ben kullansa idim üyeliği 2 gündür arkadaşın kullanıyor ben aldım şimdi şifresini değiştirdim bidahada vermem artık bil.don.uz.tekniker mk ayrıca ati sorunlu bir kart bence driver proplemi çok fazla zaten ekran kartı bu yüzden ucuz olduğunu düşünüyorum arkadaş bir ekrankartı alacak alamadı birtürlü sizleride rahatsız ettik kusura bakmasınız umarım teşekkür ederim herşey için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mksoft -- 11 Mart 2011; 1:35:09 >

• quote:

...ayrıca ati sorunlu bir kart bence driver proplemi çok fazla zaten ekran kartı bu yüzden ucuz olduğunu düşünüyorum...

Şu ati sorunlu kart geyiği de sıktı artık...
  • ben bir nvidia fanı sayılırım ama ati karşıtı değilim atinin ucuz olmasının sebebi nvidia nın israil firması olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

gts250'ye 180lira verilimri allah aşkına!..

4850 daha iyi hem..

o fiyata 5770 alırxın

GTS250 = HD4850 diyebiliriz, daha iyi değildir.

HD5750 ise bu iki karttan da performanslıdır.

@mksoft

- 480w psu dandiktir asla o gücü vermez.

- Forumda 2.el de 460w denilen HighPower psu'da gerçek 460w değildir uzak dur bunlardan.

GTX260 gibi güç tüketimi yüksek güçlü bir kartı dandik psu ile kullanman sakıncalı olur, yani işlemcine göre de o kart fazla gelir.

Öncelikle düzgün bir psu alıp, uygun fiyatlı HD5770 almanı öneririm, zira GTX260 ile aynı performansı verir, daha az güç çeker ve az ısınır, boşuna GTX260 alma. İlla Nvidia alıcam dersen de GTS450 alırsın o.c yaparsın.

70 TL'ye 400w HighPower;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-400w-guc-kaynagi.html

80-85 TL'ye de 450w olanı var, 100 TL'de de 500w olanı var.

Psu sonuçta en önemli bileşen, ekran kartı gibi çabuk güncelliğini yitiren bir parçadan ziyade daha uzun süre kullanılan bileşenlere harcama yapmanız daha iyi olur.

Bu arada GTS250 'den (kırpılmamış model sanırım sizde ki) GTX260'a geçmenizi ya da bu seviyedelerdeki (GTX260/HD5770/GTS450 vb.) kartları almanızı önermem, bir süre daha bekleyin derim, (Sistem panelinizi şimdi görebildim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 11 Mart 2011; 11:39:37 >

• kardeş öncelikle sakin ol sürekli orda kimse var mı orda kimse var mı demeye gerek yok
    sana tavsiyem o sisteme 4850 al yanınada 500 watt kaliteli bir psu al forumda ikinci elden satan arkadaşlardan bak psu marka olarak cooler master,lc power, hiigh power, fsp, thermaltake, ocz olur bunların dışına çıkma frisby everest dandik psular bütün sistemini yakarsın everestin 550 wattlık psusu sana maksimum 370 wattlık cooler master gücü sağlar o da bütün sistemi yakmak demek
    sen 4850 al sisteminide paran olunca yükseltirsin bu sisteme gtx 260 çok fazla gelir işlemcin dar boğaz yapar tam performans çalışmaz,
    intel sisteme ati ekran kartı takılmaz diye birşey yok benim sistemim i7 920 intel işlemcili ekran kartım ati hd5750 bütün oyunları fullde oynuyorum hiç sorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

kardeş öncelikle sakin ol sürekli orda kimse var mı orda kimse var mı demeye gerek yok
    sana tavsiyem o sisteme 4850 al yanınada 500 watt kaliteli bir psu al forumda ikinci elden satan arkadaşlardan bak psu marka olarak cooler master,lc power, hiigh power, fsp, thermaltake, ocz olur bunların dışına çıkma frisby everest dandik psular bütün sistemini yakarsın everestin 550 wattlık psusu sana maksimum 370 wattlık cooler master gücü sağlar o da bütün sistemi yakmak demek
    sen 4850 al sisteminide paran olunca yükseltirsin bu sisteme gtx 260 çok fazla gelir işlemcin dar boğaz yapar tam performans çalışmaz,
    intel sisteme ati ekran kartı takılmaz diye birşey yok benim sistemim i7 920 intel işlemcili ekran kartım ati hd5750 bütün oyunları fullde oynuyorum hiç sorunsuz

anladım anlatamadım galiba size üyeliği arkadaşım kullanmış 3 gün bana demeyin ikide birde zaten kural dışı kullanmış formu ayrıca ben ati firimasına para kazandırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mksoft -- 11 Mart 2011; 17:58:33 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.