arkadaslar boyle bı soylenti duydum cafede.. yakında cash point ile +7 itemlerimizi +8 ve ustune vurma sansımız yukselcekmıs galiba bu dogrumu .. ayrıca +8 ıtem satımı baslayacakmı power up storede ...
Ben de duydum ama kesin bişi bilmiorum
TRİN A GİBİMİ
Walla satılırsa ben hmn alrım
Satılırsa bende karakterimi satarım...
inşallah satılıt eğer satılırsa çoğu kişi ordan alır ve item fiyatları dibe vurur bende hayalini kurduum itemlere sahip olabiliirm
quote:
Orjinalden alıntı: ultra_aslanlar
arkadaslar boyle bı soylenti duydum cafede.. yakında cash point ile +7 itemlerimizi +8 ve ustune vurma sansımız yukselcekmıs galiba bu dogrumu .. ayrıca +8 ıtem satımı baslayacakmı power up storede ...
böle saçmalık olmaz bırak +8 i +0 satılsa CS,DOL,SS alırdım
ozaman oyunu sadece paralı yaparlar nasolsa parasız oynayan adamlar item sahibi olamıcak bence öle sacmalık yapmazlar +8 satmazlar power up storede ayrıca öle bi sacmalık olursa bende oynamam oyunu satarım charı
+8 degılde +1 belkı satılır
Allah bılıyo ya +8 ıteme $100 olsa bıle alan cıkar
adam hemen alırım dıo sızın yuzunuzden bu oyun bukadar zengın
quote:
Orjinalden alıntı: ultra_aslanlar
KARDEŞ +8BASMAYI DUYDUMDA +8 VURMAYI SÖLESENE SANA ZAHMET
quote:
Orjinalden alıntı: murtazaa
adam hemen alırım dıo sızın yuzunuzden bu oyun bukadar zengın
oyun zengın olsa ne olacak kardes sana bısey batmıyokı oyun zengın olunca
ah keşke olsada bronz pre(bunuda alcam) ile +8 shell set vede +8 raptor alsam.we,roc,ib,in yide unutmayalım
adamın kendi zevki gerçektende mesela bende veririm neden çünkü beni tatmin edio zengin olursa olsun banane ben kendi oyunuma bakarım
aynen bende satarım fd de kıl oldum zaten
Ole bir sey olursa eger bu guzel olur diyenleri gormek isterim artık uc bes kisiyle oyun oynarsınız Misal Japko
bu kadar da olmaz.Eğer olursa oyun iyice sapıttı demektir
quote:
Orjinalden alıntı: dogauzun
bu kadar da olmaz.Eğer olursa oyun iyice sapıttı demektir
sen susbısıyden cakmıon
ballandıra ballandıra sallıyolar. oooh ne ala memleket
jpko daki pus itemleri gelicek heralde. yoksa ko die bişi kalmaz
MYKO da bildiğim kadarıyla sadece bazı itemlerin +1 i satılıyor knight cash ile +8 vermeleri imkansız, öyle bişey olsa insanların upgrade deki becerilerini çöpe atmış olurlardı.