Şimdi Ara

Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
14
Favori
9.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: III I II III I I

@volkan-

Hocam 9 tl bonusu nasıl aldınız?

9 tl kartimda birikmiş bonus du garanti bonus kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50/11 kuponu olan varsa gönderirse sevinirim :) bende alayım n11 Den Semers satıcı sından alacam

• Arkadaşlar merhabalar. 2 ay kadar önce vatandan sony CP-V5W 5.000 Mah modelini 55 TL ye aldım. Gayet memnunum ancak kardeşimle ortak kullandığımız için biraz yetersiz kalıyor. Uzun araştırmalarım sonucu Xiaomi 10.000 mah almaya karar verdim. Ancak daha önce netten pek fazla alışveriş yapmadığım için bazı konularda güvensizlik yaşayabiliyorum. Sizce hangi siteden en uygun fiyata güvenerek alabilirim? Birde bu 50/11 dediğiniz şey nedir?
  • Ürünü alacakken fiyatı bir anda 60.90 tl oldu. Benim powerbank işide yaşan oldu sanırım artık :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

Ürünü alacakken fiyatı bir anda 60.90 tl oldu. Benim powerbank işide yaşan oldu sanırım artık :/

Ürün samars da hala 53.90 sen kap ekliyorsan 60.90 olmuştur kap istemiyorum diye seçersen 53.90
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

@volkan-

deniz bonus. bonusu kullannılabiliyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

@volkan-

deniz bonus. bonusu kullannılabiliyormu

N11 son kart bilgilerini girdigin yerde bonus kutusu var oraya işaretledinmi kullanırsın banka belirtmiyor bonus demiş
  • Xiaomi için hangi satıcılar orjinal satiyor? Herhangi bir bilginiz var mi? Konuyu okudum bazısı o satıcıdan uzak dur demiş, bazisi onu tavsiye etmiş.

• Beyler konu ile çok alakalı değil ama power bank mı yoksa şarjlı kılıf mı daha mantıklı. Yeni aldığım telefona kılıf arayışı içindeydim, power bank da ihtiyaç dahilinde olunca ikisi bir arada daha mantıklı geldi. Şarjlı kılıfı tercih etmem de bir sakınca var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Beyler konu ile çok alakalı değil ama power bank mı yoksa şarjlı kılıf mı daha mantıklı. Yeni aldığım telefona kılıf arayışı içindeydim, power bank da ihtiyaç dahilinde olunca ikisi bir arada daha mantıklı geldi. Şarjlı kılıfı tercih etmem de bir sakınca var mı?

Hocam tercih meselesi Örneğin bana 10000 lik Powerbank bile yetmiyor. Şarjlı kılıfların kapasitesi düşük oluyor genelde o yüzden pek tercih edilmiyor. Ama Powerbank almak bence daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Xiaomi için hangi satıcılar orjinal satiyor? Herhangi bir bilginiz var mi? Konuyu okudum bazısı o satıcıdan uzak dur demiş, bazisi onu tavsiye etmiş.

Ben de almayı düşünüyorum. orjinal satan satıcı konusunda tavsiye bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Beyler konu ile çok alakalı değil ama power bank mı yoksa şarjlı kılıf mı daha mantıklı. Yeni aldığım telefona kılıf arayışı içindeydim, power bank da ihtiyaç dahilinde olunca ikisi bir arada daha mantıklı geldi. Şarjlı kılıfı tercih etmem de bir sakınca var mı?

Hocam tercih meselesi Örneğin bana 10000 lik Powerbank bile yetmiyor. Şarjlı kılıfların kapasitesi düşük oluyor genelde o yüzden pek tercih edilmiyor. Ama Powerbank almak bence daha mantıklı

İki gün önce kendime ve kardeşime Iphone 5s aldım, kardeşim için bir günü çıkartsın istiyorum, 2200 mah geçiyor bu da pil kapasitesini %70 artırıyor deniyor. Ne derece doğru bunu bilemiyorum. Bir günü çıkartırsa sorun olmayacak. Powerbankı yanında taşıması zor olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEREROKA

quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Xiaomi için hangi satıcılar orjinal satiyor? Herhangi bir bilginiz var mi? Konuyu okudum bazısı o satıcıdan uzak dur demiş, bazisi onu tavsiye etmiş.

Ben de almayı düşünüyorum. orjinal satan satıcı konusunda tavsiye bekliyorum

Üç beş msj üstü okusan güvenli olduguna hemfikir adres bu aldık bakalım.

http://urun.n11.com/sar...werbank-kilif-P65688524

• BusteID B kullanıcısına yanıt
    Ben anasayfada paylaştığım linkten aldım, orjinal olmasa yaşatmazlardı diye tahmin ediyorum, bayramdan sonra gelicek. Gelince bilgi paylaşırım.

• Arkadaşlar 50/11'i olan var mı?
  • 50/11 kullanmayacak varsa pm lütfen

• Şu xiaomi yi 65 liraya aldığımdan beri fiyatı her gün daha da düşüyor. 😒

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Şu xiaomi yi 65 liraya aldığımdan beri fiyatı her gün daha da düşüyor. 😒

Memnunmusun?

• Geçen yıl gg den aldığım sahte çıkınca iade edip banggood.com dan kılıfıyla 11$ A almıştım ancak 20 gün beklemiştim. Hala taş gibi çalışıyor. 40 tl Türkiye için iyi fiyat.

• Semers isimli satıcıdan aldık bakalım. İnşallah çakma çıkmaz, 20 gün beklemeyelim diye ilk defa böyle bir ürünü yurtiçinden alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.