Şimdi Ara

Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
14
Favori
9.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N11 50/11 kampanya tekrar yaptı, kupon bölümünden birinden rica et xiaomi al dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Asus zenpower aldım 100/30 kuponla

• Dayanamadim sonunda aldim 1 tane. Nasil olsa bayram sonunda kargolanir diye de AE'ten kılıf siparisimi de verdim.

• arkadaşlar, xioami veya diğer powerbanklar, telefon şarjı dolduktan sonra şarjı otomatik olarak tamamen durduruyor mu yoksa adaptörler gibi belli aralıklarla şarj verip kesiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelizard17 -- 6 Temmuz 2016; 12:35:57 >
  • bluelizard17 kullanıcısına yanıt
    Şarj tamamen dolduktan sonra otomatik kesmiyor hocam. Xiaomi 10.000mAH kullanıyorum. Normal prize taktığın adaptör neyse bu da öyle.

%100 dolumdan sonra telefon şarjda kaldığı sürece Powerbank enerji vermeye devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .eRCaN.

Şarj tamamen dolduktan sonra otomatik kesmiyor hocam. Xiaomi 10.000mAH kullanıyorum. Normal prize taktığın adaptör neyse bu da öyle.

%100 dolumdan sonra telefon şarjda kaldığı sürece Powerbank enerji vermeye devam ediyor.

lg g3 kullanıyorum 10 000 iki sefer şarj edermi teli?
  • Öncelikle şunu söylemeliyim ki Xiaomi'nin Powerbank'lerini kullananlar kesinlikle pişman olmayacaktır.

10.000mAH'in verdiği gerçek değer 6.250mAh. G3'ün bataryası 3.000 olduğuğna göre, 2 defa çok rahat şarj eder.

Ben G2'yi 2 kez fullediğimde powerbank üzerinde hala 1 ışık yanıyor. Totalde 4 ışık var.
  • .eRCaN. kullanıcısına yanıt
    Bende 10400 var 1 yıldır kullanıyorum, %100 doldugunda telefon , enerji vermeyi kesiyor. Yeni 10binliklerde bu özellik yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatros86 -- 6 Temmuz 2016; 13:53:38 >
  • albatros86 A kullanıcısına yanıt
    Telefonun şarjı tam dolduğunda powerbank üzerindeki ışıklar yanıp sönmeye devam ediyor bende. Bu da enerji verdiğini gösteriyor

• quote:

Telefonun şarjı tam dolduğunda powerbank üzerindeki ışıklar yanıp sönmeye devam ediyor bende. Bu da enerji verdiğini gösteriyor

Kullandiginiz cihaz ve telefonla alakali bir durum bu. Telefon acikken sarji tuketmeye devam ettigi icin sarj islemi cekilen akimi dusurerek devam ediyor. Telefonu kapaliyken sarj ederseniz dolum tamamlaninca sarj in otomatik olarak durdugunu gorebilirsiniz.

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, kapalıyken denemedim hiç

• quote:

Öncelikle şunu söylemeliyim ki Xiaomi'nin Powerbank'lerini kullananlar kesinlikle pişman olmayacaktır.

10.000mAH'in verdiği gerçek değer 6.250mAh. G3'ün bataryası 3.000 olduğuğna göre, 2 defa çok rahat şarj eder.

Ben G2'yi 2 kez fullediğimde powerbank üzerinde hala 1 ışık yanıyor. Totalde 4 ışık var.

Xiaomi 10.000 bir tane aldım saolsun forumdan birinin hesabında 50/11 çek vardı verdi o hesapdan aldım 11 tl çek kartımda 9 tl bonusla 35 tl geldi. gönlümde 20.000 olanı almak vardıda hem büyük hemde gereksiz dedim g3 iki sefer şarj etse yeter. Cvp için çok tşk ederim umarım pişman etmez.
  • 35 TL çok iyi rakama almışsınız . Bu fiyata bundan iyisini bulamazsınız, hayırlı olsun :)

Ben 1 yıl 3 ay önce almıştım Banggood'tan. Hala performansı çok iyi durumda
  • N11 deki orjinal midir acaba. Gearbestten alacaktim 11/50 kuponuyla ucuz olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

N11 deki orjinal midir acaba. Gearbestten alacaktim 11/50 kuponuyla ucuz olacak

Burdan aldım olumlu msjlar herkesde bundan almış orjinal çıkmazsa onaylamam geri gönderirim.

http://urun.n11.com/sarj-cihazi/xiaomi-10000-mah-tasinabilir-sarj-aleti-powerbank-kilif-P65688524
  • Asus zenpower hakkında ne düşünüyorsunuz

• 50/10 varsa kullanmak isterim.

• 50/11 isteyen varsa pm atsın

• @volkan-

Hocam 9 tl bonusu nasıl aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.