Şimdi Ara

Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
14
Favori
9.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozy87

quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Semerste de sıkıntı var. Kardeşimin aldığı 2.kullanımda bozulmuş.

Bende Semer'ten almayı düşünüyordum. Bayağı bir alışveriş yapan ve memnun olan insan da vardı. Sizinki biraz şansızlık olmuş sanki. Satıcı ile irtibata geçtiniz mi?

Satıcı ile irtibata geçmiş ama yardımcı olmamış. Satana kadar demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahte satmadığına emin olduğunuz bir satıcı linki verebilir misiniz Xiomi 10000 için?
  • Sorunsuz satın aldığınız, önerdiğiniz satıcı varsa yazın. Referans link olarak koyayım girişe.
  • Xiaomi alacağım bende, tatilde lazım olacak yanımda şarj aleti gezdirmek istemiyorum.. En uygun fiyat nerede şuanda? 51 TL'ye n11 de var

Edit: pazaranka adlı kullanıcıdan 51.90'a aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasn0w -- 24 Haziran 2016; 11:18:05 >
  • buyrun hocam n11 de günün fırsatı olarak çıkıyor. Gomax kalitelidir. içinde 2 li usb var sanırım. iphone ve standart kablo. 28 tl alınabilir.

http://urun.n11.com/sarj-cihazi/gomax-powerbank-10400-mah-tasinabilir-sarj-aleti-P79024690

bu ufak versiyonuda bende var taşiması gayet kolay. tercih edilebilir. 2500mh li General mobile 4g yi bir kere dolduruyor rahatlıkla

http://urun.n11.com/sarj-cihazi/gomax-powerbank-5600-mah-tasinabilir-sarj-aleti-cihazi-P30819730

test sonucunuda ekleyelim bari.
     Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti)

Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 24 Haziran 2016; 12:30:47 >

• Kaliteli max 50 TL'ye önereceğiniz powerbank ne var arkadaşlar 5S için?

• Ekledim hocam, teşekkürler tavsiyen için.
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Gomax fiyatına göre iyi ürünler yapıyor ancak gerçek pil kapasitesini yazmıyorlar, satış stratejisi gibi... Örneğin 5600 lük modelde 2x2100mah, 10400 lük modelde 4x2100mah lik pil kullanılıyor. Yani 10400 lük model aslında 8400 mah ve gerçek kapasitesi de 4500-5000 arası çıkar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-90C5E3A26

27 liraya xiomi vardı da bizmi almadik
    quote:

Orijinalden alynty: kralaqa23

27 liraya xiomi vardy da bizmi almadik

27 lirayy çöpe ataca?yna, 13-15 dolara xiaomi al, zarar etme
  • asus zenpower 65 tl alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaas -- 24 Haziran 2016; 14:16:09 >
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    kendi bünyelerinde satış yapan firmaları da kontrol etmesi için personel olarak bir orduya ihtiyacı olur..ki buda büyük bir maliyet olduğundan hayal olur....ürkiye şartlarında hiç bir cacık olmaz...en fazla bi PARDON ile geçiştirilirsiniz
  • MegriM kullanıcısına yanıt
    http://m.n11.com/xiaomi-10000-mah-tasinabilir-sarj-aleti-powerbank-kilif-P65688524

Hicam burdan 3 kere aldim. Sorunsuz orjinaldir. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TEREROKA

Satıcıyı kontrol ettim; "Orijinal Dünyası" gözüküyor (baya irinik olmuş)
    Faturada Altay Ticaret den kesilmiş.

hahaha gittigidiyor'dan o firmadan 2gün önce aldım 16binlik iade ettim :D oda sahte :D gittigidiyor adı vipsti sanırım günün fırsatında görünüyor mi 16binlik

quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Hepsiburada.com sahte ürün işine girip risk almaz. Ama kendi bünyelerinde satış yapan firmaları da kontrol etmesi gerekiyor . Bu tür ürünlerde satıcı firma olarak Hepsiburada.com geçiyorsa alınır yoksa sahte çıkabilir. Tabii orjinal ürün satan firmalar da var.

hocam bende dün aldım hb'den 16.000mahlık mi Cazips firmasından sahte çıktı bugün iadeyi gönderdim.Hepsiburada kendi satıcı olarak gözüküyor ondan olsam sahte çıkar mı düşüncesi oluştu :D 2 tane farklı yerlerden mi aldım ikiside sahte.Çinden alsaydım orjinal gelirdi, ticaret ahlakı bitmiş arkadaş :D

quote:

Hepsiburada da almıştım xiaomi 10400 olandan. Biraz önce elime geçti, siteden sorguladım sahte çıktı. İade edeceğim.
    Hepsiburada dan almayın

aynen hocam 2tane siteden xiaomi aldım gitigidiyor ve hepsiburada sahte çıktı 2 üründe iade ettim bugün ikisinide. orjinal 16k lık mi alabileceğim link atacak varmı? Türkiyeden olsun haftaya tura çıkıcam o yüzden :D

edit:

http://urun.n11.com/sarj-cihazi/xiaomi-mi-16000-mah-tasinabilir-powerbank-orjinal-P111252387

güvenilir mi satıcıyı bilen varmı? bu ara iade etmekten bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OgoX -- 24 Haziran 2016; 23:26:07 >

• Bir ara hb hatalı fiyat sonrası telefon&aksesuarlarında geçerli 25 lira satıcalarda da kullanabilinir çek vermişti.

Ben 2 adet gomax aldım adam birini diğer markadan birini gomax göndermiş.

Ürünler aynı gomax plastik kalitesi daha iyiydi yalnız. Ürünleri 2 gün test ettim 2100 mahlık telefonu 2 kez bile doldurmadı. Yani aşırı dandik bir ürün ve 10400 e göre oldukça hafif.

Aynı hafta ikisinide gittigidiyordan tanesi 25 liradan sattım. Şu ürünler 5000 mah bile zor verir, ki zaten fiyattanda anlaşılıyor.

• almayin aldirmayin cin mali

• quote:

Hepsiburada da almıştım xiaomi 10400 olandan. Biraz önce elime geçti, siteden sorguladım sahte çıktı. İade edeceğim.
    Hepsiburada dan almayın

Hocam sitesine girdim nereden sorgulama yapıyorsunuz acaba? Link verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alynty: kralaqa23

27 liraya xiomi vardy da bizmi almadik

27 lirayy çöpe ataca?yna, 13-15 dolara xiaomi al, zarar etme

mahmut176
    Link verebilir misin yurt disi sitelerinden uygun orjinal olan bi link?

• brc27 B kullanıcısına yanıt
    http://www.mi.com/verify/#secur_en

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.n11.com/sarj-cihazi/xiaomi-10000-mah-tasinabilir-sarj-aleti-powerbank-kilif-P65688524

bu ürünü almayı düşünüyorum orjinal mi bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.