Şimdi Ara

Powerbank hakkinda yardim lazim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
67.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frkn1020

Hocam nerden aldiniz merak ettim. Benimki gayet saglamdi 1420mah bataryayi 1 kere tam sarj bir kere %30 sarj ediyor

vatan bilgisayardan. zaten benim sıkıntım pilden değildi, içindeki mekanizmadandı
  • megaladon kullanıcısına yanıt
    Ben de ordan almistim. İcini actigimda pili aliyim derken yanlislikla mekanizmada kisa devre yaptim bi daha calismadi. Ben de pili soktum diger parcalari cope attim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi aksamlar. Adamlar sarj devresini ve icindeki pili degistirmis. Onceki benim de aldigim modelde s link yazisi buyukken yenilerde kucultulmus. İcindeki pil yesil ve bir sey yazmazken wintonic marka mor olmus. Devresi de ayni sekilde. Eskiden sarjda kirmizi yanip sonup iken artik sarjda surekli kirmizi yaniyor. Sarj tamamlaninca surekli kirmizi yanan isik da surekli mavi yanan isikla degismis. Farkliliklar bu. Bir de plastikteki yazilar degismis uretim tarihi vs eklenmis. Yani sizin urunler bozuk degildi. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fareliköyünkavalcisi

Cevap baya gecikti ancak yine de tesekkurler :) 2 haftada kendim cozdum ne anlama geldiklerini. Tesekkur ederim

hocam bu üründen bugün ben aldım ancak ışık usbden olduğu için şarj ederken görmüyorum yardımcı olabılır misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost fire

quote:

Cevap baya gecikti ancak yine de tesekkurler :) 2 haftada kendim cozdum ne anlama geldiklerini. Tesekkur ederim

hocam bu üründen bugün ben aldım ancak ışık usbden olduğu için şarj ederken görmüyorum yardımcı olabılır misiniz

Urunun ureticisi ya da icindeki devre degismis. Yani benim o zamanki aldigim urunle suan satilan urunler ayni degil. Her neyse powerbank sizin telefonu sarj ederken hic bir isik yanmiyor. Sadece sarj ediyor. Herhangi bir usb kaynagi ile powerbank'i sarj ederken kirmizi isik , sarj islemi tamamlaninca mavi isik yaniyor.

• quote:

quote:

quote:

Urunun ureticisi ya da icindeki devre degismis. Yani benim o zamanki aldigim urunle suan satilan urunler ayni degil. Her neyse powerbank sizin telefonu sarj ederken hic bir isik yanmiyor. Sadece sarj ediyor. Herhangi bir usb kaynagi ile powerbank'i sarj ederken kirmizi isik , sarj islemi tamamlaninca mavi isik yaniyor.

Tesekur ederim hocam yanliz ben sarja takiyorum kirmizi 30 saniye sonra mavi oluyor cikarip tekrar takiyorum mavi oluyor ilk aldigimda sarj etmedim ondan mi acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekur ederim hocam yanliz ben sarja takiyorum kirmizi 30 saniye sonra mavi oluyor cikarip tekrar takiyorum mavi oluyor ilk aldigimda sarj etmedim ondan mi acaba

Piller sicakliga ve zamana bagli olarak kendi kendine bosalirlar. 30 saniye icinde bu olusan boslugu sarj ediyorsunuz oyle dusunun. Muhim bir sey degil. İlk aldiginizda cihaz sarjli olarak gelmisse ve sarj etmediyseniz bu bir sorun degil.

• bana yardım lütfenhttp://forum.shiftdelete.net/cep-telefonu-ve-aksesuarlari/337751-power-bank-tasinabilir-bataryaniz-2600-mah.html ben bundan aldım il k olarak 8 den 24 kadar şarj etti daha sonra batarya bitti power bankı eksi telefon şarj aletim ile şarja koydum 2 2,5 saatir şarjda ve kırmızı ışık sürekli sabit yanmakta bunun dolduğunu nasıl anlıyacağım ben bun ışıktaki işaretlerin anlamı nedir lütfen yardım

• quote:

http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonu-ve-aksesuarlari/337751-power-bank-tasinabilir-bataryaniz-2600-mah.html bende şundan aldım ışılarının anlamı söylermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

bana yardım lütfenhttp://forum.shiftdelete.net/cep-telefonu-ve-aksesuarlari/337751-power-bank-tasinabilir-bataryaniz-2600-mah.html ben bundan aldım il k olarak 8 den 24 kadar şarj etti daha sonra batarya bitti power bankı eksi telefon şarj aletim ile şarja koydum 2 2,5 saatir şarjda ve kırmızı ışık sürekli sabit yanmakta bunun dolduğunu nasıl anlıyacağım ben bun ışıktaki işaretlerin anlamı nedir lütfen yardım

Hocam,
    Kırmızı ışık şarj oldu demek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

bana yardım lütfenhttp://forum.shiftdelete.net/cep-telefonu-ve-aksesuarlari/337751-power-bank-tasinabilir-bataryaniz-2600-mah.html ben bundan aldım il k olarak 8 den 24 kadar şarj etti daha sonra batarya bitti power bankı eksi telefon şarj aletim ile şarja koydum 2 2,5 saatir şarjda ve kırmızı ışık sürekli sabit yanmakta bunun dolduğunu nasıl anlıyacağım ben bun ışıktaki işaretlerin anlamı nedir lütfen yardım

Hocam,
    Kırmızı ışık şarj oldu demek

2,5 saat şarja durdu power bank taktım telefona (telefon gm discovery) şarjım oyun oynadığım için 7 kaldmıştı taktım 7 den 35 geldi sonra sürekli uyarı gelmeye başladı şarj oluyor olmuyo oluyor olmuyor böyle oldu şimdi tekrar şarja koydum ama dediğiniz gibi taktığım andan beri sürekli sabit ve kırmızı yanıyor 2,5 saat boyunca durdu hep kırmızı yandı

• Sony marka 5000 mah paworbank ım sony xperia z2 cihazımı kaç defa şarj eder bilgilendirir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zahitk

Sony marka 5000 mah paworbank ım sony xperia z2 cihazımı kaç defa şarj eder bilgilendirir misiniz

1 kere tam sarj yapar kullanmadan sarj ederseniz. Tahminen %110-%120 kadar sarj eder.

• Selam beyler bende aldim pb2600 aldim telefon sarj ederken isik yanmiyor nerden anliyacagim pb sarjin bittigini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur 50

Selam beyler bende aldim pb2600 aldim telefon sarj ederken isik yanmiyor nerden anliyacagim pb sarjin bittigini

Telefonu sarj etmiyorsa bitmistir ya da bitince kirmizi yanar diye dusunuyorum

Benim power bank surekli kırmızı yanıyor ama telefona taktıgımda sarj etmiyor napabilirim

• Merhaba cevap verirseniz minnettar kalırım. BiM üzerinden trust marka 10.000 mAh powerbank aldım test amaçlı iPhone 4’ümü orijinal lightningi ile şarj ediyorum sorun görmedim ama merak ettiğim bir husus var bu yanan LED’leri söndürme şansı yok mu ürün kullanımında kamerada şaşalı çıkmış:D varsa cevap şimdiden teşekkürler
     Powerbank hakkinda yardim lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolomen_596 -- 15 Eylül 2018; 4:14:6 >

• Kolomen_596 K kullanıcısına yanıt
    Maalesef o ledler hep yanar. Powerbanki ters cevirmeyi veya ustune kalin bir sey koymayi deneyebilirsiniz

• Kesinlikle trust almayin.bende aldim gece dusarda deniz feneri gibi dolaşıyorum.boyle sacma birşey varmi .ayrıca bluetooth ve harici hoporlerimi sarj etmiyor dusuk voltaj ozellik yok.mi 10.000 mah pilini alin hem de quick sarj 3 var.cok pisman oldum trust aldigima

• batty B kullanıcısına yanıt
    1 ay geçirdim ürünle ama sorunu yok pili hemen boşalmıyor şarj işlevi görmediğinde de. Fiyatı da bir lise öğrencisi için uygun :D yaşı da deşifre ettikten sonra diyeceğim şu ki: Zaten 1500 mAh'lik telefon kullanıyorum sıfırdan yüze 4 kere doldurması işimi görüyor. Ama Android cephesinde sorun olabilir. Genelde 3000 mAh + piller var. Onları en fazla 2 kere tam şarj eder.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.