o boardla 266 fsb alırsın 266 fsb ile de oyun moyun oynanmaz.Kazma bir board hiç overclock yapılmaz ona.
Amma ezdin kartı ha
quote:
Catalyst Control Center da 6x AA 16X AF açık.
bu ayarlarda ultrada oynatmaz crysis i merak etme ..onu uygulama denetliye getir..3dmark06 yada kafanı takma önemli olan oyun performansı bende oc ile x1950 pro ile beraber 5200 alıyorum
ya bende de powercolor 512mb 256bit var ve psu asus 300 watt cod 4 oynarken kitlenip kalıyo acaba psu yu değiştirmek mi gerekir???
bu arada amd 4200+ işlemci ve 2 gb 667 mhz ram var
o PSU ne yaw x1950 pro bayagı güç isteyen karttır 400-450 W bişiler al
quote:
Orjinalden alıntı: erkanerkan
ya bende de powercolor 512mb 256bit var ve psu asus 300 watt cod 4 oynarken kitlenip kalıyo acaba psu yu değiştirmek mi gerekir???
bu arada amd 4200+ işlemci ve 2 gb 667 mhz ram var
Kesinlikle psudan.
amd athlon 2500xp kullananlarda bile reset atıyor, sen bi de 4200 kullanıyosun.
abi ne biliim asus iyidir dedik aldık işte sence kitlenme ondan olabilir mi? beş-on dakka oynadıktan sonra baktım, kart bayaa ısınıyo ben ısınmadandır demiştim ama
Valla benim bi arkadaşımda Feel hurricane kasa ve x1950gt vardı. Onda da çoğu oyunda 5 dakika sonra reset atıyordu. 550w yepisyeni bi psu aldı, o zamandan beri en ağır oyunlarda bile reset atmadı.
holi şit!!! desene kendimizi boşuna germişiz bunca zaman hocam peki iyi bi psu tavsiye edebilirmisin? yani kesinlikle al/alma diyceen bişi varmı bilmem gereken? ayrıca teşekkürler ya, inşallah düzelir de rahatlarım abi çok sinir bişii, bisürü oyun aldım ve karşıdan bakıyorum mal gibi. o kadar para verip nefis kasa yaptık, hayrını göremiyoruz.
Valla ben de x1950gt alıcam. Aldıktan sonra da Glacialtech 500w ya da 450w düşünüyorum.
Hocam Psu olarak almak isterseniz Cooler Master Centurion T-05 kasamdan 1 hafta kullandıktan sonra cıkardıgım 380 watt Cooler Master Psu mu satabilirim...Sanırım işinizi görür...Fiyat olarak 40 YTL istiyorum...
Arkadaşlar Asus 450W 45GA PSU aldım taktım bir fark olmadı.Bir de format atıp XP SP2 kurdum hala bir fark yok neden böyle oluyor acaba işlemci darboğaz mı yapıyor 3dmark'da Graphic Testlerinde 1024*768 AA ve AF Catalyst'ten açık bir şekilde ortalama 20-25 FPS alırken CPU testine geçtiğimde 0-1 FPS oluyor CPU'm Intel Core 2 Duo E4400 2,0 GHz OverClock'suz overclock yapsam nasıl bir sonuç alırım acaba overclock olayını biraz açar mısınız?Bu CPU'a ve Karta uygun mudur?Driver olarak 7.10 driver omega driver kullansam ne olur? overclock'dan başka performans artırıcı ne yapabilirim??
quote:
Orjinalden alıntı: mahmut_cinar
quote:
Orjinalden alıntı: Erdemes
Az önce 3dmar06 da test yaptım sonucu resim olarak koyuyorum bana çok az geldi.
Sistem özelliklerini tekrar yazayım: Gigabyte VM900M anakart Intel Core 2 Duo E4400 2,00GHz işlemci PowerColor X1950 pro 256bit 256mb PCI-ex GDDR3 ekran kartı 1 GB DDR2 Ram 320GB MAxtor Harddisk SATA Markasını bilmiyorum etiketinden zar zor gördüğüm kadarıyla 300W PSU NOT:Catalyst Control Center da ayarları optimal performance'a getirdim bir de bu testi Vista Home Premium 32 bitte yaptım biraz sonra xp'de yapacağım.3dmark ayarları 1024*768 AA kapalı AF optimal.
değerler normal ben full oc ile 5550 anca çıkardım sapphire x1950pro ile.okartın kapasitesi okadar.ayrıca aa af yi kapat.ben bile crysiste o ayarları açmıyorum.bana göre gereksiz ayarlar
Hocam yanlız sizin skorunuz default ayarda. Arkadaş 1024x768 de bu puanı almış. İşlemci puanı çok düşük o yüzden olabilir.
ya arkadaşlar bu cataly. den x6 aa yı açında ne oluyor yani performans a mı yansıtıyor bi anlatırsanız
quote:
Orjinalden alıntı: Darcyn
quote:
Orjinalden alıntı: mahmut_cinar
quote:
Orjinalden alıntı: Erdemes
Az önce 3dmar06 da test yaptım sonucu resim olarak koyuyorum bana çok az geldi.
Sistem özelliklerini tekrar yazayım: Gigabyte VM900M anakart Intel Core 2 Duo E4400 2,00GHz işlemci PowerColor X1950 pro 256bit 256mb PCI-ex GDDR3 ekran kartı 1 GB DDR2 Ram 320GB MAxtor Harddisk SATA Markasını bilmiyorum etiketinden zar zor gördüğüm kadarıyla 300W PSU NOT:Catalyst Control Center da ayarları optimal performance'a getirdim bir de bu testi Vista Home Premium 32 bitte yaptım biraz sonra xp'de yapacağım.3dmark ayarları 1024*768 AA kapalı AF optimal.
değerler normal ben full oc ile 5550 anca çıkardım sapphire x1950pro ile.okartın kapasitesi okadar.ayrıca aa af yi kapat.ben bile crysiste o ayarları açmıyorum.bana göre gereksiz ayarlar
Hocam yanlız sizin skorunuz default ayarda. Arkadaş 1024x768 de bu puanı almış. İşlemci puanı çok düşük o yüzden olabilir.
onun işlemci darboğaz yapmış.normalde bende 3,20 vardı 3,70 oclediğimde 4400 küsür anaca almıştım.yani c2d farkı büyük
Ya arkadaşlar lütfen şu sorunuma çözüm bulalım Ati Tray Tools ile O/c yaptım 594/648'den 614/742 yaptım pek bir fark yok 3dmark 05 puanım:7741 06 puanım:4500-500 arası değişiyor lütfen o kadar para verip kart ve psu aldım boşa gitmesin neden olabilir bu performans düşüklüğü Anakarttan olabilir mi?Anakartım: Gigabyte VM900M(VIA P4M900 chipset) Core 2 duo destekliyor Asus'un Intel P35 chipsetli anakart alsam bir artış olur mu lütfen yardım edin eğer olursa almayı düşünüyorum Eski anakartı satmayı düşünüyorum ikinci el de Asus P5 IP35 anakart almak istiyorum VM900M almak isteyen veya IP35 satmak isteyen olursa veya X1950 pro kart kullanan varsa benimle irtibata geçsin ama lütfen şu sorunu çözelim bir o kadar parayı anakarta vermek istemiyorum. MSN adresim: Chatboy_12@hotmail.com
Arkadaşlar haftasonu aldığım yere götüreceğim pc'i orda değişik anakartlar deneyecekler veya ekran kartları inşallah sorun belli olur orada.Size sorum sorun acaba anakarttan mı çünkü benim anakartım çok eski Gigabyte vm900m VIAP4900 chipsetli bu chipset bildiğim kadarıyla çok eski PCI-ex x16 var ama acaba gerçekten x16 performansı mı veriyor böyle bir durum olabilir mi P35 çipsetli bir anakart alsam nasıl olur sonuç sizce?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme