< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Powercolor hd7870 için PSU'm yeterli mi ? (2. sayfa)
-
-
Konu sahibi HD7870 model bir kart bulmuş, onu alıp almama noktasında tereddütlü. Elimdeki PSU ile bu kartı kullanabilir miyim diye soruyor.
Deseydi ki, "ben HD7870 model bir kart aldım/alacağım, elimdeki PSU kurtarmayacaksa nasıl bir PSU alayım, ne önerirsiniz" o zaman elbette o karta uygun PSU önerisi yapardım. Ancak henüz o kartı alıp almayacağı belli değil. Yaptığım açıklamadan sonra muhtemelen o kartı almamıştır. "Genelde video izliyorum, nadiren basit oyunlar oynuyorum" diyor zaten. Çok daha düşük TDP'li bir kart ile ihtiyacını karşılayabilir.
Alıntı
metni:300w ile kullanamadığı için ne yapması gerek sana mı fırlatsın kartı? Henüz o kartı almamış. Elinde olmayan kartı nereye fırlatacağını mı düşünsün?
Sen o kartı aldığını, şimdi ne yapması gerektiğini sorduğunu mu sanıyorsun?
Kaç mesajda 99 yazdın diye saymadım ama hala sitesinde 99 yazıyor diye inat ediyorsun. İşte sitesi:
https://www.fsplifestyle.com/en/product/Hydro500w.html
Eski teknoloji ile üretilmiş, giriş seviyesi basit bir PSU'yu göklere çıkarmaya gerek yok. Sitesinde %99 verimlilik yazdığı da yok. Sen kablosuna vurulmuşsan hayırlı olsun, güle güle kullan.
Alıntı
metni:terbiyeninde bi sınırı var derken, terbiye sınırını aşabileceğini mi ima ediyorsun? Terbiye senin, tercih senin...
Not: "terbiyeninde" şeklinde değil; "terbiyenin de" şeklinde ayrı yazılır.
-
Bu konuda boş yapan kişi sizsiniz maalesef :/
Konuya dönecek olursak, 7870 çok elektrik çeken bir gpu en düşük 500w almalısınız, o ekran kartı+psu masrafı yapmaktansa rx560 alıp elinizdeki psu ile devam edebilirsiniz ya da bütçe arttırıp 4300ge, 3400g apu işlemcili yeni sistem toplarsanız daha güzel olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çok özür dilerim boş yaptım kolaygelsin size hayırlı işler konu sahibide almasın psu ekran kartıda almasın 4300 ge alsın tüm sistemi değiştirip.
Hayırlı akşamlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kkfkskfkskgp herkes profesörlüğünü konuşturmuş yaw. Gereken yanıtı aldım ve yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum, kucak dolusu sarılıyorum. =)
-
Sizin telefon bildirim dolmuştur. Sinirimden yazıp durmuşum öbürü de tilt etmeye çalışıyor zaten. Keşke önermeseydim bir psu kusura bakmayın hocam. Birdaha birşey yazmam zaten foruma, kullandigim bir ürünü önereyim birine faydası dokunur dedik fakat forum profesör dolu linç etmeden olmaz. Birşey demiyorum ben boş yaptım:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 6 Haziran 2021; 19:44:47 >
1030 lp ekran kartlarına bakın. 500 600 lira max.
Psunuz yetersiz gelecektir. 7870 için..
Hem ısınmaz hemde fansız ses yapmaz. Ek güç istemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 6 Haziran 2021; 20:20:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linç etmiyorum, gerçekleri anlatıyorum. PSU önerisi istemeyen kişiye PSU önerisi yapman da sorun değil ama eski teknoloji ile üretilmiş, giriş seviyesi basit bir PSU'yu göklere çıkarmaya kalkarsan (ve ben de bunu görürsem) bu konuyu okuyanların yanıltılmaması için sana muhalefet ederim.
Sırf sana muhalefet ettim diye bana inanmayabilirsin ama birçok kişinin referans aldığı şu listeye bakarsan o PSU hakkında bir fikir edinebilirsin belki:
https://linustechtips.com/topic/1116640-psu-tier-list//
Bu listede senin PSU şu sınıfta yer almış:
Tier D • Recommended only for very cheap, iGPU systems
Türkçesi: Sadece çok ucuz IGPU sistemler için önerilir.
-
Hocam onların 35 birime aldığı bir ünite zaten d sınıfına girer. Dolar 9 olmuş arkadaşın en azından sharkoona para vereceğine buna versin dedim, hiç birseyi ucurdugum yok ama benim mesajlarım yanlış anlaşılmış olabilir. Evet psu çok güzel ama 380 lira. 380 liraya alınabilecek en iyi psu diyorum tabiki o A sınıfındaki onların 150 birim bizim kurumuzda 1400 birim olan psu lar daha iyi. O yüzden alacaksa en azından bunu alsın diye önermiştim 99 verimliligide artık hepsiburada mı n11 mi neresidir bilmem ordan görüp söylemiştim. Verimliliği %88 ama dediğim gibi arkadaşın sorunu çözülmüş aradığını bulmuş zaten. Yukarıdada biri boş yaptığımı söylemiş. Öyle olsun o zaman ben boş yaptım diyeyim. Hayırlı akşamlar hepinize
Durduk yere neden Sharkoon'u komple kötüledin ki? Hemen her markada olduğu gibi Sharkoon'un da farklı kalitelerde PSU modelleri var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kayraTsu07
Sizin telefon bildirim dolmuştur. Sinirimden yazıp durmuşum öbürü de tilt etmeye çalışıyor zaten. Keşke önermeseydim bir psu kusura bakmayın hocam. Birdaha birşey yazmam zaten foruma, kullandigim bir ürünü önereyim birine faydası dokunur dedik fakat forum profesör dolu linç etmeden olmaz. Birşey demiyorum ben boş yaptım:)Estağfirullah. Başkaları yerdi diye paylaşmaktan vaz mı geçeceksin ? Faydanız dokundu tabi, seviyorum sizleri.
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
1030 lp ekran kartlarına bakın. 500 600 lira max.
Psunuz yetersiz gelecektir. 7870 için..
Hem ısınmaz hemde fansız ses yapmaz. Ek güç istemez.Bunu not aldım. Faydalı bir yorum. Teşekkür ediyorum. ^^
-
Bu arada bombayı patlatayım. Sizler ne aldı ne alacak diye tartışırken, bilgisayarım ilk kez ciddi derecede gümledi. :D Onaramazsam başımız sağ olsun.
-
Faydalı bulduğunuz yorumlara teşekkür ederek karşılık veriyorsunuz demek... Bu çok güzel bir davranış.
Yazdığım ilk mesajda;
Alıntı
metni:PSU değiştirmek istemiyorsanız harici güç girişi olmayan bir kart tercih edin. Zaten basit oyunlar oynuyorum demişsiniz. demiştim...
Model adı vermeyince size faydalı gibi gelmiyor sanırım.
PSU önerisi istemediğiniz halde PSU model adı (HYDRO K) verenden de fayda görmüşsünüz belli ki... Onun yanlış bilgilendirmelerini düzeltmemin size bir faydası dokunmadığına çok sevindim. Umarım bundan sonra karşınıza hep bu tip (yanlış bilgiler ile öneri yapan) kişiler çıkar.
-
Adama avradının atmayacağı tribi atmışsın. Ne biçim üslup yahu bu ? Herhangi bir zamanda herhangi bir mesajını görme ihtimalim olmamalı. Blok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 6 Haziran 2021; 23:37:43 >
Senin gibi eğriyi doğruyu ayırt edemeyen tiplerin beni engellemesinden mutluluk duyarım
-
Kayra bu forumun trolüdür ciddiye almayın. Konu sahibi senin yerine ona teşekkür etmiş; kayranın yan hesabı olabilir, sizi sinirlendirip banlatmaya çalışıyor olabilir.
Uyarınız için teşekkür ederim Kayra ile ilk kez karşılaşıyorum.
-
Çoğu hesap benim hocam o profil fotosu ile siz bile benim olabilirsiniz :D
Kendisini haklı buldum ne yazdıysa özür dileyip iyi akşamlar dedim hâlâ ne bu tartışma, böyle düşünecekseniz sizde onun yan hesabisiniz ozaman
Ona teşekkür etmesi için bir sebep yok zaten ben PSU önerdim o yanlış bilgime tartıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 7 Haziran 2021; 0:38:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X