Şimdi Ara

PowerColor HD7970 Vortex II full kutu + 23 Ay Garanti SATILDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

evet alıntı yaptığım masajı tekrar okudum, düşündüm ve gördümki sen demişsin...kartı satıştan çekeceğim diye...ne denir bu durumda?

Kardeşim kart satıştan henüz çekilmiş mi? Çekilmişse yaparsın yorumunu.
    Bana laf oyunlarıyla bir şeyleri kanıtlamaya çalışma. Oraya kart pazartesi satıştan çekilecektir demişim.
    Pazartesi gelip güle güle kullan yazarsın, laf ebeliği yapmanın anlamı yok.
    İlanı daha fazla kirtletmezsen sevinirim.
  • hocam, kpss'ye hazırlanacağın için söylüyorum sat kurtul o kartı :) zamanında benim de vaktimi çalacaktı oyunlar.
    kpss'yi çıkar aradan sonra istediğin oyunu istediğin kart ile oynarsın :D

bu arada fiyat gerçekten -sitede gördüğüm aynı modellere nazaran- iyi. ciddi alıcısı çıktığı zaman da yaparsın artık yapacağını fiyatta :)
    gtx 680 almayı kafaya koymasaydım seninle pazarlığa oturmuştuk sanırım :)

sınavda da başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drysdale

hocam, kpss'ye hazırlanacağın için söylüyorum sat kurtul o kartı :) zamanında benim de vaktimi çalacaktı oyunlar.
    kpss'yi çıkar aradan sonra istediğin oyunu istediğin kart ile oynarsın :D

bu arada fiyat gerçekten -sitede gördüğüm aynı modellere nazaran- iyi. ciddi alıcısı çıktığı zaman da yaparsın artık yapacağını fiyatta :)
    gtx 680 almayı kafaya koymasaydım seninle pazarlığa oturmuştuk sanırım :)

sınavda da başarılar dilerim.

Teşekkürler hocam, kısmet fiyatı indirdik ama satılmadı. ASlında sky__walker nickliarkadaşla anlaştık gibi ama cevap bekliyorum kendisinden.
    Bugün itibariyle Fiyat 825TL'dir. Kargo bana aittir.
    Bulunduğum yerde bu aralar elektirik ve internet sıkıntısı mevcut. Ulaşmak isteyenler ilk mesajda telefon numaram mevcut.
    Hızlı ulaşım için telefonu kullanabilirler. Pm atanlara da en kısa sürede dönmeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pusu47 -- 23 Mart 2013; 14:19:44 >

• 23 ay garantili full kutu vatan faturalı bu fiyata satılmamış olması gerçekten ilginç, tekrar hayırlı satışlar diliyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

23 ay garantili full kutu vatan faturalı bu fiyata satılmamış olması gerçekten ilginç, tekrar hayırlı satışlar diliyorum hocam

Teşekkür ederim hocam, siz bir de gelen teklifleri duysanız kartı kırarsınız Sanalpazar fiyatını 780TL isteyip bir de kargoyu ödetmeye çalışanlar var

Bu arada satışı 29 Mart Cuma gününe kadar uzattım.
    İlana yeni fotoğraflar eklenmiştir. (Powercolor kalitesiz diyenlere özel ) Kartı kasadan söküp kutusuna kaldırdım, hazır kutularken fotolarını çektim.
    Fiyatı sabitliyorum 800TL'dir. Sanalpazar isteyen farkını öder. Kargoyu alıcı öder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pusu47 -- 25 Mart 2013; 8:15:33 >

• Güzel kart
  • bu fiyata kesin satılması gerek yada forumda ekran kartına doydu millet yani ihtiyacı olan yok bence

Kartta Ayrıca arkasında backplate var ısıyı emer tozlanmasını engeller pcb sinin estetik olarak lıghnıghttan sonra gelen bir model bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 25 Mart 2013; 17:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

Hocam salımazsa kullanacağım zaten, Öyle paraya sıkıştığım için satmıyorum.
    Çok vaktimi alıyor bilgisayar. Hele bir de bir sürü yeni oyun var. Ac3, crysis 3, Hitman, Farcry 3, Tomb raider, sleeping dogs vs. İster istemez oynuyo insan.
    Bu da benim vaktimi çalıyor. 2009 Türkçe öğretmenliği mezunuyum.1 yılımı askerlik yedi. Bu yıl adam akıllı çalışmam lazım.
    Satmamın nedeni kartla ilgili değil anlayacağın.

4 yıllık okumadın mı ? 4 yıllık okuyanlar 6 ay askerlik yapıyor diye biliyorum benmi yanlış hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

4 yıllık okumadın mı ? 4 yıllık okuyanlar 6 ay askerlik yapıyor diye biliyorum benmi yanlış hatırlıyorum

yedeksubay ise 12 ay :) kaldı ki 6 ay (5 ay 5 gün) kısa dönem olarak bile yapsanız gitme-gelme derken yaklaşık 1 yıllık bir döneminizi etkiliyor. Yani okul yazın bitse aralıkta askere gitsen bidahaki sene mayısta bitiyor. yine 1 yıl kapsamış oluyor.. Neyse kart hala takibimde ayrıca ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aAmiQo -- 26 Mart 2013; 12:00:30 >
  • Kart tarafimdan alinmistir. Hayirli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

yedeksubay ise 12 ay :) kaldı ki 6 ay (5 ay 5 gün) kısa dönem olarak bile yapsanız gitme-gelme derken yaklaşık 1 yıllık bir döneminizi etkiliyor. Yani okul yazın bitse aralıkta askere gitsen bidahaki sene mayısta bitiyor. yine 1 yıl kapsamış oluyor.. Neyse kart hala takibimde ayrıca ;)

Askerliğimi komando asteğmen olarak yaptım, bu da emin ol fiziksel ve psikolojik olarak 1 yıldan fazlanı alıyor.

Bu arada kart DownClock01 nickli arkadaşımıza satılmıştır. Kendisine hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Askerliğimi komando asteğmen olarak yaptım

dostum senlede ne çok ortak özelliğimiz varmış yaffff.
    bende 301-1551 im 2004-2005 arası...

bizim 6950 yaman adama gitmişte haberimiz yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@deon

quote:

Ferit abi unutulmaz günler yaşadık ancak yaşayan bilir :D
    Ben de 341-2015'im bence hayat yamanlaştırdı bizi ustam

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

quote:

quote:

Ferit abi unutulmaz günler yaşadık ancak yaşayan bilir :D
    Ben de 341-2015'im bence hayat yamanlaştırdı bizi ustam

Kardes sen hangi bolukteydin? Ben 1. Bolukteydim piyade 341 - 1395

• aslında bu yamam adam 3570k sını bana satarmı veya takaslarmı benim i3 3220 ile?
  • quote:

aslında bu yamam adam 3570k sını bana satarmı veya takaslarmı benim i3 3220 ile?

Abi daha yeni aldık işlemciyi, alalı iki ay olmadı, biraz keyfini sürmeden elden çıkarmam bu işlemciyi :D
    Oc'nin gözüne vurmak için h100i aldım sırf bu işlemci için. İşlemci de iyi çıktı Allah var, 1.2v ile 4.6ghz'de stabil, 1.25v ile 4.8ghz, 1.28-1.29v 4.9ghz stabil oluyor işlemci.
    Prime95 1'er saat yükte sıkıntı çıkarmadı bu dediğim değerlerde. Yazın yeni bir ekran kartıyla şahlandıracam inşallah sistemi.
  • tamam kardeş güle güle kullanman dileğiyle.
  • Teşekkür ederim ustam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.