Şimdi Ara

PowerColor HD7970 Vortex II full kutu + 23 Ay Garanti SATILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 8600gts

Hocam takas düşünürseniz PSU ve KARTINIZA pm den konuşalım (:

Hocam siz teklifinizi yapın pm yoluyla. Ordan devam ederiz. Pek takas düşünmüyorum ama aklıma yatarsa neden olmasın.
  • Pm attım hocam.
  • pm'ler cevaplandı. Satış devam ediyor.
  • Kartın O.C potansiyeli nedir bir iki tane GPU-Z ve MSI AfterBurner açık halde olan test skorları koysanız daha çabuk gider gibime geliyor. Bu arada güzel gerçekten hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimuzmani

Kartın O.C potansiyeli nedir bir iki tane GPU-Z ve MSI AfterBurner açık halde olan test skorları koysanız daha çabuk gider gibime geliyor. Bu arada güzel gerçekten hayırlı satışlar.

Kartın oc potansiyeli gpu hızı 1215mhz, bellek hızı ise 1750mhz olarak çıkabildim en son.

3dMark13 skoru aşağıdaki linkte. Zaten hangi değerlerde alındığı da yazıyor. 9279 grafik skor alıyor fire strike testinde.

http://www.3dmark.com/3dm/405396

Kartın sıcaklıkları hakkında da bilgi vereyim. Kart boşta 28 derece, yükte (2 saat Crysis 3 sonunda) 69 dereceyi geçmedi 1175/1600 hızlarında.
    Fan hızı %50 seviyesine kadar fan sesini duyamazsınız. %50 üzerine çıktığınızda ufak ufak sesler gelmeye başlıyor. Bu değerleri HAf X942 kasada aldığımı da bildireyim.

Kartın fabrika çıkış hızları 1100mhz/1425mhz'dir. Aslında kendi hızları zaten çok yeterli günlük kullanım için.
    Çoğu asus top kullanıcısı bu değerlere oc ile çıkıyor. Başka merak edilen husular olursa cevaplayabilirim.

• Fiyat Cuma akşamına kadar 790TL'ye inmiştir.
    Cumartesi günü sabah fiyat 850TL olacaktır. İsteyen alır istemeyen gidip vatan'dan alır. Kargo ALICIYA aittir.
    Ayrıca pazartesi günü kart satıştan çekilecektir.
    En geç cuma akşamına kadar parayı havale eden alır. Cumartesi kargoya verilir.

Hızlı İletişim için telefon numaramı ilk mesaja ekledim.
  • arkadaş karta iphone 5 vereblrm üstü tl veya donanım seklnde tamamlarsanz?
  • arkadaşın sözünü ettiği sattığı.6950 yi benden almıştı..kendisiyle düzgün bir alışverişimiz olmuştu 1-2 sene evvel.sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.

gerçi bana takasta verdiği 5770 vapor-x için referans açmış olsaydı. ona referans doldururdum ama nedense istemedi.

alışveriş benim sapphire 6950 ye karşılık onun sapphire5770 vapor-x + nakit şeklinde takaslayarak olmuştu.
    ilan budur.

http://forum.donanimhaber.com/m_48633599/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48633599
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@deon

arkadaşın sözünü ettiği sattığı.6950 yi benden almıştı..kendisiyle düzgün bir alışverişimiz olmuştu 1-2 sene evvel.sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.

gerçi bana takasta verdiği 5770 vapor-x için referans açmış olsaydı. ona referans doldururdum ama nedense istemedi.

alışveriş benim sapphire 6950 ye karşılık onun sapphire5770 vapor-x + nakit şeklinde takaslayarak olmuştu.
    ilan budur.

http://forum.donanimhaber.com/m_48633599/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48633599

Teşekkürler Ferit ağabey olumlu yorumun için. O zamanlar pek bilmiyordum forumda bu referans işlerini yoksa dediğim gibi bir iki satışım da oldu aslında.
    Zaten haram yemeyi Allah nasip etmesin. Ayrıca sana çok teşekkür ederim ustam.
    Ferit abi benle anlaştıktan sonra çok daha iyi teklif almasına rağmen takastan vazgeçmedi.
    Sorunsuz alışveriş gerçekleştirdik, forumdan yaptığım ilk alışverişimdi.
    Tekrar teşekkür ederim abi, inşallah yine bir alışverişimiz olur kısa zamanda

• hayırlı satışlar dostum 7950 ler olmasa alırdım bu kartı şuanlık fiyatı iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

hayırlı satışlar dostum 7950 ler olmasa alırdım bu kartı şuanlık fiyatı iyi

Teşekkürler hocam, kısmet diyelim. Sizin kartlarınız da iyi
    Gerçi iyi olmasa kullanmazsınız siz
  • Hayırlı satışlar dostum. Sistem alma arifeme denk gelse almayı düşünebilirdim. Ama daha var sınava falan gireceğim.

Kart güzel fiyat güzel neden alıcı çıkmadı anlamıyorum Tekrar hayırlı satışlar dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Hayırlı satışlar dostum. Sistem alma arifeme denk gelse almayı düşünebilirdim. Ama daha var sınava falan gireceğim.

Kart güzel fiyat güzel neden alıcı çıkmadı anlamıyorum Tekrar hayırlı satışlar dostum.

Teşekkürler dostum, kart da fiyat da güzel ama piyasa ölücü dolu. Zaten bu geceye kadar bu fiyat ondan sonra bu fiyata da bulamayacaklar.
    Forumdaki referans tasarım garantisi olmayan veya 1 yıldır kullanılmış olan kartların fiyatlarıyla karşılaştırılıyor.
    Bugün son zaten bu fiyat. H100i sipariş vermiştim dün akşam teslim aldım bu akşam montajını yapacam, o yüzden kart satılmazsa çok da dert değil aslında.
    Bu fiyattan iyi vortex II bulabileceklerini de sanmıyorum. Bu fiyatın içinde kargoyu ödetmeye çalışanlar var bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pusu47 -- 22 Mart 2013; 8:40:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Hayırlı satışlar dostum. Sistem alma arifeme denk gelse almayı düşünebilirdim. Ama daha var sınava falan gireceğim.

Teşekkürler dostum, kart da fiyat da güzel ama piyasa ölücü dolu. Zaten bu geceye kadar bu fiyat ondan sonra bu fiyata da bulamayacaklar.
    Forumdaki referans tasarım garantisi olmayan veya 1 yıldır kullanılmış olan kartların fiyatlarıyla karşılaştırılıyor.
    Bugün son zaten bu fiyat. H100i sipariş vermiştim dün akşam teslim aldım bu akşam montajını yapacam, o yüzden kart satılmazsa çok da dert değil aslında.
    Bu fiyattan iyi vortex II bulabileceklerini de sanmıyorum. Bu fiyatın içinde kargoyu ödetmeye çalışanlar var bir de

güle güle kullan kardeş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

Bu yorumdaki amacın nedir kardeş, amacın tartışma çıkarmaksa gölge etmezsen sevinirim.
    İyi ya da kötü yoruma açığız dedik, boş mesajlara açık olduğumuzu demedik.
  • Hayırlı satışlar.
  • quote:

quote:

Bu yorumdaki amacın nedir kardeş, amacın tartışma çıkarmaksa gölge etmezsen sevinirim.
    İyi ya da kötü yoruma açığız dedik, boş mesajlara açık olduğumuzu demedik.

hiç ürün ile ilgili teklifim falan da olmadı..sadece ilana bakıp sonuna güle güle kullan dedik abisi..ne var bunda
  • quote:

hiç ürün ile ilgili teklifim falan da olmadı..sadece ilana bakıp sonuna güle güle kullan dedik abisi..ne var bunda

Tamam da kardeşim satış ilanına benden alıntı yapıp güle güle kullan yazmanın ne maksadı olablir ki?
    Dikkat edersen konu başlığı "yeni kart aldım" değil!!
    Fiyatı yüksek bulduğun için satılmayacağını düşünüyorsan bunu dile getirirsin. Bu kadar basit.
    Ne var bunda diye tepki göstermeden önce yazdığını tekrar oku hocam.
    "ilana bakıp sonuna güle güle kullan dedik" demişsin ya, biraz düşünürsen ilana bakıp hayırlı satışlar denmesi gerektiği için olabilir verilen tepki.
    Farkında değilsindir diye belirteyim, alınık ilanı değil hocam bu satılık ilanı

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Hayırlı satışlar.

Teşekkür ederim dostum.
  • quote:

quote:

Tamam da kardeşim satış ilanına benden alıntı yapıp güle güle kullan yazmanın ne maksadı olablir ki?
    Dikkat edersen konu başlığı "yeni kart aldım" değil!!
    Fiyatı yüksek bulduğun için satılmayacağını düşünüyorsan bunu dile getirirsin. Bu kadar basit.
    Ne var bunda diye tepki göstermeden önce yazdığını tekrar oku hocam.
    "ilana bakıp sonuna güle güle kullan dedik" demişsin ya, biraz düşünürsen ilana bakıp hayırlı satışlar denmesi gerektiği için olabilir verilen tepki.
    Farkında değilsindir diye belirteyim, alınık ilanı değil hocam bu satılık ilanı

evet alıntı yaptığım masajı tekrar okudum, düşündüm ve gördümki sen demişsin...kartı satıştan çekeceğim diye...ne denir bu durumda?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.