Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Powercolor R7 260X TurboDuo O.C. Satın Al 19 Haziran 2017 17:42 1 1 Powercolor R7 260X TurboDuo O.C. Herkese iyi günler dilerim,Uzun zamandır kullanamadığım(hatta aldığım günden beri kullanmadığım) ekran kartımı satmaya karar satış nedenim şehir dışında yaşıyor olmamdır aldığım günden beri kullanmak nasip olmadı diyebilirim..vatanbilgisayardan aldığım Powercolor R7 260X TurboDuo O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı satılıktır fiyatı sembolik olarak yazdım fiyatları bilmiyorum konunun altına yorum yazarsanız olur...Kart izmir içi elden satılıktır arkadaşlar kartı kesinlikle hiç kullanmadım alan arkadaş tertemiz bir karta sahip olmuş olacaktır emin olabilirsiniz o yüzden kargo yapmam Kutusu var mı bilmiyorum çünkü eve hiç gitmediğim için varsa onuda eklerim daha sonra(annem atmış olabilir:)Kart teslimi perşembeden sonra yapılabilir.Fiyat semboliktir konumun altına teklifleri iletebilirsiniz hayırlı olsun...Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Satış iptal]880gma ud2h gigabyte silinebilir Asus 1215n Powercolor R7 260X TurboDuo O.C. vodafone red abonesi aranıyor