Bulabildinmi bir yerde o kartı? 9600XT nin çekirdek hızı daha fazla 500-600 olabilir. 9700 Gold un 275-540 sanırım. Ama testlerde 9700 Gold geçiyor hep. Nerden bulduğunu bir söylersen sevinirim.
ya oha karsılastırdıgınız kartlara bakın ya. lutfen 9700 e daha fazla hakaret etmeyın.
9700Gold bulduysan kaçırma, on tane filan al. 9600'ü ikiye katlar.
ben FIC 9700np aldım onu proladım:),pasalar gibi kullanıyorum... 9600un 9700e yetismesi icin 128bit ve 4 pipeline daha "ekmek" yemesi lazım... hele 4xaa ve 8xaf de farkı gozunuzle gorseniz,bir daha boyle sorular sormanın ne kadar "ayıp:)" oldugunu anlardınız...
burada xt degilde 9600 pro ile 9700 un karsılastırmaları var.sana yardımcı olur...
9700 nerde buldun aceba? eminim herkes almak isteyecektir bu karttan...
9700'ün fiyatı ne kadar.sıfır değildir herhalde.
9700 nerede ve kaça ?
9700 gold ve 9600 pro nun fiyatının hemen hemen aynı olduğunu düşünemiyorum... 9700 gold , 9600 pro fiyatına ( 200 $ civarı olmalı ) varsa hiç kaçırma ...ama kesin stokta yok derler...
bence tek kart kalmış ellerinde arkadaş yerini söylemiyor o yüzden
yurtdisinda bile tek-tuk kalmis bir kart 9700np. zamaninda 245+kdv'ye gold'tan almistim (ben aldigimda pclabs dahil hicbir forumda bu karttan bahsedilmiyordu, depoda gorunce resmen ustune atladim [^] ), 2 hafta once newegg'de 180$'a satildi 3 tane, icim gitti vallahi :)) bu arada bazi arkadaslar dogru demis, 9700 ile 9600XT arasinda ciddi yapisal farkliliklar var. ozellikle AA-AF ayarlarini aktive edince fark meydana cikiyor. hele ilkerinanç ve benim gibi Pro ayarlarina o/c edersen tadindan yenmez. ama tekrar uyarayim, iyi tanidiklariniz yoksa o karti bulmak imkansiz.
bu arada ilker, bendeki ramler 3.3 nslik, sendekiler kac?
3.6 ns hynix benim kart
ozturert,bu arada ben oc yapmadim.direkt olarak pro biosu yukledim:)
oztuert senin kart powercolor mu ? ...
ilker pro biosu yuklu benimkinde de ... lakin o/c yapmadikca 275/270 hizlari ... yani karti sifir bi makineye takinca 9700Pro olarak taniniyor ama hizlari 275/270 ... Birde sormak istedigim baska bisi PowerColor pro biosu yuklenmeyince o/c ye izin vermiyor idi bi nevi kilit vardi yani ... sen pro biosunu yuklemeden once o/c denedin mi ?
evet sanırım uzerindeki bios kilitliydi. ama modifiye bir 9700 biosu yukleyince problem kalktı... bu biosun hızı direkt olarak 325/310 yani pro hızı.istersen sana maille gonderebilirim bu biosu.powercolordada calısıyor(muş)...