Şimdi Ara

PowerColor Radeon 9700 Gold -- His Radeon 9600xt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sagol ... lakin yukarda da soyledigim gibi pro biosu yuklu zaten bende ... daha dogrusu soyle, bende yuklu bios ... kart pro olarak taniniyor ve o/c yapilabiliyor artik ama dedigim gibi hizlar default 275/270 ... lakin 275/270 de bile henuz pek kasabilen oyun olmadi ve o/c li kullanmiyorum karti ...
  • bendeki Powercolor. ben de su anda o/c'suz kullaniyorum. TuzsuzDELiBEKiR'in dedigi gibi kasan oyun olmadigindan o/c'a gerek duymadim.
    yalniz ileride gerek olabilir diye deneme yaptim, core 350'den yukarida pek stabil degil. oyunlarda cakmadi ama 3DMark gibi testlerde daha ilk oyunda karincalanma/kirilmalar basliyor.
  • benim ramler de 3,3 ns ... yanlız oyunlar çalışırken ram lere bakıyorum çok ısınıyor..pro bios u yükledğinizde saat hızları artırdığınızda ek bir soğutma uyguluyor musunuz ramlere ya da gpu ya..
  • ben pro BIOS'u yukledim ama core/memory hizlarini 276/540 tutuyorum (BIOS'u modifiye edebiliyorsun). Buna ragmen karta yuklenen oyunlarda RAMler isiniyor. Zaten 596'nin uzerine cikinca sapitmaya basliyor goruntuler. PCLabs'ta 620 civarina kadar cikarabilmisler uzerine RAMsink takarak.
    Ama dedigim gibi, aleti kasacak oyun henuz olmadigi icin 276/540 yetiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.