Bende 1500 VA Powercom UPS var . Bunun bir özelliği açma kapama düğmesine her bastığınızda ses çıkarıyor . Bazen çok can sıkıcı oluyor . Bunu iptal etmenin bir yolu var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: udoldenyus
Hekese hayırlı ramazanlar ;
Bende 1500 VA Powercom UPS var . Bunun bir özelliği açma kapama düğmesine her bastığınızda ses çıkarıyor . Bazen çok can sıkıcı oluyor . Bunu iptal etmenin bir yolu var mı ?
Yahu UPS'yi neden açıp kapatıyorsun ki? Bırak açık kalsın , bir köşede durur kimseye zararı olmaz. İlla sesi kesicem diyosan aç içini Buzzerin kablosunu sök.
quote:
Orjinalden alıntı: udoldenyus
Hekese hayırlı ramazanlar ;
hocam ups ler 7/24 açık kalcak şekilde üretilir. Ama genede evden uzun süreli uzaklaşıldığında (tatil gibi) ups in açık kalması sakıncalı olabilir.
Size tavsiyem ups i kapatmayın açık kalsın
bende kullanıyorum sese alışmak lazım yani beni rahatsız etmiyor
iyi de gecenin bir yarısı elektrik kesildiğinde otomatikmen ötmeye başlıyor . Apartmanda bu durum hiç de hoş olmuyor .O yüzden akşamları bilgisayarı kapattığımda UPS ' i de kapatıyorum .
Buzzer ' ın nerede olduğunu bulabilsem hemen sökeceğim ama nerede onu bilmiyorum .
buzzer ' ın yeri nerede bilen var mı ? Bir de nasıl sökülür ?
buzzer devrenin üzerinde. Havya gerekli
resimde kırmızı daire içinde olan parça buzzer. Sökmek yerine bant yapıştırırsanız faydası olacaktır