Şimdi Ara

PowerCom - UPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 1500 VA Powercom UPS var . Bunun bir özelliği açma kapama düğmesine her bastığınızda ses çıkarıyor . Bazen çok can sıkıcı oluyor . Bunu iptal etmenin bir yolu var mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: udoldenyus

Hekese hayırlı ramazanlar ;

Bende 1500 VA Powercom UPS var . Bunun bir özelliği açma kapama düğmesine her bastığınızda ses çıkarıyor . Bazen çok can sıkıcı oluyor . Bunu iptal etmenin bir yolu var mı ?

Yahu UPS'yi neden açıp kapatıyorsun ki?
    Bırak açık kalsın , bir köşede durur kimseye zararı olmaz. İlla sesi kesicem diyosan aç içini Buzzerin kablosunu sök.
  • quote:

Orjinalden alıntı: udoldenyus

Hekese hayırlı ramazanlar ;

hocam ups ler 7/24 açık kalcak şekilde üretilir. Ama genede evden uzun süreli uzaklaşıldığında (tatil gibi) ups in açık kalması sakıncalı olabilir.

Size tavsiyem ups i kapatmayın açık kalsın
  • bende kullanıyorum sese alışmak lazım yani beni rahatsız etmiyor
  • iyi de gecenin bir yarısı elektrik kesildiğinde otomatikmen ötmeye başlıyor . Apartmanda bu durum hiç de hoş olmuyor .O yüzden akşamları bilgisayarı kapattığımda UPS ' i de kapatıyorum .

Buzzer ' ın nerede olduğunu bulabilsem hemen sökeceğim ama nerede onu bilmiyorum .
  • buzzer ' ın yeri nerede bilen var mı ? Bir de nasıl sökülür ?
  • buzzer devrenin üzerinde. Havya gerekli

resimde kırmızı daire içinde olan parça buzzer. Sökmek yerine bant yapıştırırsanız faydası olacaktır

PowerCom - UPS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.