Şimdi Ara

PowerEdge Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıstıgım kuruma Dell PowerEdge R610 geldı kurulum ıcın bır eleman gondereceklerını soyledıler buyuk ıhtımalde kurulumdan sonra bu cıhazın kullanımı benım uzerıme kalacak ınternette bıraz arastırdım ama ıstedıgım kadar bılgı edınemedım bızım kurumda 15 tane bılgısayar var benım merak ettıgım bu sunucu ne ıse yarar nıcın kurma ıhtıyacı duymus olabılırler ve kurulumdan sonra bana ne gıbı bır zorluk cıkartabılır yardım edersenız sevınırım....

• Sunucu donanımının ne olduğunu bilmek bir işe yaramaz malasef. Bu sunucuyu hangi yazılımlarla ne amaçla kurduklarını bilmeniz lazım. Sunucuyu sadece dosya sunucusu olarak alıyor olabilirler. Bir domain kurulup tüm bilgisayarlar buna dahil edilip yönetilecek olabilir. İçeri bir mail sunucusu kurulacak olabilir. Daha birçok seçenek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 7 Şubat 2011; 12:46:21 >
  • Tmm nedmek ıstedıgını anladım bır cok konuda kullanabılır dıyorsun kesın olarak ne ıse yarayacagını kurulumdan sonra gorecegız artık pekı bu sunucuyla dırekt Ankarayla yanı merkezle bır ag saglanabılırmı?
  • Saglanirda saglayan onemli :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus tp200sa upgrade yardım
    7 yıl önce açıldı
    GIGASET SL 440 Lütfen yardım
    19 yıl önce açıldı
    Monitör yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.