Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Powerful 1000VA Line İnteractive Ups Kesintisiz Güç Kaynağı 2 yıl garantili Satın Al 8 Ocak 2023 07:56 1 1 SATILDI Powerful 1000VA Line İnteractive Ups Kesintisiz Güç Kaynağı 2 yıl garantili SATILDICihazı 15 gün kadar önce aldım test amaçlı 30 dk kullanıldı proje değişikliği sebebi ile kullanmaktan vazgeçtim bu sebeple satıyorum hiç bir kusuru yoktur tam anlamıyla sıfır bir cihaz diyebilirim. Bursa mustafa kemal paşa içi elden alabilirsiniz veya eft havale sonrası kargo ücreti alıcıya ait olacak şekilde kargo yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATIŞTAN ÇEKİLDİ -- Harici M.2SSD Takmak için aparat SATILIK -- Corsair K70 RGB MK.2 Klavye [SATILDI] -- ARGB Sonsuz aynalı 3 Adet Rezerve ( ters bıçak ) Fan [SATILDI] -- Asus Rog Strix RTX 4090 OC 2 Aylık KGF Full