çok mantıklı ve doğru bir yöntem,çünkü yüksekte olduğu için fiziki engellerden büyük oranda sıyrılmış oluyor. saygılar................................. |
POWERLİNE ADAPTÖRLER VE FAZ MESELESİ??? (7. sayfa)
-
-
sayın serkan güzel üstadım merhaba,işimiz sana düştü yine,kusura bakma rahatsız ettim.
yardımcı olmak istermisin
https://forum.donanimhaber.com/mavi-ekran-hatasi-realtek-pciewireless-lan-pci-e-nic--158087159
her zaman olduğu gibi saygılar......................................................
-
merhaba,bu arada hibrit ürünler piyasaya çıktı.hem mesh hem powerline cihazlar tp yelpazesinde artık piyasada.
saygılar.....................................
-
Benzer bir senaryo için 3. kattaki dairemden -1 deki kapalı garajıma internet aktarmam lazım ve aynı ağda kalmam lazım. Hıza vs. ihtiyacım yok sadece komutları göndersin ve cevap verisini geri alabilsin bana yeter. Ağ çalışır ve stabil kalırsa en fazla garajdaki kamera sistemini de yukarı ağımdaki depolamaya aktarıp kaydetmeyi sağlarım ve tek noktadan kontrol sağlarım.
Sizde bu sistem stabil çalıştı mı? Yada hala çalışıyor mu? Bina, yeni bina ama garaja kablo çekmem imkansız, range extender falan zaten olmuyor. Tek aklıma bu yöntem geldi bir sormak istedim.
Farklı bir yöntem yada öneri varsa onu da paylaşmanızı rica ederim.
-
merhaba,ben daha kendi senaryoma bile uygun çözüm bulamadım.çünkü powerline extender gibi değil.koşolları kendine özel ve daha fazla.sana tavsiyem bu konuyu birinci sayfadan itibaren incele .çünkü üyelerden biri senin problemine çok benzeyen bir sorun ile bu konuya geldi,yanılmıyorsam evinden havuzuna powerline ile 25mbps de olsa bağlantı kurabildi.aşşağıda linki verdim.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155665483
saygılar................................................
-
Merhabalar, 3 yukarıdaki kendi daireme aşağıdaki daireden internet vermek istiyorum. TPLink'in wifi özellikli powerline adaptörünü aldım. Adaptör daire içerisinde kendi kendine çalışıyor ama yukarıda match sinyalini bir türlü yakamadım. Daire 5 senelik bir rezidansta. 3 fazlı elektrik akımı var.
Acaba fazlar mı buluşmuyor yoksa ben match olayını mı beceremedim? Aşağıda iki prizden denedim yukarıda her prize takıp bekledim ama pair sinyali yanmadı bir türlü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X