Şimdi Ara

PowerMon.exe?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı açtıktan 5-10 dakika sonra, görev yöneticisinde PowerMon.exe diye bir uygulama çıkıyor, bilgisayarım toplama, kendim topladım, 5 tane fan var bilgisayarda. bu uygulama başlayınca hepsi deli gibi çalışmaya başlıyor, oyunlarda ısınma problemim dahil olmuyordu, optimizasyonu kötü olan oyunda bile bu kadar ses çıktığını görmedim, ancak bu uygulamayı kapattığım anda normale dönüyor bilgisayar, fanlar.

Ayrıca performansımı da düşürüyor, normalde 60 FPS'de oynadığım oyun bu uygulama açıkken 20-30'lara düşüyor, kısacası bu uygulamanın bana zarardan başka birşeyi yok.

Dosyası ise C:\Windows\Temp\PowerMon içinde, .exe olarak geçiyor.

Ben her açıldığında görev yöneticisinden kapatsamda, evde arkadaşlarım ailem varken olmadığım zamanlar oluyor, o zaman müdahele edemiyeceğim, bu dosyayı silsem sorun yaşar mıyım?

• Combofix adlı program ile bilgisyarı taratıp fixletin. Sonrasında durumu gözlemleyip bize de bilgi verin. Muhtemelen bir virüs gibi görünmekte, temp dosyasında hiç bir program olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 10 Haziran 2014; 12:40:45 >
  • Anti malware programı ile sistemi taratın çıkan virüsleri silin

İndirin:http://data-cdn.mbamupdates.com/v2/mbam/consumer/data/mbam-setup-2.0.2.1012.exe

Key için pm atınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 10 Haziran 2014; 12:46:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesys

Arkadaşlar bilgisayarı açtıktan 5-10 dakika sonra, görev yöneticisinde PowerMon.exe diye bir uygulama çıkıyor, bilgisayarım toplama, kendim topladım, 5 tane fan var bilgisayarda. bu uygulama başlayınca hepsi deli gibi çalışmaya başlıyor, oyunlarda ısınma problemim dahil olmuyordu, optimizasyonu kötü olan oyunda bile bu kadar ses çıktığını görmedim, ancak bu uygulamayı kapattığım anda normale dönüyor bilgisayar, fanlar.

Ayrıca performansımı da düşürüyor, normalde 60 FPS'de oynadığım oyun bu uygulama açıkken 20-30'lara düşüyor, kısacası bu uygulamanın bana zarardan başka birşeyi yok.

Dosyası ise C:\Windows\Temp\PowerMon içinde, .exe olarak geçiyor.

Ben her açıldığında görev yöneticisinden kapatsamda, evde arkadaşlarım ailem varken olmadığım zamanlar oluyor, o zaman müdahele edemiyeceğim, bu dosyayı silsem sorun yaşar mıyım?

geçmiş olsun bitcoin miner virüsü girmiş bilgisayarınıza. combofix veya herhangi bir malware programıyla silebilirsiniz

• Genesys kullanıcısına yanıt
    powermon.exe gibi EXE ("yürütülebilir") dosyaları, bilgisayarın, bir işlevi yerine getirmek üzere adım adım izlediği talimatları içeren dosyalardır. Bir EXE dosyasına "çift tıkladığınızda", bilgisayarınız otomatik olarak, yazılım geliştiricisi (örn. Bytesize CD-ROM Inc.) tarafından bilgisayarınızda bir program çalıştırmak üzere dizayn edilen bu talimatları yürütür (örn. PC Maintenance).
    Bilgisayarınızdaki tüm yazılım uygulamaları yürütülebilir bir dosya kullanır - web tarayıcınız, sözcük işlemciniz, elektronik tablo programınız vb. Bu nedenle bu tip dosyalar, Windows işletim sistemindeki en yararlı tipteki dosyalardan biridir. powermon.exe gibi yürütülebilir dosyalar olmadan, bilgisayarınızdaki hiçbir programı kullanamazsınız.

Neden EXE Hataları Alıyorum?
    Kullanışlılığı ve aynı anda pek çok yerde bulunabilme özelliği sayesinde, EXE dosyaları genellikle virüs / kötü amaçlı yazılım bulaştırma yöntemi olarak kullanılır. Genellikle, virüsler zararsızmış gibi görünürler (örneğin powermon.exe) ve İSTENMEYEN e-posta ya da kötü amaçlı web siteleri tarafından dağıtılan bu dosyalar, yürütülünce (örneğin EXE dosyasına çift tıkladığınızda), bilgisayarınıza bulaşabilir.
    Ayrıca, virüsler EXE dosyalarına bulaşabilir, onları değiştirebilir ve bozabilir. Bu durum, PC Maintenance ya da ilgili bir program yürütüldüğünde hata bildirimlerine neden olabilir. Bu yüzden, güvenilir bir kaynaktan geldiğini düşünseniz bile, bilgisayarınıza indirdiğiniz tüm yürütülebilir dosyalar açılmadan önce virüs taramasından geçirilmelidir.

Genel Powermon.exe Hata İletileri
    Windows tabanlı bir bilgisayarda ortaya çıkabilecek en yaygın powermon.exe hataları şunlardır:
    "Powermon.exe Uygulama Hatası."
    "Powermon.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil."
    "Powermon.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Sorun için özür dileriz."
    "powermon.exe bulunamadı."
    "Powermon.exe bulunamadı."
    "Program başlatmada hata: powermon.exe."
    "Powermon.exe çalışmıyor."
    "Powermon.exe başarısız oldu."
    "Hata Uygulaması Yolu: powermon.exe."
    Bu EXE hata mesajları, powermon.exe ile ilişkili yazılım programı çalışırken (örn. PC Maintenance) program yükleme sırasında, Windows başlatma ve kapatma veya hatta Windows işletim sisteminin yüklenmesi sırasında ortaya çıkabilir. powermon.exe hatasının nerede ve ne zaman ortaya çıktığının kaydını tutmak, sorun gidermenin önemli bir parçasıdır.

BU PROGRAM SİSTEM DOSYASIDIR VİRÜS DEĞİLDİR SİLERSENİZ HİÇ BİR PROGRAMI AÇAMAZSINIZ.

VİRÜSLER EL İLE KALDIRILAMAZ VİRÜS PRO
    GRAMI KULLANIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 10 Haziran 2014; 13:04:22 >

• Hepinize çok teşekkür ederim, tavsiyenize uydum, ComboFix sorunumu çözdü, artık görev yöneticisinde öyle bir görev çıkmıyo, bilgisayarım rahatladı resmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.