Şimdi Ara

Powerpoint '.... .ppsx' Biçimini Okuyamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Powerpoint '.... .ppsx' Biçimini Okuyamaz

Office 2007 Yüklü Kaspersky İnternet Security 2010 yüklü Windows 7 7600 yüklü

kasperskyi kapayıp denedim olmadı bendedir sorun diyip başka yerde denedim yine aynı sorun var

sınava çalışmam lazım ama açılmıyor dosyalar

edit: aynı dakkada 7 tane daha slayt almıştım 3 ünde sorun yok 4 tanesinde sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 23 Ekim 2009; 23:34:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PowerPoint .pptx Biçimini Okuyamaz Hatası

PowerPoint sunumlarınızı açmakta güçlük mü çekiyorsunuz? PowerPoint'in .pptx biçimini okuyamaması sık karşılaşılan bir sorundur ve bu durum çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Eğer PowerPoint'in .pptx biçimini okuyamadığını belirten bir hata mesajı alıyorsan, aşağıdaki sorun giderme adımlarını takip etmeyi dene:

• Uyumluluk Modunu Kullan: Bazı durumlarda, eski PowerPoint sürümleri .pptx biçimini okuyamayabilir. Uyumluluk Modunu etkinleştirmeyi dene ve sunuyu yeniden açmayı dene.
    • Dosyayı Farklı Bir Formata Kaydet: Sunuyu .ppt veya .pps gibi farklı bir PowerPoint biçimine kaydetmeyi dene. Bu biçimlerin eski PowerPoint sürümleriyle uyumlu olma olasılığı daha yüksektir.
    • Dosyayı Onar: PowerPoint, bozuk .pptx dosyalarını onarmak için yerleşik bir özelliğe sahiptir. Dosyayı onarmak için şu adımları takip et:

• Bozuk .pptx dosyasını aç.

• "Dosya" sekmesine tıkla.
    • "Bilgi"yi ve ardından "Sorunları Kontrol Et"i seç.
    • "Onar" düğmesine tıkla.

• PowerPoint'i Güncelle: PowerPoint'in en son sürümünü kullandığından emin ol. Microsoft, yazılım güncellemelerinde genellikle hata düzeltmeleri yayınlar.

• Dosya İzinlerini Kontrol Et: Dosyanın düzenleme izinlerine sahip olduğundan emin ol. Dosya veya klasör için yönetici izinlerin olup olmadığını kontrol et.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala .pptx biçimini okuyamıyorsan, Microsoft Destek ile iletişime geçmeyi dene. Dosyanı analiz edebilir ve sorunu çözmene yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

aynı dakkada 7 tane daha slayt almıştım 3 ünde sorun yok 4 tanesinde sorun var

Aynen dediğin gibi, 3'ünde sorun yok 4 tanesinde sorun var. Yani o 4 slayt bozuk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huysuzihtiyar

quote:

Orijinalden alıntı: Takao

aynı dakkada 7 tane daha slayt almıştım 3 ünde sorun yok 4 tanesinde sorun var

Aynen dediğin gibi, 3'ünde sorun yok 4 tanesinde sorun var. Yani o 4 slayt bozuk...

bozuk olan slaytları açamazmıyım?
  • up
  • google yaz bozuk slaytlar nasıl açılır diye bşiler çıkar belki..
  • Bozuk dosya sorunu giderme :http://office.microsoft.com/tr-tr/powerpoint/HP030850831055.aspx

bozuk slayt dosyasını kurtarma hk link :http://www.birseyindir.net/Powerpoint_File_Repair_Tool___23294.html

not: sadece araştırdım denemedim sorumluluk sizindir.

Edit : kısa bir bilgi vereyim bir windows xp yüklü bilgisayara office 2003 yükleyin sonra windows update sitesinden office 2003 2007 uyumluğu güncellemesi yapın sanırım sorununuz çözülecektir.

office 2007 , 2003 uyumluluk paketi :http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466&displaylang=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 24 Ekim 2009; 21:11:01 >

• teşekkürler deniyorum hemen

edit: bu programdamı serial istiyo

edit2: program 21kbtan fazlasını tamişr etmek için para istiyo(21kblık slayt varmıdır?)

öbürüde benim sorunla pek alakalı diil sanırım hocanın office 2007de hazırladığına eminim bende 2007 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 24 Ekim 2009; 21:47:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Calibre Programı (Pdf-Epub) Sorun
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • powerpoint viewer ıda denedim ama ondada olmadı
  • quote:

öbürüde benim sorunla pek alakalı diil sanırım hocanın office 2007de hazırladığına eminim bende 2007 kullanıyorum

dostum şimdi şöyle oluyor 2003 de bozuk slayt hiç görmediğim için bilgisayarına office 2003 kur ve update sitesinden 2007 uyumluluk paketini kurarak sunuyu açmayı dene .
  • Arkadaşlar kendi bulduğum çözümü anlatayım size.
    İlk olarak slayt dosyasının üzerine sağ tık yapıyoruz ve New diyoruz.
    Sonra powerpoint açılacaktır. İstediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Zaten düzenlemeye ihtiyaç olmadığından direk olarak Farklı kaydet-> Powerpoint gösterisi olarak kaydediyoruz ve böylece o dosyayı açabiliyoruz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.