Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
264.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.bölümü yeni bitirdim of bölüm harikaydı be bu bölüm Bahri Baba'ya tamamen ısındım
    Mümtaz'ın ilk bölümden beri hareketlerini beğenmiyordum zaten Poyraz'a oyun kurmuş adam bölüm sonunda Poyraz'ın ben Ayşegül'ü seviyorum felan demesini beklerdim ama zaten dizi olarak herşey 1 bölümde ortaya çıkarsa ileride konu almaz bakalım zaten fragmanda Ayşegül Babamın yanından ayrılmazsan söylerim diyor bence söylecekse Poyraz söylesin çünkü Bahri baba bir kez daha arkasından iş çevrildiğini öğrenirse kalpten gidecek
  • Beyler fragman yayinlanmis gidip izleyin hemen
    -Aysegul ne siye gidip Mumtaz'la gorusuyor
    -Poyraz neden tutuklaniyor
    -Bence Bahri Baba biten iliskilerini ogrenirse cok kizmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavas yavas benide sardi bu dizi

• Fragmanı izledim, yeni bölümü merakla bekliyorum.
  • Bence bu bahri baba poyraz ve ayşegül ilişkisini öğrenirse kızmaz. Poyraz gibi güvenilir adama kızını emanet ettiği için sevinir bile.
  • Her şey istediğim gibi ilerliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

Bence bu bahri baba poyraz ve ayşegül ilişkisini öğrenirse kızmaz. Poyraz gibi güvenilir adama kızını emanet ettiği için sevinir bile.

Büyük ihtimalle kızmayacaktır zira kendisi de görevi devraldığı adamın kızı ile evlenmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Bence bu bahri baba poyraz ve ayşegül ilişkisini öğrenirse kızmaz. Poyraz gibi güvenilir adama kızını emanet ettiği için sevinir bile.

Büyük ihtimalle kızmayacaktır zira kendisi de görevi devraldığı adamın kızı ile evlenmiş.

O ayrıntıyı kaçırmışım, hangi konuşma esnasında geçti acaba, öyle olmasaydı bile kızacağını bende sanmıyorum çünkü Poyraz'ı kendi evladı gibi seviyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Şubat 2015; 18:35:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

O ayrıntıyı kaçırmışım, hangi konuşma esnasında geçti acaba, öyle olmasaydı bile kızacağını bende sanmıyorum çünkü Poyraz'ı kendi evladı gibi seviyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 28 Şubat 2015; 18:43:58 >

• Teşekkürler hocam.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha fragmana bak. Bolum efsane olacak gibi.

• Arkadaşlar, 6. bölümde meyhane çıkışı Sema'nın taksiye bindiği sırada çalan şarkıyı bilen var mı? Kaç haftadır arıyorum bulamadım.
  • İkinci fragmanda gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 2 Mart 2015; 17:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Arkadaşlar, 6. bölümde meyhane çıkışı Sema'nın taksiye bindiği sırada çalan şarkıyı bilen var mı? Kaç haftadır arıyorum bulamadım.

Sezen aksu belalım olabilirmi ? Tam sahneyi hatırlayamadım video koyarsan iyi olur

• Bahri baba benim başımda olsun Türkiye sınırlarını genişletirim be...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Arkadaşlar, 6. bölümde meyhane çıkışı Sema'nın taksiye bindiği sırada çalan şarkıyı bilen var mı? Kaç haftadır arıyorum bulamadım.

Sezen aksu belalım olabilirmi ? Tam sahneyi hatırlayamadım video koyarsan iyi olur

Hocam benim dediğim sahneyi youtube'da bulamadım fakat kanal d'nin kendi sitesinde buldum. Şu linkte 07:36'ıncı dakikada çalıyor şarkı. Sırf o parça için bu sahneyi sürekli açıp izliyorum.

Eğer youtube'dan isterseniz bu sahnede de çalıyor ama diğerine göre daha az çalıyor.

• Efsane bir bölüm bizi bekliyor yada biz efsane bir bölümü bekliyoruz

• Dizi çok heyecanlı ilerliyor zaten mümtazda birşeyler olduğu belliydi.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.